sergio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2004 Hello! Eimai enas 15xronos mathitis pou tha paei 1h lykeiou. Exw pathos me thn astronomia, alla eimai teleiws asxetos!!!! Mhpws mporeite ne mou proteinete merika kala biblia gia thn hlikia mou gia eisagwgh stis "basikes ennoies"??? Euxaristw poly!
bug Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2004 Καλωσήρθες! Και εγώ αρχάριος είμαι. Πρόσφατα αγόρασα το NighWatch του Terence Dickinson. Λίγο που το έχω ξεφυλλίσει (λόγω εξεταστικής δεν έχω κάτσει να το διαβάσω) είναι πολύ καλό. Θεωρείται από τα καλύτερα βιβλία για τον αρχάριο. Αν πας στην κεντρική σελίδα (http://www.astrovox.gr/) και κάνεις "κλικ" αριστερά στο link Βιβλία θα βρεις και μερικά άλλα. "Δύο πιθανότητες υπάρχουν: Είτε είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν είτε δεν είμαστε. Και οι δύο είναι εξίσου τρομακτικές." — Arthur C. Clarke
csot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2004 Καλώς ήρθες στην πάρέα μας, Ένα πολύ καλό βιβλίο είναι η Αστροφυσική του Π. Σου εκδόσεις Πολυτεχνίου Κρήτης και βεβαίως το βιβλίο του ΟΕΔΒ της 2ας Λυκείου Χρίστος "WorkaholiC" ΣωτηρόπουλοςΕθνικός Συντονιστής για τους Αστρονόμους Χωρίς Σύνορα & για τους Αστρονόμους των ΠεζοδρομίωνΈφορος Εκπαιδευτικών Θεμάτων του Σ.Φ.Α.Κ.http://www.sfak.org Facebook: www.facebook.com/groups/sfakorg
bug Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2004 Το βιβλίο του ΟΕΔΒ το χα ξεχάσει εντελώς! Όντως πολύ ωραίο βιβλίο αν και νομίζω ότι δεν είναι και πολύ φιλικό για έναν αρχάριο. "Δύο πιθανότητες υπάρχουν: Είτε είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν είτε δεν είμαστε. Και οι δύο είναι εξίσου τρομακτικές." — Arthur C. Clarke
sergios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2004 file sinonomate kalosorises stin parea mas kai tha ithela na sou sistisw kai egw to nightwatch tou terence dickinson. an i aggliki glwssa den sou prokalei diskolia tha sou sistina to collins encyclopedia of the universe gia mia pio poliplevri meleti tou kosmou
Heal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2004 Εκτός από τα βιβλία που πρότειναν οι φίλοι, υπάρχουν και ορισμένα αρκετά "ελαφριά" αλλά ιδιαίτερα κατατοπιστικα. Για παράδειγμα το "Ανακαλύπτω το Σύμπαν" εκδόσεις Ερευνητές, το "Άτλας του Διαστήματος" καθώς και τα βιβλία του Διονύση Σιμόπουλου. Είναι πολύ καλή ιδέα για έναν αρχάριο που δεν ενδιαφέρεται μόνο για παρατηρησιακά θέματα (δεν περιέχουν πολλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να μάθεις τον ουρανό και να παρατηρείς με τηλεσκόπιο) αλλά περιέχουν πολλές πληροφορίες για θεωρητικά θέματα. Επίσης έχουν πολλές εικόνες πράγμα που τα κάνει λιγάκι παιδικά αλλά είναι πολύ ξεκούραστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα