THEO-007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 Ο πρωτευον φακος εχει 3 βιδες ρυθμισης και παραδιπλα αλλες τρεις μικρες πολυγωνικες εαν ειδα καλα που σφιγουν τον φακο στην βαση. Το θεμα ειναι οτι στα εργαλεια που παρελαβα εχει ενα αλεν το οποιο δεν ξεσφιγγει τις βιδες γιατι ειναι μικρο. Πηγα και αγορασα ενα σετακι αλεν λοιπον για να κανω την δουλεια μου αλλα και για να το εχω για ωρα αναγκης. Το θεμα ειναι οτι κανενα απο τα μικρα κλειδια του σετ δεν μπορει να ξεσφιξει τις βιδες του πρωτευοντως κατοπτρου γιατι ειτε ειναι μικροτερα, ειτε ειναι μεγαλυτερα. Εχετε και σεις παρομοιο προβλημα και εαν ναι πως το λυσατε. Υ.Γ... παρεπιπτοντως το Σαββατο βραδυ εκανα παρατηρηση και ειδα το πρωτο αεροπλανο μεσα απο το 10αρι προσοφθαλμιο μου. Τοσο κοντα αλλα γρηγορα που ειδα τα φινιστρινια..... χαχαχαχα
KOTS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 Τα αλεν παραγονται σε δυο εκδοσεις. Η πρωτη εκδοση ειναι σε διαμετρηματα σε mm τα οποια παραγονται στην Ευρωπη. Η δευτερη εκδοση ειναι σε διαμετρηματα σε ιντσες. Πηγαινε με το σετακι αλεν που εχεις στο μαγαζι που τα αγορασες και ζητα αλλο ενα σετακι να αγορασεις αλλα σε ιντσες ή σε mm (δε ξερω τα skywatcher σε τι μετριουνται). Ειναι απαραιτητα και τα δυο. Σκεψου οτι εμενα μου χρειαστηκαν και τα δυο σετ τα τελευταια χρονια που εχω αλλαξει 4 τηλεσκοπια. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 Ευχαριστω φιλαρα.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2007 Εγω πηγα πηρα και πηρα ενα σετ απο αλλεν και ταιριαζε μια χαρα . Θα κοιταξω αν σου πω ποια μποναδα μετρησης εχουν. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα