Nasos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2001 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2001 Σκεφτομαι να αγορασω ενα καλο τηλεσκοπιο και ειμα σχετικα αναποφασιστος. Μεχρι τωρα κλινω ελαφρα στο GPR 200 της Vixen. Περιμενω ομως σχολια και προτασεις απο πιο εμπειρους Ν
Suhail Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2001 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2001 Xmm...kalo fainetai.... O solinas einai metallikos, eno i stiriksi fenetai poli kali...Tora, vevaia, an thes na akouseis ti symvouli toy theiou Naos Min to pareis an kanei pano apo 600.000 drs (peri ta 2000 Euro...) Pandos pisteuo oti os vixen tha einai ena para poli kalo tilescopio...Parto...Den tha metanioseis...
Nasos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2001 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2001 Καποιοι αλλοι (εκτος forum) μου μιλησαν για ενα καινουργιο Meade, το LXD55 8" (κανει εξω 799$) το οποιο απο οτι μου ειπαν ειναι μαλλον πιο συμφερουσα αγορα...Ισχυει κατι τετοιο;
Thanasis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2001 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2001 Η καινούργια σειρά της Μeade δείχνει καλή στις φωτογραφίες όπως και όλα τα τηλεσκόπια της Μeade...Όσοι όμως έχουν ασχοληθεί με την αστρονομία γνωρίζουν ότι και η Μeade και η Celestron κάνουν συχνά μεγάλους συμβιβασμούς για να πουλήσουν περισσότερο. Eτσι ένα πολύ μεγάλο μέρος της παραγωγής τους κατασκευάζεται σήμερα στην Κίνα. Η γνώμη μου είναι ότι η καινούργια αυτή σειρά της Μeade υστερεί σίγουρα και οπτικά αλλά και ως προς τη βάση της από το GPR200SS της Vixen.Αν σε ενδιαφέρει η αστροφωτογραφία νομίζω θα ήταν λάθος να μην πάρεις Vixen. Αν πάλι σε ενθουσιάζει το κομπιούτερ που θα οδηγήσει το τηλεσκόπιο όπου θέλεις, τότε οι τιμές της Μeade είναι πραγματικός πειρασμός. [ 10-11-2001: Το μήνυμα τροποποιήθηκε από: Thanasis ]
Nasos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2001 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2001 Νομιζω οτι αυτη η νεα σειρα (LXD55) κατασκευαζεται στο Irvine (USA?). μηπως αυτο σημαινει οτι η ποιοτητα για αυτα τα Meade ειναι καλυτερη απο οτι συνηθως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα