Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Ηθελα να ρωτήσω τους mods εδώ και καιρό γιατι λειπει αυτη η δυνατότητα(ευκολία) από αυτό το σαιτ.Δηλαδή η συνομιλία σε πραγματικό χρόνο(chat).Νομίζω ότι θα ήτανε αρκετά εξυπηρετικό να μπορούμε να λεμε μια καλημέρα η να παίρνουμε μια γρήγορη απάντηση για κάποιο πρόβλημα που μας απασχολεί(αστρονομικό φυσικά!!).Χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε ακόμα και μέρες για να πάρουμε μια απάντηση μέσα από κάποιο post που θα έχουμε ανεβάσει.Βλέπω φίλους που έχω γνωρίσει μέσα από αυτή την σελίδα και θέλω να τους πω μια καλημέρα αλλά μέχρι να στείλω ένα πμ αυτοί έχουνε αποχωρήσει.Δεν νομίζω λοιπόν ότι θα ήτανε άσχημο ένα chat ούτε νομίζω θα αλλοίωνε το προφίλ του αστροβοξ.Ευχαρίστως θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας και αν κάνω λάθος συχωρέστε με.
Δημοσιεύτηκε
Το γνωρίζω φίλε Ανδρέα όπως γνωρίζω και τα προβλήματα που υπήρχαν στο να συνδεθείς.Είχα προσπαθήσει και εγώ να συνδεθώ αλλά δεν τα κατάφερα.Νομίζω πιο βολικό θα ήτανε στην κεντρική σελίδα(αστροβοξ) να υπήρχε μια επισήμανση για ζωντανή συνομιλία.Με ένα ''κλικ'' να άνοιγες το chat.Τρεις απόψεις ανταλλάξαμε και μας πήρε ένα τέταρτο. :D :D

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης