Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 146
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Έφτασε κι εδώ!

Πριν από δυο βδομάδες βέβαια... αλλά δεν ήμουν εδώ για να το παραλάβω! Τελικά το πήρα χθες! Πολύ καλή δουλειά! :P

Science is the belief in the ignorance of the experts

Richard Feynman

Δημοσιεύτηκε
Καλα που ηταν ο Αργυρης στον Λυκαββητο και μου εδειξε τα μπλουζακια σε ολα τα χρωματα,να παρω εστω και μια γευση.Καποτε θα φτασουν και σε μενα. :D
Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε
Τι λες ρε Κατερινα,να τα φορατε εσεις και να ζηλευω;Αν δεν ερθουν,θα σου ζητησω να μου τα φερεις απο την Πατρα,με την ευκαιρια του συνεδριου. :D
Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
  • 5 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Είχαν εξαντληθεί αλλά υπάρχουν μερικά τεμάχια (μονοψήφιος αριθμός) σε συγκεκριμένα χρώματα από επιστροφές και λάθος παραγγελίες. Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ με το τι επιθυμεί.

ΥΓ: Αν από κάποιον εκκρεμεί κάτι από παλιά ας μου ξαναστείλει πμ διότι μάλλον το έχω αμελήσει.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
  • 10 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Μιας και πέρασε αρκετός καιρός από τα τελευταία μπλουζάκια που βγάλαμε, μάλλον είναι καιρός για μια νέα παρτίδα. Θα κάνουμε μια τελευταία ανατύπωση του αυθεντικού t-shirt που βγήκε πριν 2 χρόνια για το συνέδριο της Αθήνας. Θυμίζω το σχέδιο εδώ:

tshirt-photo.jpg

Τα μεγέθη που υπάρχουν είναι τα εξής:

Παιδικό (12-14 ετών), S, M, L, XL, XXL

(αναφέρονται σε αντρικά μεγέθη)

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα εξής:

Γαλάζιο, κίτρινο, πορτοκαλί (έντονο), άσπρο, μπεζ, γκρι, φούξια.

Τα μπλουζάκια κοστίζουν 7 ευρώ το καθένα (άτιμε πληθωρισμέ!) και θα αποσταλούν με ΕΛΤΑ. Η πληρωμή θα γίνει με αντικαταβολή κατά την παραλαβή (τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη).

Για να παραγγείλετε απλά στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα με την ακριβή παραγγελία σας

:arrow: ποσότητα

:arrow: χρώμα

:arrow: μέγεθος

καθώς και

:arrow: όνομα και

:arrow: διεύθυνση αποστολής.

Οι αποστολές θα γίνουν όταν συμπληρωθεί ικανός αριθμός ώστε να μπορεί να γίνει η εκτύπωση, αν όλα πάνε καλά εντός του καλοκαιριού.

υπαρχει ακομα????

• 2 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Μιας και πλησιάζει η θερινή περίοδος και όλοι μας σιγά σιγά θα αρχίζουμε να αποζητούμε τα t-shirt μας, σκέφτηκα πως είναι καιρός για ένα νέο μπλουζάκι. Αυτή τη φορά θα το κάνω έγκαιρα και όχι στο τέλος του καλοκαιριού όπως πριν από δύο χρόνια, για να μπορέσουμε όλοι να το χαρούμε μέσα στο καλοκαίρι!

Φέτος θα τυπωθούν σε νέο επετειακό σχέδιο για τα 10 χρόνια του AstroVox. Λεπτομέρειες για σχέδιο, χρώματα μεγέθη και τιμές αναμείνατε σύντομα!

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Μιας και πλησιάζει η θερινή περίοδος και όλοι μας σιγά σιγά θα αρχίζουμε να αποζητούμε τα t-shirt μας, σκέφτηκα πως είναι καιρός για ένα νέο μπλουζάκι. Αυτή τη φορά θα το κάνω έγκαιρα και όχι στο τέλος του καλοκαιριού όπως πριν από δύο χρόνια, για να μπορέσουμε όλοι να το χαρούμε μέσα στο καλοκαίρι!

Φέτος θα τυπωθούν σε νέο επετειακό σχέδιο για τα 10 χρόνια του AstroVox. Λεπτομέρειες για σχέδιο, χρώματα μεγέθη και τιμές αναμείνατε σύντομα!

Σε Ευχαριστουμε Ανδρεα :cheesy:

Θα περιμενουμε ενημερωση!!!

Εγω παντως θα παρω....μερικα =; :-note

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Σε Ευχαριστουμε Ανδρεα :cheesy:

Θα περιμενουμε ενημερωση!!!

Εγω παντως θα παρω....μερικα =; :-note

ωραια!!!!

θα παρω και εγω κανα 2-3

Δημοσιεύτηκε

Αντρέα θα χτυπήσω καμιά εικοσαριά αλλά αυτή τη φορά θα μου έχεις και πορτοκαλί μέσα!! :mrgreen:

Φρόντισε να έχεις και για μωράκια, θα χρειαστώ και από αυτά!! :D

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε
Αντρέα θα χτυπήσω καμιά εικοσαριά αλλά αυτή τη φορά θα μου έχεις και πορτοκαλί μέσα!! :mrgreen:

ρε φίλε Αργύρη, 20 τότε 20 τώρα, τι τα κάνεις ρε παιδί μου;;

Μάλλον εμποριο χονδρικής!!! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Αντε με το καλο να ερθει το μωρακι :mrgreen: :D

20 μπλουζακια;;;

Μα καλα Ποδοσφαιρικη ομαδα θα κανεις;;; (μαζι με αναπληρωματικους)

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Απλά άλλοι τα δίνουν για μπλουζάκια μάρκες ενώ εγώ για μπλουζάκια με στάμπα άστροβοξ!! :-note :-note

Η ανηψιά ήρθε εδώ και 11 μήνες, ένα χρόνο ακόμα και θα της πάρω το πρώτο της τηλεσκόπιο!! :mrgreen:

Πλάκα πλάκα έχω καμιά δεκαριά μπλουζάκια κλειστά κάπου στη ντουλάπα... :mrgreen:

Τηλέμαχε και Σάββα για βγάλτε το πρόγραμμα του καλοκαιριού σιγά σιγά, να δούμε τι θα παίξει από αστροπάρτυ!! :wink:

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε
Ναι!!! Αν και έχω δύο μπλουζάκια astrovox από παλιά εννοείται ότι θέλω και ειδική επετειακή έκδοση! :cheesy:

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Εννοείται ότι θα έχουμε μεγάλα μεγέθη, είναι τα πιο δημοφιλή!!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης