hunter155 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Γεια χαρα σε όλους.Έχω αποφασήσει να πάρω τον Σεπτεμβριο το starhopper της celestron 10''.Είναι στα 700 ευρώ και κατι.Τί πιστεύετε είναι καλή επιλογή?Και επειδή θα μου περισέψουν 300 ευρώ τι εξοπλισμό μου προτίνετε να πάρω?Πάντος το σύγουρο είναι ότι θα πάρω ένα προσοφθάλμιο 5mm x-cel της celestron και αυτό. Περιμένω την βοήθειά σας! Άλεξ Λομπάνοβ
Evans Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Γειά! Σχετικα με τον εξοπλισμο, για αρχη θα ελεγα barlow και φιλτρακια, ο,τι εσυ νομιζεις οτι θα σου ειναι περισσοτερο χρησιμα, δηλαδη ειτε χρωματικα για πλανητες, ειτε για νεφελωματα γενικα! Καλες παρατηρησεις!!! φιλικα Βαγγελης
MARINOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Γεια χαράμε το 10άρι θα δεις πολλά πράγματα είναι η αλήθεια.Με τα χρήματα που θα περισσέψουν, μπορείς να πάρεις το βαλιτσάκι της Celestron που έχει 5 προσοφθάλμιους, 1 Barlow και μερικά φίλτρα -κόστος 150 Ευρώ. Επίσης ένα red-dot finder (Rigel ή κάποιο άλλο) που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο και ένα φύλλο Α4 Baader Astrosolar με το οποίο θα κατασκευάσεις εύκολα ένα ηλιακό φίτρο.Και θα σου μείνουν ακόμη χρήματα... Χρήστος Μαρινός
hunter155 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Όσον αφορά το βαλιτσάκι της celestron έχω ακούσει ότι οι προσοφθαλμιοι που περιέχονται σ'αυτό είναι ψιλο μούφα.Αν κάποιος απο σας ξέρει τίποτα γι'αυτό , ας βοηθήσει λίγο. Άλεξ Λομπάνοβ
MARINOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Έχω μικρή πείρα στην αξιολόγηση προσοφθαλμίων, αλλά επειδή έχω το ίδιο βαλιτσάκι, νομίζω ότι η ποιότητά τους είναι πολύ καλή για τα χρήματα που "ζητάνε". Αν ισχύει η "μούφα" μάλλον θα αφορά περισσότερο τα φίλτρα που όντως δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Χρήστος Μαρινός
hunter155 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Μάλον έχεις δίκιο είναι πολύ καλή επιλογή αυτό το σετ.Ευχαριστώ για την βοήθειά σου φίλε μαρίνε.Μήπως ξέρει κανένας κάτι για το συγκεκριμένο αυτό τηλεσκόπιο (starhopper).Δέν μιλάω για το παλιό μοντέλο αλλά το καινούριο που το έχει φωτογραφία το sky and telescope στην σελίδα 37.(τεύχος ιουλίου) Άλεξ Λομπάνοβ
Flashy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2004 E sto valitsaki mia apli alla kali gia ta lefta tous seira prosaftalmion exei. an se endiaferei pio poli i piotita apo tin poikilia pare kati kalitero. pantos apo barlow koita na pareis "korifi" Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα