Fibonacci Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2004 Μώλις αγόρασα το meade ETX-90EC μαζί με το τρίποδο υψοαζιμουθιακής στήριξης. Είμαι άσχετη αλλά διαβάζω και ψάχνω. Μέχρι στιγμής κατάφερα να βγάλω μία φωτογραφία την σελήνη με μία αυτόματη sony φωτογραφική μηχανή τύπου DSC-P10 αλλά πιο παλιό μοντέλο. Anyway το διάφραγμα ρυθμίζεται αυτόματα οπότε ... Δεν έχω πάρει ακόμα προσαρμογέα για την φωτογραφική γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Προφανώς με αυτήν την μηχανή δεν μπορώ να πκάνω και πολλά. Θα ήθελα να πάρω μια καλή καινούργια να μπορώ να βγάλω φωτογραφίες. Έχετε να μου προτείνεται κάποια? Διάβασα για την Nikon d70. ; Έχετα κάποιο σχόλιο για αυτήν? "Μόνο εκείνοι που θα αποτολμήσουν να πάνε πολύ μακριά, έχουν πιθανότητες να ανακαλύψουν πόσο μακριά μπορεί να πάει κανείς" Τ.Σ. Έλιοτ
Flashy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2004 Agapiti Fibonacci eimaste kai apo to idio meros P.Faliro Efoson pires to ETX-90 tis Meade tha sou protina anepifilakta na epernes me klista matia to LPI tis idias eterias. Monadiki proipothesi na exeis ipologisti opos fenete na exeis to mono pou isos xriasteis epipleon einai epektasi USB kalodiou . Afou psaxnese parolauta gia kanoniki mixani protimise ta modela tis Canon. Eimai katoxos EOS-300(analogikis) kai eimai poli euxaristimenos malista skeftome na proxoriso se agora tis EOS-300D(igitall). Se opio site/forum kai na rotiseis mono kala tha sou poune gia autin! Auta apo mena. Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2004 Εγώ πάντως θα σου πρώτεινα μία παλία όπως την Nikon FM2 λίγο ακριβή όμως(γυρω στα 400€).Σε κάτι ποιο φτηνό θα σου πρώτεινα την palia Olympus OM1 ή την Pentax K1000 klp που την έχει ο γραφων.Πιστευω να σε βοήθησα.Οτι άλλο θες μην διστάσεις να ρωτήσεις.
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2004 Φιλε Fibonacci, Οπως περιγραφει ο φιλος ο Flashy, οι προσφορες της Canon αξιζουν το κοπο για μελετη. Ειμαι κατοχος της Canon EOS 300d η οποια φυσικα ειναι στο ιδιο επιπεδο με την Nikon D70. Ριξε μια ματια στο φορουμ digital_astro της Yahoo και θα βρεις πολλες πληροφοριες και δειγματα αστροφωτογραφιων απο αυτες τις δυο μηχανες. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα