indyone Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Γεια χαρα σε όλους... Σήμερα το πρωί παρατήρησα ένα φαινόμενο το οποίο με ενθουσίασε πραγματικά.Είμαι στο Σουφλί στον Έβρο και κατα την διάρκεια της υπηρεσίας μου (ως φαντάρος) στις 05:47 ο ουρανός που ήταν αρκετά σκοτεινός, μιας και ο ήλιος ακόμα δεν είχε ανατέλλει, φωτίστηκε για περίπου 4 δευτερόλεπτα από την μία ακρη του ορίζοντα ως την άλλη! Αμέσως κοίταξα στο ζενίθ και είδα να διαγράφεται μία γραμμή το οποίο είναι μάλλον κάποιο αντίκείμενο που μόλις μπήκε στην ατμόσφαιρα της γης. Για να γίνει κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα πρέπει να μην ήταν κάποιο μεγάλο σε μέγεθος αντικέιμενο... Μήπως κάποιος άλλος είδε το φαινόμενο;Μήπως έχει σχέση με αυτό το φαινόμενο Διάττοντες από Ηνίοχο (1-2 Σεπτέμβρη);
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Φιλε μου παρατηρησες μια βολιδα!!!! ΥΓ:εχω παρατηρησει κι εγω και εμεινα με το στομα ανοιχτο. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Είδες και φλόγες??Σαν να ήταν κάποιο φλεγόμενο αντικείμενο??
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Αν ειδε και φλογες τοτε ισωσς μιλαμε για μετεωριτη Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
George Makris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Άλλωστε το πρωί πριν ανατείλει ο Ήλιος είναι πιο πολλά τα αντικείμενα που φαίνονται να μπαίνουν στην ατμόσφαιρα της Γης. Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
indyone Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Όχι φλόγες δεν είδα... αλλά η γράμμη σίγουρα ήταν καπνός ο οποίος μετα από λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε...
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 τον καπνο που αναφερατε τον εχω παρατηρησει αρκετες φορες και εγω...σε σκορεινο ουρανο ετυχε να δω και δυο τρεις φορες μετεωρητη...πραγματικα εντυπωσιακοτατο θεαμα stargazeshots.com
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Μετεωρίτης λέγεται άν πέσει στη Γή.. άρα μάλλον δεν έχεις δει κανέναν Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
xXx Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Την προηγούμενη εβδομάδα έτυχε να παρατηρήσω κι εγώ ένα παρόμοιο φαινόμενο και ήταν πραγματικά καταπληκτικό!Μάλιστα το παρατήρησα σε αρκέτα σκοτεινό ουρανό κι έμοιαζε λες και μία φωτεινή λεπίδα τον έσκιζε στα δύο... !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Μετεωρίτης λέγεται άν πέσει στη Γή.. άρα μάλλον δεν έχεις δει κανέναν Ακριβως Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 Μετεωρίτης λέγεται άν πέσει στη Γή.. άρα μάλλον δεν έχεις δει κανέναν λαθος διατυπωση απο δικη μου πλευρα μετεωρητη εχω παρατηρησει...μαλιστα το πολυ μικρο κομματακι μαυρης πετρας που ξαφνικα εθεαθει να πεφτει απο τον ουρανο αναστατωσε το μικρο χωριο στο οποιο μενω... stargazeshots.com
lunar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Μετεωρίτης λέγεται άν πέσει στη Γή.. άρα μάλλον δεν έχεις δει κανέναν λαθος διατυπωση απο δικη μου πλευρα μετεωρητη εχω παρατηρησει...μαλιστα το πολυ μικρο κομματακι μαυρης πετρας που ξαφνικα εθεαθει να πεφτει απο τον ουρανο αναστατωσε το μικρο χωριο στο οποιο μενω... Ευτυχως που δεν το εφαγε κανενας στο κεφαλι Αστειευομαι φυσικα Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2007 Αν ειδε και φλογες τοτε ισωσς μιλαμε για μετεωριτη Εχω δει μετέωρο με φλόγες και θορυβο!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα