aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Παιδια, Ωρα για να πεσει πολυ γελιο .... τωρα στο ΝΕΤ με την Αννα Δρουζα ... πολλα βιντεακια για εξωγηινους με ωραια παραμυθακια! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Steve Karolemeas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Σοβαροτατα θεματα!!!!!!Λενε πως το Challenger δεν ανατιναχθηκε,αλλα καταρριφθηκε απο UFO,που κινουνταν με τεραστια ταχυτητα γιατι οι Αμερικανοι ειχαν παραβει μια συμφωνια με τους εξωγηινους!!! Λενε πωε θα δειξουν ντοκουμεντο με γεννηση εξωγηινου μωρου,(που πιο πολυ με πρασινη μυγα θυμιζει)!!!! Ε ρε γλεντια...............
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Και πως οι Κινεζοι ηρθαν απο πλανητη που καταστραφηκε ... μαθαμε κατι σημερα. Ισως η μεγαλυτερη ντροπη ειναι αυτη την στιγμη με τον Μηχανισμο των Αντικυθηρων ... Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Steve Karolemeas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Πειτε τους τουλαχιστον να μην ξαναδειξουν αυτην την σπαστικη κοκκινη ελικα,οπου με φαντασια γινεται μηχανισμος αντοβαρυτητας!
Steve Karolemeas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Πειτε τους τουλαχιστον να μην ξαναδειξουν αυτην την σπαστικη κοκκινη ελικα,οπου με φαντασια γινεται μηχανισμος αντοβαρυτητας! Ελληνικη πατεντα!Ο δημιουργος της καλει τους επιστημονες να το λαβουν σοβαρα υποψην τους!!!!
Steve Karolemeas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Τι αλλο θα ακουσουμε;Μια στο πανελ λεει πως οι αρχαιοι Ελληνες μελετουσαν απο τα παναρχαια χρονια τα ουρανια σωματα και γι αυτο ειναι οι μεγαλυεροι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ!!!!!!!!
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Το έβλεπα και εγώ, και φυσικά έπεσε πολύ γέλιο! Η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν σε επανάληψη, και δυστυχώς δεν αξιώθηκα να δω την αρχική όταν την είχε.
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Εμένα μου άρεσε πολύ, όταν ο κ. ερευνητής ουφολογίας ανέφερε, με βαθυσπούδαστο ύφος δέκα καρδιναλίων, τί γίνεται με τις νεαρές κοπέλες που απαγάγονται και γονιμοποιούνται από εξωγήινους – προσοχή! διαλέγουν μόνο μεταξύ 18 και 25 ετών (γιατί ρε παιδιά? Εμείς «οι καθυστερημένοι» μπορούμε και γονιμοποιούμε γυναίκες μέχρι την ηλικία της κλιμακτηρίου!). Κρίμα που δεν μάθαμε περαιτέρω προτιμήσεις τους, αν δηλαδή ψάχνουν για ξανθές - μελαχρινές, κοντές - ψηλές κλπ. Τώρα, αν λέει το παιδί που θα γεννηθεί μοιάζει περισσότερο σε εμάς, τότε μπορεί να επιβιώσει στην ανθρώπινη κοινωνία και της το δίνουν να το κρατήσει! Αν πάλι μοιάζει περισσότερο σε αυτούς (κοινώς τερατάκι – εντάξει παιδιά, για τα δικά μας γούστα), τότε λέει, το παίρνουν και το κρατάνε εκείνοι (σνιφ!). Μετά από λίγα χρόνια λέει (πάντα), το παρουσιάζουν στην μαμά του για να το καμαρώσει μία και μόνη φορά, γιατί μετά δεν θα το ματαδεί ποτέ ξανά στη ζωή της (σνιφ ξανά!). Καλοκουρδισμένη επιχείρηση οι εξωγήινοι! Και με κοινωνικές ευαισθησίες! Κατά τα λοιπά, απαγάγουν και βιάζουν στα μουλωχτά! Αυτά έλεγε μεταξύ άλλων ο πολύς κύριος ερευνητής, και η κα Δρούζα κάγκελο! Είχε μείνει με το στόμα ανοικτό! – παραλίγο να πάθει εξάρθρωση κάτω σιαγόνας! Κι εγώ όμως έμεινα με το στόμα ανοικτό, όταν, πέρυσι το χειμώνα, πληροφορήθηκα από τις εφημερίδες τα αστρονομικά ποσά που πληρωνόταν η κυρία Δρούζα από την κρατική τηλεόραση (από εμάς δηλαδή) για να βρίσκει θέματα και να τα παρουσιάζει καθημερινά. Φιλικά PapGeo------------------------------Υ.Γ.: Υπεύθυνη Δήλωση: Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι, ως εξωγήινος του astrovox, δεν έχω καμία ανάμιξη και δεν φέρω ουδεμία ευθύνη για τα ανωτέρω καταγγελλόμενα από τον ως άνω ερευνητή ουφολογίας, δηλαδή δεν έχω συμμετάσχει σε οποιαδήποτε πράξη απαγωγής γήινης και δεν έχω τελέσει καμία πράξη εξώγαμης συνουσίας και γονιμοποίησης γήινης με τη χρήση βίας.
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Εμένα μου άρεσε πολύ, όταν ο κ. ερευνητής ουφολογίας ανέφερε, με βαθυσπούδαστο ύφος δέκα καρδιναλίων, τί γίνεται με τις νεαρές κοπέλες που απαγάγονται και γονιμοποιούνται από εξωγήινους – προσοχή! διαλέγουν μόνο μεταξύ 18 και 25 ετών (γιατί ρε παιδιά? Εμείς «οι καθυστερημένοι» μπορούμε και γονιμοποιούμε γυναίκες μέχρι την ηλικία της κλιμακτηρίου!). Κρίμα που δεν μάθαμε περαιτέρω προτιμήσεις τους, αν δηλαδή ψάχνουν για ξανθές - μελαχρινές, κοντές - ψηλές κλπ.Και εγω το βρηκα ενδιαφερον! Τώρα, αν λέει το παιδί που θα γεννηθεί μοιάζει περισσότερο σε εμάς, τότε μπορεί να επιβιώσει στην ανθρώπινη κοινωνία και της το δίνουν να το κρατήσει! Αν πάλι μοιάζει περισσότερο σε αυτούς (κοινώς τερατάκι – εντάξει παιδιά, για τα δικά μας γούστα), τότε λέει, το παίρνουν και το κρατάνε εκείνοι (σνιφ!). Μετά από λίγα χρόνια λέει (πάντα), το παρουσιάζουν στην μαμά του για να το καμαρώσει μία και μόνη φορά, γιατί μετά δεν θα το ματαδεί ποτέ ξανά στη ζωή της (σνιφ ξανά!). Καλοκουρδισμένη επιχείρηση οι εξωγήινοι! Και με κοινωνικές ευαισθησίες! Κατά τα λοιπά, απαγάγουν και βιάζουν στα μουλωχτά! Το θυμαμαι, το θυμαμαι! Αυτά έλεγε μεταξύ άλλων ο πολύς κύριος ερευνητής, και η κα Δρούζα κάγκελο! Είχε μείνει με το στόμα ανοικτό! – παραλίγο να πάθει εξάρθρωση κάτω σιαγόνας!Οσο αγαπητη και να ειναι η συγκεκριμενη κυρια, τι να πει κανεις; Η ιδια κυρια μας "ανοιξε" τα ματια και με την φραπελια! Κι εγώ όμως έμεινα με το στόμα ανοικτό, όταν, πέρυσι το χειμώνα, πληροφορήθηκα από τις εφημερίδες τα αστρονομικά ποσά που πληρωνόταν η κυρία Δρούζα από την κρατική τηλεόραση (από εμάς δηλαδή) για να βρίσκει θέματα και να τα παρουσιάζει καθημερινά. Αυτο το γεγονος ειναι το χειροτερο απ'ολα! Δεν μπορουν να βαλουν ενα προγραμμα για την πληροφορηση και μορφωση του κοσμου; Δεν μπορουν να βαλουν κατι για την νεολεα; Δεν μπορουν να βαλουν κατι για αλλους πολιτισμους; Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 ΥΓ. Δυστυχως ολα αυτα ειναι μια αξιολυπητη εικονα για την κοινωνια μας. Τα δειχνουν μονο και μονο επειδη υπαρχουν τα "προβατα" που τους ενδιαφερει και τα πιστευουν. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Adam Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Η σιαγόνα της κας ....τάδε είναι ήδη φευγάτη. Δεν την βλέπετε πώς προσπαθεί να τη μαζέψει;Αυτές οι εκπομπές είναι επαναλήψεις αν δεν κάνω λάθος.Ολοι οι σταθμοί βάζουν τώρα σ'επανάληψη τα best of τους. Ισως και αυτή η εκπομπή να εντάσσεται σ'αυτήν την κατηγορία ΥΓ: Papgeo είσαι απόλαυσηΜε εκτίμηση, άλλος ένας εξωγήϊνος Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Ο φίλος μου ο Λιακόπουλος εχθές πάντως παρουσίαζε για μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ εκπομπή, ( ) ένα πακέτο Ufoλογίας μόνο με 19 Ε....ΤΡΕΧΤΕ ΤΡΕΧΤΕ ΤΡΕΧΤΕ..............Φανταστικές αποκαλύψεις, συγκλονιστικά Βίντεο, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ φωτογραφίες, Για περάστε (Και τη γυναίκα με το μούσι έχω, και το παιδί κορκόδειλο, και τον ψηλότερο νάνο του σύμπαντος ύψους 1,80) Δημήτρης
elohim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Ο Αϊνστάιν έλεγε: '' Δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα, χωρίς να είμαι σίγουρος για το πρώτο'' dreamers and not, do not lower the head...
George Makris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Η Δρούζα αποδεικνύεται όλο και πιο ηλίθια. Δεν είχε στο πάνελ ούτε ένα σοβαρό επιστήμονα να αποκαλύψει την γελοιότητα. Το άλλο το είδατε; Μια κυρία μας είπε ότι μια Γερμανική ομάδα επικοινωνεί με εξωγήινη φυλή μέσω..... μέντιουμ και γίνεται διάλογος. Και πρέπει να πηγαίνουν άτομα εκεί με καλούς .... κραδασμούς.Και μη χειρότερα!!!!!!!! Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
Darkchilde Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Και που να δείτε όταν είχε η Πάνια μία παρόμοια βραδυνή εκπομπή... Την είχα πετύχει πριν κάτι χρόνια κατά λάθος, ήταν αργά το βράδυ. Εκεί είχανε πάει όλοι οι καμμένοι, και λέγανε για τους Ελ από το Σείριο, ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι των Ελ και άλλα τέτοια γελοία... Επίσης είχε κανείς παρακολουθήσει καθόλου την εκπομπή του Χαρδαβέλλα με τα ανεξήγητα ή κάτι παρόμοιο; Το ιστιολογιόν μου: The Dark Side of the Force and Other StoriesΕλληνικό Forum για Science Fiction και FantasyΟ Κόσμος της Επιστήμης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Η Δρούζα αποδεικνύεται όλο και πιο ηλίθια. Δεν είχε στο πάνελ ούτε ένα σοβαρό επιστήμονα να αποκαλύψει την γελοιότητα. Ισα-Ισα φίλε Γιώργο. Το οτι ΔΕΝ φέρνει κάποιον σοβαρό επιστήμονα να αποκαλύψει την γελοιότητα, αποδεικνύει ότι ΔΕΝ είναι καθόλου ηλίθια. Ειδάλλως τι εκπομπή θα έκανε όταν θα αυτοακυρωνόταν;Ποσώς. Ηλίθιοι είναι αυτοί που την προσλάβανε και την αφήνουν να κάνει τέτοιες εκπομπές Δημήτρης
Steve Karolemeas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Το άλλο το είδατε; Μια κυρία μας είπε ότι μια Γερμανική ομάδα επικοινωνεί με εξωγήινη φυλή μέσω..... μέντιουμ και γίνεται διάλογος. Γιατι δεν τους κανουμε αναπαντητη να μας μιλησουν αυτοι και να μην πληρωνουμε; Υ.Γ.Να θυμηθουμε να ρωτησουμε και τον Χορταρεα αν οι διαγαλαξιακες κλησεις χρεωνονται το λεπτο ή την κληση!
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Επίσης είχε κανείς παρακολουθήσει καθόλου την εκπομπή του Χαρδαβέλλα με τα ανεξήγητα ή κάτι παρόμοιο; Είμαι στην δυσάρεστη θέση να πω οτι πιο παλιά έβλεπα τον Χαρδαβέλλα ανελειπώς! Βέβαια, ακόμα μερικές φορές το παρακολουθώ.Όσο να ναι, είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις καλή κωμωδία κάποιο Σαββατόβραδο!
Steve Karolemeas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Επίσης είχε κανείς παρακολουθήσει καθόλου την εκπομπή του Χαρδαβέλλα με τα ανεξήγητα ή κάτι παρόμοιο; Είμαι στην δυσάρεστη θέση να πω οτι πιο παλιά έβλεπα τον Χαρδαβέλλα ανελειπώς! Βέβαια, ακόμα μερικές φορές το παρακολουθώ.Όσο να ναι, είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις καλή κωμωδία κάποιο Σαββατόβραδο! Κι εγω,τα τελευταια χρονια δεν εχανα επεισοδιο.(Καλα,μην χτυπατε... )Φετος ομως η εκπομπη εχασε τον ''αερα'' της.Αρχικα,οταν ο Χαρδαβελας μετακινηθηκε σε αλλη εκπομπη του καναλιου,και τις ''Πυλες'' ανελαβαν οι συνεγατες του Ολγα και Γιαννης.Το αγχος τους φαινοταν αρκετα και πιστευω πως επηρεασε το κοινο. Λιγο αργοτερα,ο κ. Χαρδαβελας γυρισε στην εκπομπη,η οποια ανανεωθηκε αλλαζοντας πλατο.Το κακο ειναι πως αλλαξε και η θεματολογια. Τα θεματα,κυριως τυπου διαστημα,εξωγηινοι κ.τ.λ. αντικατασταθηκαν με αλλα οπως:χημεια του ερωτα και σατανικα μηνυματα στην ζωη μας ](*,) Για να συνοψισω,η εκπομπη παλιοτερα ειχε ενδιαφερον για να σκοτωσεις την ωρα σου.Φετος,εμεινε απο καυσιμα!Ας ελπισουμε την επομενη σεζον οι συνεργατες της εκπομης να γινουν μελη του astrovox και να παρουσιασουν σοβαροτερα θεματα με την βοηθεια μας!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Αν και δεν παρακουλήθησα την εν λόγω εκπομπή της κ. Δρούζα, παρακολούθησα παρόμοιες εκπομπές με θέματα εξωγηίνων.Μάλιστα, ένας υποστήριζε πώς με τα μαλλιά του μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Άρη! Πραγματικά αυτές οι εκπομπές υποβιβάζουν την νοημοσύνη του ανθρώπου στο έσχατο σημείο Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γελάς με τέτοια θέματα !Πάντως ο Χαρδαβέλλας παρουσίασε και εκπομπές με αστρονομικό περιεχόμενο οι οποίες ήταν καλές! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Ενώ αυτόν που έβγαλε η Δρούζα που επικοινωνεί με τους εξωγήινους μέσω των μαλλιών του!!!! Άσε που όποιος βγαίνει σε τέτοιου είδους εκπομπές (επικοινωνία με εξωγήινους) θα πρέπει να είναι ή πολύ ηλίθιος 'η διψάει για δημοσιότητα!!! Στο εξωτερικό βγαίνανε άνθρωποι στην τηλεόραση και έλεγαν τις ''εξωγήινες'' εμπειρίες τους, τότε τους κάλεσε το πανεπιστήμιο Κολούμπια αν δεν κάνω λάθος για να εξετάσουν κατα πόσο αλήθεια είναι αυτά που λένε και δεν πήγε κανένας!!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 ...ΥΓ: Papgeo είσαι απόλαυσηΜε εκτίμηση, άλλος ένας εξωγήϊνοςΝίκο, αδελφέ μου εξωγήινε,Ευχαριστώ για τα κολακευτικά σου λόγια. Δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο από το αυτονόητο. Μας κατασυκοφαντούν! Πλάκα – πλάκα, θα σας πω και κάτι προσωπικό, για όσους από εσάς διαβάζετε αυτό το μήνυμα και αμφιταλαντεύεστε για όσα βλέπετε στην τηλεόραση: Αρκετά από τα άτομα της συγκεκριμένης ομάδας, που περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι, τα πρωτογνώρισα δια των ΜΜΕ και του περιοδικού τύπου κατά την εφηβεία μου, την δεκαετία του ΄80, κάποιους μάλιστα και από κοντά, τότε που ψαχνόμουν κι έψαχνα τα πάντα. Οι συναντήσεις τους γίνονταν με καλή και χαλαρή διάθεση και οι συζητήσεις τους μεταξύ καφέ και πάστας. Από τότε, πέρασαν αρκετά χρόνια για τα άτομα αυτά, τα πλούσια μαλλιά δώσανε τη θέση τους στα αραιά και γκρίζα, τα μακό μπλουζάκια και τα πουκαμισάκια αντικαταστάθηκαν από τα κουστούμια και τις γραβάτες και η τότε καλή και χαλαρή διάθεση, φαίνεται ότι έχει πλαισιωθεί (για να μην πω κάτι άλλο χειρότερο) από μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι: την οικονομική. Έχουν κάνει «Σχολή», εκδίδουν βιβλία, συμμετέχουν σε ανάλογης ύλης περιοδικά. Δεν θα είχα αντίρρηση να αποδεχθώ τα τελευταία, αν η έρευνα της ομάδας αυτής είχε αποδώσει καρπούς μέχρι σήμερα. Απ΄ όσα βλέπω όμως, συνάγω το αντίθετο. Πάντως, πρέπει να παραδεχθώ ότι διατηρώ κι ευχάριστες αναμνήσεις από την εποχή εκείνη. Αναφέρομαι στις ραδιοφωνικές εκπομπές του Γιώργου Πίττα, «Στα Μονοπάτια του Γαλαξία», όπου ο Πίττας, πέραν από τα παραπάνω, καταπιανόταν με αρχαίους πολιτισμούς, εσωτερική φιλοσοφία και άλλα «εξωτικά» θέματα για τα νεαρά αυτιά μου. Τον εκτίμησα όμως γιατί ήταν αυθεντικός, ζούσε και πίστευε σε αυτό που έκανε. Για τους γύρω εαυτόν, διατηρώ αμφιβολίες, ιδιαίτερα σήμερα, λόγω των όσων ανέφερα παραπάνω και βέβαια, σε σχέση με όσα έχω κι εγώ κατακτήσει από τότε, προχωρώντας στα δικά μου μονοπάτια. Φιλικά PapGeo
Magicknight74 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 Αν και δεν παρακουλήθησα την εν λόγω εκπομπή της κ. Δρούζα, παρακολούθησα παρόμοιες εκπομπές με θέματα εξωγηίνων.Μάλιστα, ένας υποστήριζε πώς με τα μαλλιά του μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Άρη! Πραγματικά αυτές οι εκπομπές υποβιβάζουν την νοημοσύνη του ανθρώπου στο έσχατο σημείο Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γελάς με τέτοια θέματα !Πάντως ο Χαρδαβέλλας παρουσίασε και εκπομπές με αστρονομικό περιεχόμενο οι οποίες ήταν καλές! Η εν λόγω εκπομπή στην ΝΕΤ είναι για τρίχες, μην ξεχνάτε και την φραπελιά και τόσα άλλα ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. FRANCIS BACON
dimidour Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να πληρώνουμε την Δημόσια Τηλεόραση για τις βλακείες που μας πασάρει.... Ξέρετε πόσο καιρό έχω να δω ένα καλό ντοκυμαντέρ στην ΕΡΤ;;;; Από τότε που ονομαζόταν έτσι.... Θα πρέπει όλοι να πληρώνουμε την ΔΕΗ στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να δηλώνουμε ότι δεν επιθυμούμε να πληρώνουμε την Δημόσια Τηλεόραση.... Άλλωστε ενώ κανονικά απαγορεύεται...βάζουν διαφημίσεις.... Τελειώνω εδώ γιατί έχω βγει ήδη off topic.... Και εγένετω φως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα