pascal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2007 Digital Universal Adapter για ψηφιάκη φωτ.μηχανη πωλείται 15 ευρώ. (αχρησιμοποίητο.) Digital Universal Adapter . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
sevax Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2007 Digital Universal Adapter για ψηφιάκη φωτ.μηχανη πωλείται 15 ευρώ. (αχρησιμοποίητο.) Ποιά είναι η χρήση του; Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2007 Βιδώνεις την φωτογραφική επάνω του και αυτό στην συνέχεια σφίγγει πάνω στο προσοφθάλμιο.Έτσι κάθεται η φωτογραφική σταθερή μπροστά από το προσοφθάλμιο και βγάζεις φωτό άνετα. Και αν σκεφτείς ότι ο χαζός το πλήρωσα 47 ευρώ (Baader) αξιζει η τιμή του φίλου. Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Αν κάνει για την compact που έχω το θέλω..... στείλε pm. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Δημήτρης Τσακαλής Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Αν το έχεις ακόμα το θέλωστείλε pm ΦιλικάΔημήτρης CELESTRON Dob www.medicalmarket.gr
Δημήτρης Τσακαλής Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Αν το έχεις ακόμα το θέλω στείλε pmή 6932 618123 ΦιλικάΔημήτρης CELESTRON Dob www.medicalmarket.gr
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Αν δεν το πουλησες το στελνεις Θεσσαλονικη με αντικαταβολη? Στειλε μου ενα Πμακι οκ? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Ε ρε γλέντια.... 3 άνθρωποι θέλουν το ίδιο πράγμα.... και μάλλον το παλικάρι που το πουλάει δεν είναι συνδεδεμένο...... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
pascal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2007 Καλημέρα παιδιά ,εχει πουληθεί ,απλά δεν πράλαβα να ενημερώσω... ΄΄το αφεντικό τρελλάθηκε΄΄.. . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα