Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Καλημέρα σε όλους. Είμαι η Σόφη. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το θέμα "ερασιτεχνική αστρονομία"και πραγματικά θα ήθελα να ασχοληθώ και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Ευχαριστώ
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα Σόφη αλλά τώρα που μπαίνεις στην αστρονομία να εύχεσαι καλη-νύχτα. :D

Περιηγήσου στο forum. Θα μάθεις πολλά.

Καλή αρχή!!

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Δημοσιεύτηκε

Πράγματι το φορουμ έχει πληθώρα πληροφοριών για διάφορα θέματα που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν.

Το τηλεσκόπιο είναι το βασικότερο όργανο ενός ερασιτέχνη αστρονόμου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δεν έχεις δεν είσαι ερασιτέχνης αστρονόμος...

Μπορείς να μάθεις τον ουρανό, να διαβάζεις σχετικά με το σύμπαν, να γράφεις άρθρα, να παρατηρείς, να βγάζεις αστροφωτογραφίες χίλια δυο!!!!

Σιγά σιγά μπορείς να επιλέξεις με ποιο θα ασχοληθέις πιο σοβαρά...μπορει και με όλα!!!!!!!!!! :wink: :P

Καλως ήρθες!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Το τηλεσκόπιο είναι το βασικότερο όργανο ενός ερασιτέχνη αστρονόμου

Βασικά το βασικότερο όργανό του νομίζω πως είναι τα ίδια του τα μάτια. :-note

Αν το πας έτσι, βασικότερο είναι ο εγκέφαλος..

Αν σου δώσω ένα μάτι στο χέρι μπορείς να παρατηρήσεις?? :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

AN SAS ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΛΙΓΟ..... ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ..... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ...ΠΟΛΥ ΧΑΜΕΝΗ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΩ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Υ.Γ : ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ.

Δημοσιεύτηκε

Γουέλκαμ Σόφη στο διαστημόπλοιο του Astrovox. Μπορείς να ρωτάς ό,τι θες εκτός από το αν το φεγγάρι είναι ετερόφωτο!

:)))

Καλά ταξίδια!

Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς...

Μ.Χ.

Δημοσιεύτηκε
Καλώς όρισες και από εμένα Σοφία!!Βλέπεις σίγουρα θα παρατήρησες πώς όλοι είμαστε λίγο τρελαμένοι και πορωμένοι με την Αστρονομία!Πάντως εδώ ειμαστε να σε βοηθήσουμε και σου λύσουμε όποια απορία έχεις! :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

ΕΤΕΡΟΦΩΤΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΒΡΈ; ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟΥΣ!!!

ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!!! :lol: :lol: :lol:

ΜΗΠΩΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης