Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

http://blogs.nasa.gov/cm/blog/voyager-goldenrecord/posts/post_1187299526389.html

Τι θα εβαζα εγω:

Πως πηραν οι ανθρωποι την σημερινη τους μορφη... Την εξελιξη της ζωης στην Γη.

Καποιες θεωριες σχετικα με το πως δημιουργηθηκε το συμπαν. (τις επικρατεστερες)

Πολιτισμοι, θρησκειες, διατροφικες συνηθειες.

Πως να φτιαξεις ενα τηλεσκοπιο και πως να καταλαβεις αν ενα αστερι ανηκει σε ηλιακο συστημα! (γι αυτο δν ειμαι σιγουρη γτ φανταζομαι αν μπορεσουν να διαβασουν τον δισκο αυτα θα τα ξερουν ηδη)

πειτε μου τι αλλο θα προτεινατε και αν γινεται καποιος με καλη γνωση αγγλικων να με βοηθησει να τα μεταφρασω...

Φιλικα

Ευτυχια

No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,

no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!

16/5/09

Δημοσιεύτηκε
Εγώ θα έβαζα φωτογραφίες της Γης από τα όμορφα δάση και γενικά την φύση. Κάποιες φωτογραφίες από κάποια όμορφα χωριά και πόλεις, όχι όμως μεγαλούπολεις σαν το Τόκυο ή την Αθήνα (είναι πανάσχημα στο φως της ημέρας). Φωτογραφίες από τους αρχαίους πολιτισμούς όπως Ακρόπολη, Μάτσου-Πίτσου, Πυραμίδες της Αιγύπτου, και άλλα όμορφα μνημεία. Φωτογραφίες και σχεδιαγράμματα του Ηλιακού Συστήματος, και την θέση στον Γαλαξία μας.
Δημοσιεύτηκε

Σίγουρα τα θαύματα του κόσμου θα ήταν μια από τις προτεραιότητές μου.

Για να έβλεπαν κάποτε, οι άλλες μορφές ζωής, αν υπάρχουν, ότι είχαμε σαν είδος και στιγμές μεγαλείου.

Δημοσιεύτηκε
Παρα πολυ καλη,φιλοσοφικη ερωτηση.Το θεμα ειναι αν θελουμε να εκφρασουμε αυτα που νομιζουμε σημαντικα για την ανθρωποτητα η αυτα που θα εβρισκαν κατανοητα καποιοι πιθανοι αποδεχτες.Σιγουρα θεματα κοσμολογιας,διαστημικης αλλα μαι εξελιξης της ζωης πρεπει να ειναι οικεια θεματα για μια προηγμενη μορφη ζωης. :D
Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε

Καποια απο τα πραγματα που εχουν ηδη μπει...

http://www.nasa.gov/mission_pages/voyager/goldenrecord-20070816.html

γεια οσους δεν ξερουν ο πρωτος χρυσος δισκος ειναι ηδη εξω απο το ηλιακο μας συστημα μαζι με το voyager!

No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,

no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!

16/5/09

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης