Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Πωλειται τηλεσκοπιο Bresser Skylux 700-70 αγορασμενο τον ιουλιο 2007 με φακους 20,12 και 4 mm ,ανορθωτη χ1.5,ισημερινη στηριξη,τριποδα και προγραμμα Cartes du ciel στο κουτι του,τιμη 150Ευρω
Δημοσιεύτηκε
ευτυχως που αποφασισα να το δωσω τελικα και να αφησω την αστρονομια γιατι πολλη ειρωνια υπαρχει εδω μεσα....καλυτερος ο μοντελισμος τελικα και με πιο ευγενικους ανθρωπους...
Δημοσιεύτηκε
Φιλε μου, μας μπερδεψες λιγο.. Εαν η αποφαση σου να συνεχισεις να ασχολεισαι με την αστρονομια εξαρταται απο τον τροπο απαντησης καποιων -οχι ολων- εδω μεσα (που ειμαι βεβαιος δεν ειχαν κακη προθεση, απλα δεν καταλαβαν ποσο νεος εισαι στο χομπυ), τοτε πριν αρχισω να ασχολουμαι εγω με τον μοντελισμο, οπως εδω κ τεσσερις μηνες κανω, θα πρεπει να δω την συμπεριφορα των παιδιων μεσα στο www.greektechforum.com. Το βλεπεις λογικο? Εγω αποφασισα να ασχοληθω και με τον αερομοντελισμο και δεν θα με σταματησει κανενας μεσα ή εξω απο το forum. Αλλα οπως ειπα πριν ειμαι σιγουρος οτι απλα εγινε παρεξηγηση! Το συγκεκριμενο τηλεσκοπιο που πουλας, υπηρχε σε προσφορα στα Lidl δυο φορες στα 70Εuro οποτε καταλαβαινεις οτι στην τιμη που το πηρες εσυ, καποιος που το ηθελε επαιρνε δυο! Δεν πειραζει παντως αφησε την αγγελια σου, ισως καποιος να το θελησει και δες εαν μπορεις -χωρις να κανω υποδειξη- να αναπροσαρμοσεις την τιμη!

Aut dosce, aut disce, aut discede

(Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...)

Δημοσιεύτηκε

Σεβόμαστε όλοι τους κανόνες των μικρών αγγελιών.

Δεν επιτρέπεται, γενικά, ο σχολιασμός των τιμών καθώς ο καθένας έχει δικαίωμα να κοστολογεί όπως θέλει τα είδη προς πώληση.

Οι φίλοι που απάντησαν θεώρησαν ότι τίθεται θέμα εξαπάτησης καθώς το τηλεσκόπιο όντως είχε πουληθεί στο lidl στη μισή τιμή. Αφήνω τα σχόλια αυτά θεωρώντας πως έγιναν με το σκοπό αυτό, ο πωλητής όμως διατηρεί το δικαίωμα να πουλήσει τα αγαθά σε ό,τι τιμή θέλει και μάλιστα αφού έγινε η ενημέρωση για την τιμή που είχε στο lidl κανείς αγοραστής δεν μπορεί να θεωρηθεί εξαπατημένος.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης