nio22 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 παιδες εχω μια απορια για της φωτο που τραβαω!εχω τραβηξει απο δυο περιοχες1.πειραιας2.κυθηραοι φωτο που τραβαω απο εδω(1) βγαινουν ποιο καλεςαπο οτι στα κυθηρα. εκει βγαινουν θαμπες μα ολες ομως!!! κυθηρα πειραιας meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Θέμα εστίασης θα είναι..όχι θέμα περιοχής... ή πιθανόν να είναι λόγω ατμόσφαρικών διαταραχών.. με λίγα λόγια ΕΤΥΧΕ!
nio22 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 ενα μηνα συνεχεια αυτο ειναι καντεμια meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Μάλλον δεν δοκιμάζεις υπο τις ίδιες ατμοσφαιρικές συνθήκες και στα δυο μέρη.. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να συμβαίνει..
nio22 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 μα φυσικα στο πειραια εχει φωτορυπανσηκαι στα κυθηρα σκοταδια meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Οι φωτογραφίες βγαίνουν καλύτερες απο σκοτεινό ουρανό, αν και στη σελήνη δεν έχει και τεράστια διαφορά... Αλλά εσύ λες ότι του Πειραιά βγήκαν καλύτερες..
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Φίλε μου, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, 1) Έίναι καθαρά θέμα Seeing.Μέσα στην πόλη οι ατμοσφαιρικές συνθήκες (είτε καλές είτε κακές), είναι πιο σταθερές σε σχέση με την ύπαιθρο και μάλλον αυτό σε βοηθάει μέσα απο τον Πειραιά να βγάζεις καλύτερα αποτελέσματα. 2) Στα Κύθηρα λόγω αυξημένης υγρασίας, τα οπτικά σου θαμπώνουν αμέσως και αυτό έχει ως αποτέλεσμα θαμπές φωτογραφίες (αυτό το θεωρώ και ως το πιο πιθανό σενάριο).
planetman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Των Κυθήρων η φωτογραφία είναι σε μεγαλύτερη μεγέθυνση απ' ό, τι του Πειραιά ή μου φαίνεται; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
nio22 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 κοιτα αυτη meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 SEEING.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα