Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Εγώ τη βλέπω κάθε πρωί, ολόλαμπρη!!! :) Και να σκεφτεί κανείς πως αν υπάρχει κάπου κόλαση, τότε αυτή, είναι σε αυτόν τον πλανήτη :(

....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....

Ψαλμός 135

Δημοσιεύτηκε

Στις 30/9 το πρωί, ξυπνάω με ένα πολύ μουδιασμένο κεφάλι στις 6.30. Είναι μια μέρα ιδιαίτερη αφού δινω το τελευταίο μάθημα της σχολής μου. Χαμηλή μουσική-shuffle στο Winamp-και σέρνομαι ώς την κουζίνα να φτιάξω τον αναγκαίο πρωινό καφέ.Σε όλη αυτή τη διαδρομή, μέσα στο 45 τ.μ. σπίτι μου, γκρινιάζω για το πόσο άκαρδοι είναι αυτοί που υπόγραψαν το χαρτί που έλεγε δίπλα απο το μάθημά μου "ώρα εξέτασης 8.00 πμ".Ξεβγάζοντας την από χτες χρησιμοποιημένη καφετιέρα, κοιτάζω έξω από το παράθυρο να δώ στον ουράνο να χαράζει για να έχω μια ακόμα ένα επιχείρημα να γκρινιάξω "ακόμα δεν ξημέρωσε και μας σηκώνουν...κατάρα".Έτσι όπως σηκώνω το κεφάλι-έτσι μένω! Πήρα μια βαθιά ανάσα από τον κρύο αέρα, έβγαλα μια φωτογραφία, άναψα τσιγάρο και αναλήφθηκα στους ουράνους δίπλα απο την φωτεινή θεά.Κατά δαιμονική σύμπτωση, εκείνη τη στιγμή της πρώτης ματιάς μας,αρχισε ν'ακούγετε από δίπλα (πού πήγε και το ξάθαψε, το Winamp?) το "duo des fleurs".Αυτό το πρωί, ο βίαιος κόσμος με το μεθάνιο και το θειικό οξύ να τον τυλίγουν, καρφώθηκε μέσα στο κεφάλι μου και δε θα φύγει για πολύ καιρο ακόμα.

Πάντως η θεά, εκείνο το πρωί, δε με βοήθησε και πολύ στο μάθημά μου,το οποίο λογικά,θα ξαναδώσω κάπου στον Φεβρουάριο. Έχω τουλάχιστον ένα λόγο να ξυπνήσω τόσο νωρίς,ακόμα μια φορά...

IMG_0475less.jpg.c522c587f989fbfba2aa9585fdc9af89.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Χθες το πρωι,ξυπνησα απο.....τα αγρια χαραματα για να παω σχολειο ωσπου το ματι μου επεσε στους ωραιους χρωματισμους που ειχαν σχηματιστει απο το φως του ηλιου στα συννεφα.Αρπαξα την ψηφιακη και βγηκα να φωτογραφισω.

Ξαφνικα με την ακρη του ματιου μου ειδα ενα αστερακι του οποιου το φως δεν ειχα χαθει ακομα να λαμπει στον ουρανο.Ηταν η αφροδιτη,δεν χρειζεται καν να το διασταυρωσω :P .Στη συνεχεια μαζευτηκε και ολο το σοι στη βεραντα να δει το θεαμα :mrgreen: :mrgreen:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης