Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πριν δύο μέρες είδα την ταινία επιστημονικής φαντασίας sunshine..

Οφείλω να παραδεχτώ ότι μου άρεσε αρκετά....

Ειδικά αν δείτε τη διάβαση του Ερμή μπροστά απο τον ήλιο θα πάθετε πλάκα...

Απλά θα ήθελα όποιος την είδε να μου πεί τη γνώμη του καθώς επίσης και τα παράδοξα που προβάλει η ταινία....

Τα λάθη απο Φυσικής Απόψεως καθώς επίσης και το τί είναι σωστό και τί όχι....

Περιμένω τη γνώμη σας...

Ευχαριστώ...

dreamers and not, do not lower the head...
Δημοσιεύτηκε

Σε ευχαριστώ που με διόρθωσες φίλε μου....

Έχεις δίκιο sunshine λεγεται η ταινία...

ξέρεις τίποτα για αυτή...?

Δημοσιεύτηκε

Την είδα κι εγώ προχτές. Ήταν αρκετά επιστημονική και ενδιαφέρουσα μέχρι που ανακάλυψαν το παλιό σκάφος και είπανε να πάνε στον Ερμή. Το πώς προσεδαφίστηκαν εκεί ένας Θεός ξέρει. Επίσης, με ξενέρωσε αφάνταστα στο τέλος που εμφανίστηκε από το πουθενά αυτός ο πώς τον λένε δεν θυμάμαι που τους σκότωσε όλους. Επίσης, ο άλλος ταξίδεψε 20 μέτρα στο απόλυτο μηδέν με μερικά κρυοπαγήματα μόνο. Αλήθεια, γιατί ήταν απόλυτο μηδέν τόσο κοντά στον ήλιο; :-k

Δεν ξέρω αλλά δεν με ικανοποίησε. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει επιστημονική περιπέτεια, να μας έδειχνε τις δυσκολίες προσεδάφισης στον Ερμή κτλ. Αυτοί αναλώθηκαν στα προσωπικά προβλήματα που είχαν μεταξύ τους, καθώς και τον άθλιο κακό στον τέλος που ήρθε από το πουθενά!

Δημοσιεύτηκε
Το ειχαμε ξανασυζητησει,μονο για την εικονα αξιζει να το δει κανεις,αλλα ο ηλιος φυσικα και δεν πεθαινει προωρα λες και εχει καρκινο(απο το φασμα του ξερουμε πολλες πληροφοριες για την εξελιξη του)ουτε και σωζεται να ερθει η ωρα του με..βομβες.Φοβερη σκηνη η οθωνη να γεμιζει με τον ηλιο,η διαβαση του Ερμη,επισεις ενδιαφερων εχει η παρουσιαση της διαβιωσης σε ενα διαστημοπλοιο. :D
Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε
Επίσης, με ξενέρωσε αφάνταστα στο τέλος που εμφανίστηκε από το πουθενά αυτός ο πώς τον λένε δεν θυμάμαι που τους σκότωσε όλους.

Δεν εμφανίστηκε απο το πουθενά... ηταν στο παλιό διαστημόπλοιο τόσα χρόνια και ζούσε μιάς και υπήρχε και οξυγόνο αλλα και τροφή τόσα χρόνια. και πέρασε στο καινούριο διαστημόπλοιο όταν είχαν κανονική σύνδεση τα δύο διαστημόπλοια καθώς επίσης ήταν και αυτός που έκλεισε απότομα καταστρέφοντας το πέρασμα απο το παλιό στο καινούριο.

Επίσης, ο άλλος ταξίδεψε 20 μέτρα στο απόλυτο μηδέν με μερικά κρυοπαγήματα μόνο. Αλήθεια, γιατί ήταν απόλυτο μηδέν τόσο κοντά στον ήλιο;

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλα ήταν στο κενό, στο διάστημα χωρίς ατμόσφαιρα... οπότε αν τον χτυπούσε ο ήλιος θα καιγόταν αμέσως αλλα αυτός ήταν στη σκιά. Οπότε βρισκόταν στους -273 βαθμούς κελσίου... Τώρα γιατί έπαθε μόνο λίγα κρυοπαγήματα δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό..

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης