παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Ανοίγω αυτό το θέμα για την ενημέρωση σχετικά με το τι περιέχουν τα επόμενα τεύχη της σεράς και να μην μπερδεύονται μέσα στην συζήτηση του άλλου θέματος. Όποιος ξέρει ας το γράφει εδώ. (Αν το έχει γράψει κάποιος μη το ξαναγράφετε, δεν χρειάζεται) Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Τεύχος 1ο:Καπάκι σωλήναΕρευνητής 6χ30 Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Πρώτο τεύχος καπάκι σωλήνα κ ερευνητής.3 ευρώΔεύτερο τεύχος βάση ερευνητή κ το πρώτο τμήμα του εστιαστή.9 ευρώ.Με 12 ευρώ θα έχω καινούριο ερευνητή για το μπρεσεράκι μου που έχει χαλάσει. Στο τρίτο τεύχος βλέπω πως ολοκληρώνει τον εστιαστή.Τέταρτο τεύχος τον μοχλό απ τις μικρομετρικές κινήσεις της βάσης κ το πάνω μέρος απ το ένα δαχτυλίδι που ενώνει τον ΟΤΑ με τη βάση.(Πάντα ότι βλέπω απ τις φώτο)Οπως καταλαβαίνετε η βάση θα ολοκληρωθεί μέσα σε πολλά τεύχη. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
darkmaster Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 Πάντως κάποιος νέος δεν συμφέρει να αποκτήσει τηλεσκόπιο με αυτό το τρόπο . Δεν αξίζει . --
Pleiades Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 Υπαρχει σχετικη συζητηση για το τηλεσκοπιο εδω, οπου λυνονται και πολλες αποριες:http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=6672&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=Ας μεινει το θεματακι για τα τευχη του περιοδικου για οσους ενδιαφεροντε...Φιλικα,Γιαννα. Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό...
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Στο 5ο τεύχος έχει έναν προσοφθάλμιο Κ9mm! Με 9€ !! (Πώς να τα βλέπεις άραγε μέσα από αυτό; ) ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 αυτό το Κ μπροστά να μην είχε...
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Κ = ; ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Kellner...(τύπος προσοφθαλμίου) αλλά εγώ θα έλεγα κάτι σε Κάτισανπροσοφθάλμιο... το μόνο καλό που έχει είναι η καλή τιμή του...
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Kellner...(τύπος προσοφθαλμίου) αλλά εγώ θα έλεγα κάτι σε Κάτισανπροσοφθάλμιο... το μόνο καλό που έχει είναι η καλή τιμή του... Σωστόόόόόςςς!!! ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Στο 5ο τεύχος έχει έναν προσοφθάλμιο Κ9mm! Με 9€ !! (Πώς να τα βλέπεις άραγε μέσα από αυτό; ) Θα βλέπεις άραγε? Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Foehammer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2007 Kellner...(τύπος προσοφθαλμίου) αλλά εγώ θα έλεγα κάτι σε Κάτισανπροσοφθάλμιο... το μόνο καλό που έχει είναι η καλή τιμή του... Κι ομως αγαπητε Τηλεμαχε, φετος ειχα τις καλυτερες ever εικονες του Δια και της Αφροδιτης απο ενα 20χρονο 10αρι Kellner! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Ναι το θεμα ειναι η ποιοτητα . Οι Kellner συνηθως δινουν ωραια πλανητικα ειδωλλα . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα