roryt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 Μήπως υπάρχει κάποια Vixen GP (GPE, GP2) που να κάθεται ; Ντροπή δεν είναι ; Μήπως θα μπορούσε να διατεθεί σε λογική τιμή για να αξιοποιηθεί από εμένα ; Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μου με π.μ. Ψάχνω βασικά για κεφαλή, αλλά αν υπαρχουν και polar scope, αντιβαρα και τρίποδας (κατά προτιμηση ξύλινος) κλπ το συζητάμε. Δεν με ενδιαφέρουν μοτερ/goto
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 Καλησπέρα! Για κοίτα εδώ για στήριξη ΜΟΝΟ. (τα υπόλοιπα τα εκλεισα εγώ..) http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=67845#67845 Του μίλησα τώρα και η στήριξη είναι ακόμα διαθέσιμη. ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
roryt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2007 Αργύρη ευχαριστώ. Την ξέρω την αγγελία, αλλά δεν επικοινώνησα με τον Δημήτρη γιατί ή βάση είναι τα διπλά κιλά από την GP/GPE/GP2 και εκτός του budget μου. Θα του στείλω ένα π.μ. (μπας και..) όμως
roryt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2007 Ευχαριστώ Αργύρη και Δημήτρη. Αν και η GPD2 είναι τα διπλά κιλά από την GP που έψαχνα, η προσφορά του Δημήτρη ήτανε τόσο δελεαστική που δεν άντεξα
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Καλορίζικη και χάρηκα που βοήθησα!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Συγχαρητήρια Γιάννη καλές δοκιμές και καλές παρατηρήσεις!
roryt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Ευχαριστώ παιδιά. Να δω τωρα τι θα κάνω για τρίποδα, γιατί οι τιμές που βρίσκω είναι απαράδεκτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα