titan_ruler Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Παραθέτω 2 φωτογράφιες του τηλεσκοπίου μου του πρίν και του μετά.Με την συνεργασία του ΣΕΡΡΕΣ τον φίλο κυριάκο ο οποίος ήταν η αίτια να ασχοληθώ με την αστρονομία. ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΟΣΚΑΡ ΓΟΥΑΙΛΝΤ
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Ωραιος φιλε!!!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
planetman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Ε γράψε μας αναλυτικά πώς το έκανες κτλ κτλ. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Η τέχνη του ουρανού πάνω σε ένα τηλεσκόπιο.... Πολλή όμορφη δουλειά φίλε μου... Συγχαρητήρια dreamers and not, do not lower the head...
takis63 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Μπράβο!! Πολύ καλή σκέψη. Κάτι ανάλογο έχω βάλει να κάνει η κόρη μου στο Bresser απο το LIDL που της χάρισα. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Μπραβο titan_ruler !!!!!! Πολυ Καλο. Με Αερογραφια το Εκανες? Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Ωραίος. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
titan_ruler Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Λοιπον.....το βαψιμο της σωληνας μου κοστισε 70 ευρω το χρωμα ειναι με περλα μεσα.το ονομα το εκανα σε μαγαζι που κοβει γραμματα με αρχαια γραμματοσειρα την οποια βρηκε ο κυριακος ο φιλος μου (ΣΕΡΡΕΣ) το οποιο μου κοστισε 3 ευρω.Οσο για τους πλανητες ειναι δικη μου δουλεια.τους εκτυπωσα πρωτα σε φωτογραφικο χαρτι τους εκοψα στο περιγραμα και επειτα τους κολλησα με κολλα σε αυτοκολητο Α4 απο την κατω μερια ωστε το αυτοκολητο να ειναι απο κατω.μολις στεγνωσε η κολλα εβγαλα το αυτοκολητο και τους εβαλα επανω στο τηλεσκοπιο. ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΟΣΚΑΡ ΓΟΥΑΙΛΝΤ
dimisi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Πάρα πολύ όμορφη δουλειά!!!!Μπράβο!!!! ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 titan , όπως σου είπα και σε άλλη ενότητα, η αλλαγή που έκανες ήταν καταπληκτική!Επειδή όμως δεν σκραμπάζω από βαφές και τα σχετικά, έχεις την καλοσύνη να μας πεις ποιος στο έβαψε και με τι; Το πήγες σε κάποιο φανοποιό; Μπήκε σε φούρνο; Τι είδους χρώμα χρησιμοποίησες;
titan_ruler Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Μια πιο κοντινη αποψη.Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και μακαρι μερικοι απο εσας να το κανετε.Μπορει να σας κατεβει καμια καλυτερη ιδεα απο την δικια μου.εγω παντως ξανααγαπησα με καποιο τροπο το τηλεσκοπειο μου!! ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΟΣΚΑΡ ΓΟΥΑΙΛΝΤ
titan_ruler Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Ξεμοντάρισα όλα τα περιφεριακά του τηλεσκοπίου και σκέτη την σωλήνα την πήγα σε βαφείο αυτοκινήτων όπου ειχα να επιλέξω ανάμεσα σε κάτι χιλιάδες χρώμματα.Διάλεξα το χρώμα,βάφτηκε,μπήκε σε φούρνο και (ψήθηκε). ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΟΣΚΑΡ ΓΟΥΑΙΛΝΤ
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2007 Ευχαριστώ πολύ titan. Γνωρίζει μήπως κάποιος, αν υπάρχει ασφαλής μέθοδος βαφής καταδιοπτρικού τηλεσκοπίου, χωρίς να χρειαστεί να λυθεί ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα