Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

CD/DVD; Δηλαδή επιλέγεις ανάμεσα σε CD ή DVD; Ή μήπως πρόκειται για VideoCD το οποίο προσπαθεί μεν, δεν ακουμπάει δε την ποιότητα του DVD;

Διότι τώρα τελευταία είναι μόδα από πολλές εφημερίδες να ονομάζουν τα VideoCD ως DVD. :roll:

Σημείωση

Τα VideoCD φαίνονται συνήθως χάλια στην οθόνη του υπολογιστή. Άν όμως το out που ενδεχομένως έχει μια κάρτα γραφικών, συνδεθεί με την τηλεόραση (in), τότε η ποιότητα είναι ανεκτή έως αρκετά καλή.

"Δύο πιθανότητες υπάρχουν: Είτε είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν είτε δεν είμαστε. Και οι δύο είναι εξίσου τρομακτικές." — Arthur C. Clarke
Δημοσιεύτηκε
Μιας και τα αποφεύγω, δεν είμαι σίγουρος να σου πω αν το Windows Media Player κάνει (νομίζω δεν κάνει). Απ' την άλλη είμαι σίγουρος ότι προγράμματα αναπαραγωγής DVD για υπολογιστή υποστηρίζουν και v(ideo)cd.
"Δύο πιθανότητες υπάρχουν: Είτε είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν είτε δεν είμαστε. Και οι δύο είναι εξίσου τρομακτικές." — Arthur C. Clarke
Δημοσιεύτηκε

Παίζει με όλους τους γνωστούς players. Αυτός που χρησιμοποιώ και σίγουρα παίζει αυτό το cd είναι ο DivX τον οποίο μπορείς να κατεβάσεις από το www.divx.com. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις όμως είναι να ανοίξεις, μέσα από τον player, τον φάκελο MPEGAV του cd και να τρέξεις το πρώτο αρχείο .dat που εμφανίζεται (AVSEQ01).

Εάν έχεις πρόβλημα, εδώ είμαστε... :wink:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης