Eugenia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2007 Τα ελαβα και εγω τα μπλουζακια.Το φουξια ειναι τρελλα.Ευχαριστω Συλλογος Φιλων Αστρονομιας Κρήτης (www.sfak.gr)
xmavidis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Έφτασε κι εδώ!Πριν από δυο βδομάδες βέβαια... αλλά δεν ήμουν εδώ για να το παραλάβω! Τελικά το πήρα χθες! Πολύ καλή δουλειά! Science is the belief in the ignorance of the expertsRichard Feynman
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Καλα που ηταν ο Αργυρης στον Λυκαββητο και μου εδειξε τα μπλουζακια σε ολα τα χρωματα,να παρω εστω και μια γευση.Καποτε θα φτασουν και σε μενα. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Εδώ που τα λέμε δεν τα χρειάζεσαι κιόλας Λεωνίδα μου........ (έχεις άλλωστε τόσα πολλά ) Κι εγώ τα παρέλαβα. Ευχαριστούμε κ. Παπαλάμπρου
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Τι λες ρε Κατερινα,να τα φορατε εσεις και να ζηλευω;Αν δεν ερθουν,θα σου ζητησω να μου τα φερεις απο την Πατρα,με την ευκαιρια του συνεδριου. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
themis_kart Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2008 Τα μπλουζακια, ακομα μπορουμε να τα αγορασουμε? αν ναι ποσο και απο που? Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 και εγώ.............. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 Είχαν εξαντληθεί αλλά υπάρχουν μερικά τεμάχια (μονοψήφιος αριθμός) σε συγκεκριμένα χρώματα από επιστροφές και λάθος παραγγελίες. Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ με το τι επιθυμεί. ΥΓ: Αν από κάποιον εκκρεμεί κάτι από παλιά ας μου ξαναστείλει πμ διότι μάλλον το έχω αμελήσει. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 Μιας και πέρασε αρκετός καιρός από τα τελευταία μπλουζάκια που βγάλαμε, μάλλον είναι καιρός για μια νέα παρτίδα. Θα κάνουμε μια τελευταία ανατύπωση του αυθεντικού t-shirt που βγήκε πριν 2 χρόνια για το συνέδριο της Αθήνας. Θυμίζω το σχέδιο εδώ: Τα μεγέθη που υπάρχουν είναι τα εξής: Παιδικό (12-14 ετών), S, M, L, XL, XXL (αναφέρονται σε αντρικά μεγέθη) Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα εξής: Γαλάζιο, κίτρινο, πορτοκαλί (έντονο), άσπρο, μπεζ, γκρι, φούξια. Τα μπλουζάκια κοστίζουν 7 ευρώ το καθένα (άτιμε πληθωρισμέ!) και θα αποσταλούν με ΕΛΤΑ. Η πληρωμή θα γίνει με αντικαταβολή κατά την παραλαβή (τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη). Για να παραγγείλετε απλά στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα με την ακριβή παραγγελία σας ποσότητα χρώμα μέγεθος καθώς και όνομα και διεύθυνση αποστολής. Οι αποστολές θα γίνουν όταν συμπληρωθεί ικανός αριθμός ώστε να μπορεί να γίνει η εκτύπωση, αν όλα πάνε καλά εντός του καλοκαιριού. υπαρχει ακομα????
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 Έχουν τελειώσει εδώ και καιρό! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Έχουν τελειώσει εδώ και καιρό! οκ
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Μιας και πλησιάζει η θερινή περίοδος και όλοι μας σιγά σιγά θα αρχίζουμε να αποζητούμε τα t-shirt μας, σκέφτηκα πως είναι καιρός για ένα νέο μπλουζάκι. Αυτή τη φορά θα το κάνω έγκαιρα και όχι στο τέλος του καλοκαιριού όπως πριν από δύο χρόνια, για να μπορέσουμε όλοι να το χαρούμε μέσα στο καλοκαίρι! Φέτος θα τυπωθούν σε νέο επετειακό σχέδιο για τα 10 χρόνια του AstroVox. Λεπτομέρειες για σχέδιο, χρώματα μεγέθη και τιμές αναμείνατε σύντομα! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Bi2L Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Μιας και πλησιάζει η θερινή περίοδος και όλοι μας σιγά σιγά θα αρχίζουμε να αποζητούμε τα t-shirt μας, σκέφτηκα πως είναι καιρός για ένα νέο μπλουζάκι. Αυτή τη φορά θα το κάνω έγκαιρα και όχι στο τέλος του καλοκαιριού όπως πριν από δύο χρόνια, για να μπορέσουμε όλοι να το χαρούμε μέσα στο καλοκαίρι! Φέτος θα τυπωθούν σε νέο επετειακό σχέδιο για τα 10 χρόνια του AstroVox. Λεπτομέρειες για σχέδιο, χρώματα μεγέθη και τιμές αναμείνατε σύντομα!Σε Ευχαριστουμε Ανδρεα Θα περιμενουμε ενημερωση!!! Εγω παντως θα παρω....μερικα Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
tasco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Μιας και πλησιάζει η θερινή περίοδος και όλοι μας σιγά σιγά θα αρχίζουμε να αποζητούμε τα t-shirt μας, σκέφτηκα πως είναι καιρός για ένα νέο μπλουζάκι. Αυτή τη φορά θα το κάνω έγκαιρα και όχι στο τέλος του καλοκαιριού όπως πριν από δύο χρόνια, για να μπορέσουμε όλοι να το χαρούμε μέσα στο καλοκαίρι! Φέτος θα τυπωθούν σε νέο επετειακό σχέδιο για τα 10 χρόνια του AstroVox. Λεπτομέρειες για σχέδιο, χρώματα μεγέθη και τιμές αναμείνατε σύντομα!Σε Ευχαριστουμε Ανδρεα Θα περιμενουμε ενημερωση!!! Εγω παντως θα παρω....μερικα ωραια!!!!θα παρω και εγω κανα 2-3
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Αντρέα θα χτυπήσω καμιά εικοσαριά αλλά αυτή τη φορά θα μου έχεις και πορτοκαλί μέσα!! Φρόντισε να έχεις και για μωράκια, θα χρειαστώ και από αυτά!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Αντρέα θα χτυπήσω καμιά εικοσαριά αλλά αυτή τη φορά θα μου έχεις και πορτοκαλί μέσα!! Φρόντισε να έχεις και για μωράκια, θα χρειαστώ και από αυτά!! ρε φίλε Αργύρη, 20 τότε 20 τώρα, τι τα κάνεις ρε παιδί μου;; Μάλλον εμποριο χονδρικής!!!
Bi2L Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Αντρέα θα χτυπήσω καμιά εικοσαριά αλλά αυτή τη φορά θα μου έχεις και πορτοκαλί μέσα!! Φρόντισε να έχεις και για μωράκια, θα χρειαστώ και από αυτά!! Αντε με το καλο να ερθει το μωρακι 20 μπλουζακια;;; Μα καλα Ποδοσφαιρικη ομαδα θα κανεις;;; (μαζι με αναπληρωματικους) Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Απλά άλλοι τα δίνουν για μπλουζάκια μάρκες ενώ εγώ για μπλουζάκια με στάμπα άστροβοξ!! Η ανηψιά ήρθε εδώ και 11 μήνες, ένα χρόνο ακόμα και θα της πάρω το πρώτο της τηλεσκόπιο!! Πλάκα πλάκα έχω καμιά δεκαριά μπλουζάκια κλειστά κάπου στη ντουλάπα... Τηλέμαχε και Σάββα για βγάλτε το πρόγραμμα του καλοκαιριού σιγά σιγά, να δούμε τι θα παίξει από αστροπάρτυ!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Ανδρέα, Μην ξεχάσεις και μεγάλα νούμερα (κανένα XXL ας πούμε)! Οχι οτι είμαι .....χαμηλοστήθης (που λέει και ο Οβελίξ), απλά τα φοράω φαρδυά Δημήτρης
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Α, όντως να είναι φαρδιά γιατί αλλιώς δε μου μπαίνουν!!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
petrosl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Α, όντως να είναι φαρδιά γιατί αλλιώς δε μου μπαίνουν!!! Συμφωνώ μαζί σου. Τα μπλουζάκια πρέπει να έχουν κι έναν "αέρα".
quendi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Ναι!!! Αν και έχω δύο μπλουζάκια astrovox από παλιά εννοείται ότι θέλω και ειδική επετειακή έκδοση! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Εννοείται ότι θα έχουμε μεγάλα μεγέθη, είναι τα πιο δημοφιλή!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Τρελός επιστήμονας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2009 Κύριε Αντρέα πότε περίπου θα έχουμε ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες (μεγέθη, χρώματα κτλ. ) ? ΑΣΤΡΟΝΌΜΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα