Draco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δεν ξέρω την άποψή σας πάντως εγώ είμαι κατενθουσιασμένος με το εν λόγω πρόγραμμα. Ειδικά για όσους έχουν Pocket Pc είναι τέλειο.Το παιρνεις μαζί σου στην τσέπη σου παίρνεις το στίγμα σου από δορυφόρο και μετά έχεις realtime όλους τους αστερισμούς τα νεφελώματα και τους γαλαξίες στο χέρι σου.Εκπληκτική βάση δεδομένων με πάνω από 9000 αστέρια και 110 Messier αντικείμενα..Αξίζει να το έχετε στην συλλογή σας..Ειδικά την τελευταία και πιο λειτουργική έκδοσή του.. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
exs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Δεν ξέρω την άποψή σας πάντως εγώ είμαι κατενθουσιασμένος με το εν λόγω πρόγραμμα. Ειδικά για όσους έχουν Pocket Pc είναι τέλειο.Το παιρνεις μαζί σου στην τσέπη σου παίρνεις το στίγμα σου από δορυφόρο και μετά έχεις realtime όλους τους αστερισμούς τα νεφελώματα και τους γαλαξίες στο χέρι σου.Εκπληκτική βάση δεδομένων με πάνω από 9000 αστέρια και 110 Messier αντικείμενα..Αξίζει να το έχετε στην συλλογή σας..Ειδικά την τελευταία και πιο λειτουργική έκδοσή του..Είναι καλύτερο απο το Vito AstroNavigator II ;
Draco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2007 To Astronavigator II το έχω δοκιμάσει και δεν έχει καμμία σχέση με το Pocket Stars. To Astronavigator μοιάζει μπροστά του παιχνίδι.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το Pocket Stars παίρνει τα τελευταία χρόνια το βραβείο για το καλλύτερο πρόγραμμα αστρονομίας για Pocket PC.Δοκίμασέ το, μάθε να το δουλεύεις και σίγουρα θα σε ανταμείψει.. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα