bouzaras Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2007 Παρατήρησα πως πάνω από το χώρο του Σουνίου και των πέριξ χωραφιών περνούν πολλά αεροπλάνα προερχόμενα από αεροδιαδρόμους του Αιγαίου και κατευθυνόμενα προς το Ελ Βενιζέλο για προσγείωση. Επίσης το ίδιο κάνουν και πάνω από περιοχές όπως Λούτσα κλπ. Προχθές στο Σούνιο εντελώς συμπτωματικά, πρόλαβα και τράβηξα την παρακάτω φωτογραφία. (Προσοχή: τα δύο σκούρα σημεία δεν είναι ούφα που κυνηγούν το αερόπλανο για να το καταρρίψουν όπως το Ντισκόβερυ λόγω παραβίασης της συμφωνίας με τους εξωγήινους από την κυβέρνηση των ΗΠΑ αλλά σκουπιδάκια του φακού, μη καλέσει κανείς τη Δρούζα) Βεβαίως δεν ήμουν τυχερός να πετύχω το αερόπλανο πάνω στη Σελήνη, όμως κάποιος που κυνηγά τέτοια θέματα, μετά από πολλές προσπάθειες φαντάζομαι κάτι καλύτερο θα κάνει. Κοιτώντας ψηλά και μακριάhttp://astronomy.bouzaras.info
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2007 (Προσοχή: τα δύο σκούρα σημεία δεν είναι ούφα που κυνηγούν το αερόπλανο για να το καταρρίψουν όπως το Ντισκόβερυ λόγω παραβίασης της συμφωνίας με τους εξωγήινους από την κυβέρνηση των ΗΠΑ Το Challenger ήταν.
Canopus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2007 Βασικά τα αεροπλάνα που βλέπεις από το Σούνιο είναι κυρίως αυτά που προσγείωνονται στον 03/απογειώνονται από τον 21 του Ελ. Βενιζέλος και ουσιαστικά περνάνε πάνω από τη Βάρκιζα-Λιμανάκια. Αν μετά κάνουν στροφές, ίσωςνα περνάνε κοντά και από το Σούνιο ps τι μου λες τώρα, προχθές ήμουν στο Καμάρι στη Σαντορίνη που είναι ακριβώς πριν το αεροδρόμιο. Να βλέπεις το 737-600 με winglets να περνά 20 μέτρα πάνω από το κεφάλι σου st marteen καταστάσεις Σκόρπιες σκέψεις: http://ngc253.blogspot.com/travel... without movement...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα