jakomo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 γεια σας παιδιά, είμαι και εγώ ένα απο τα νέα μέλη του αστροβοξ. Με ενδιαφέρει η ερασιτεχνική αστρονομία αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει η αστροφωτογραφία, αυτός είναι και ο βασικός σκοπός αυτού του μηνύματος (πέρα απο το να συστηθώ στα υπολοιπα μέλη της σελίδας μας), δηλαδή να ζητήσω μια βοήθεια ως αρχάριος απο όποιο απο τα μέλη μπορεί και έχει χρόνο να διαθέσει. Για να γίνω πιο συγκεκριμμένος εκείνο που ζητώ έιναι να συναντηθώ με όποιον είναι διαθέσιμος να βοηθήσει (μένω στο κέντρο της Αθήνας) για να με κατατοπίσει σε ορισμένα βασικά θέματα 1. όπως η ευθυγράμιση ενός τηλεσκοπίου ( έχω ένα bresserάκι για αρχή), 2. κάποια βασικά ζητήματα για την αστροφωτογράφηση ( έχω την nikon D200 καθώς και τον αντάπτορα της για το προσοφθάλμιο) 3. κάποια εισαγωγή στο θέμα της χρήσης του registax ( έχω κάμερα και laptop). Επίσης θα με ενδιέφερε να συμετάσχω σε κάποια εκδρομή αστροπαρατήρησης επίσημη η ανεπίσημη για μιά πρώτη επαφή με το αντικείμενο. Ευχαριστώ απο τώρα όσους απαντήσουν στο μήν. και όποιον ανταποκριθεί στο κάλεσμα μου.
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 Νομίζω ότι θα σε βοηθούσε πολύ να ακολουθήσεις κάποια εξόρμηση κάποιου συλλόγου στην Αθήνα ή να συμμετάσχεις σε κάποια εκδήλωση. Τέτοιες εκδηλώσεις/εξορμήσεις για παρατήρηση γίνονται συχνά. Θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με πολλούς ερασιτέχνες και να σου λυθούν πολλές απορίες. Ρίξε μια ματιά στο http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=4923&highlight= όπου αναφέρεται ένας τέτοιος κατάλογος συλλόγων πανελλαδικά.Φιλικά,Ηλίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα