sofi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Καλημέρα σε όλους. Είμαι η Σόφη. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το θέμα "ερασιτεχνική αστρονομία"και πραγματικά θα ήθελα να ασχοληθώ και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Ευχαριστώ
HOMO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Καλημέρα Σόφη αλλά τώρα που μπαίνεις στην αστρονομία να εύχεσαι καλη-νύχτα. Περιηγήσου στο forum. Θα μάθεις πολλά.Καλή αρχή!! Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Πράγματι το φορουμ έχει πληθώρα πληροφοριών για διάφορα θέματα που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν.Το τηλεσκόπιο είναι το βασικότερο όργανο ενός ερασιτέχνη αστρονόμου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δεν έχεις δεν είσαι ερασιτέχνης αστρονόμος...Μπορείς να μάθεις τον ουρανό, να διαβάζεις σχετικά με το σύμπαν, να γράφεις άρθρα, να παρατηρείς, να βγάζεις αστροφωτογραφίες χίλια δυο!!!! Σιγά σιγά μπορείς να επιλέξεις με ποιο θα ασχοληθέις πιο σοβαρά...μπορει και με όλα!!!!!!!!!! Καλως ήρθες!!!!!!!!!!!
planetman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Το τηλεσκόπιο είναι το βασικότερο όργανο ενός ερασιτέχνη αστρονόμου Βασικά το βασικότερο όργανό του νομίζω πως είναι τα ίδια του τα μάτια. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Το τηλεσκόπιο είναι το βασικότερο όργανο ενός ερασιτέχνη αστρονόμου Βασικά το βασικότερο όργανό του νομίζω πως είναι τα ίδια του τα μάτια. Αν το πας έτσι, βασικότερο είναι ο εγκέφαλος.. Αν σου δώσω ένα μάτι στο χέρι μπορείς να παρατηρήσεις??
planetman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Βέβαια ούτε με έναν εγκέφαλο στο χέρι βλέπεις τίποτα έτσι; Έχουμε ξεφύγει ή μου φαίνεται; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
HOMO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Βρε! θα μπερδέψετε την κοπέλα. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Εντάξει δώσαμε και στην sofi μια ιδέα για την "τρέλα" που κουβαλάμε όλοι εδω μέσα....
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Καλως ήρθες Σόφη! Για οτι χρειαστείς, είμαστε εδω.
sofi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 AN SAS ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΛΙΓΟ..... ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ..... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ...ΠΟΛΥ ΧΑΜΕΝΗ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΩ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Υ.Γ : ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ.
ourania Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Καλημέρα και καλοσήρθες στην αστροπαρέα μας
ASTROFOROS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Παραλληλα με τα οσα διαβαζεις εδω μεσα καλο θα ηταν να επαιρνες και κανα δυο βιβλια.Καλως ηρθες κι απο μενα Φιλικα Γιωργος
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 Γουέλκαμ Σόφη στο διαστημόπλοιο του Astrovox. Μπορείς να ρωτάς ό,τι θες εκτός από το αν το φεγγάρι είναι ετερόφωτο! )) Καλά ταξίδια! Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Καλώς όρισες και από εμένα Σοφία!!Βλέπεις σίγουρα θα παρατήρησες πώς όλοι είμαστε λίγο τρελαμένοι και πορωμένοι με την Αστρονομία!Πάντως εδώ ειμαστε να σε βοηθήσουμε και σου λύσουμε όποια απορία έχεις! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
sofi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 ευχαριστω μαρακι. ειμαι σίγουρη γι αυτό!
petrosl Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 ΕΤΕΡΟΦΩΤΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΒΡΈ; ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟΥΣ!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ; ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα