Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Κατάλαβε κανείς τι άλλαξε στο νέο Sky&Telescope?

(εκτός του ότι έχει πλέον το "δέσιμο" του Astronomy και για να βρεις το μήνα κυκλοφορίας του τεύχους, πρέπει να δεις το εξώφυλλο)

Δημοσιεύτηκε
εχει μπει μια καινουργια στηλη για ΑΤΜ (telescope making) του Gary Seronik, μια στηλη που υπηρχε παλιοτερα.

Αυτο μονο??? Τοτε δεν αλλαξε καθολου απλα του κανανε ενα makeover!!!!

:D :D

"Nowadays in science there is no EUREKA!There is only ...hmm that''s funny..."
Δημοσιεύτηκε
για να βρεις το μήνα κυκλοφορίας του τεύχους, πρέπει να δεις το εξώφυλλο

Μόλις μου ήρθε και εμένα σήμερα. Εκαναν ακριβώς αυτό που αντιπαθώ, δεν μπορώ να βλέπω το μήνα του τεύχους από το πλάι :frown:

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Yeah, here we go again.

It was bad enough that I got shocked when I received my January 1980 issue of Sky & Telescope with the new logo-which looked like trash. Then in the early 90's they decided to make another change to the magazine and the red and white box in the upper left corner reminded me of LIFE magazine-again, how original. I recently asked S & T editor Richard Feinberg as to "how long will the glue that is used on the binding of the magazine last". The glue will dry over a period of time and the pages will all fall out. He did not know. Of course by then we will probably have the whole magazine on a cd-rom type of storage format. He did say that they were going back to using staples to bind the magazine.

I agree, the new paper looks very cheap and unappealing to the eye. But in this day and age we tend to see an increase of "quality goes down and price goes up". Oh well, so much for my two cents worth. -Fred

www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.uk

www.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)

www.imca.cc (#9181)

www.alpo-astronomy.org

Astrovox Member #4.

Doing astronomy since 1970

Sky & Tel subscriber since 1971

www.highdeserttelescopes.com

• 4 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Παιδια, αν και δεν αλλαξαν και πολλα στο sky and telescope, εγω προσωπικα βαρεθηκα και δεν ανανεωνω την συνδρομη μου...

Καμια σχεση με τα λεφτα, βγαινει 3,2 ευρω το τευχος, ψιλα δηλαδη, απλα βαρεθηκα να το περιμενω καθε μηνα...

Οταν εκανα την συνδρομη πριν απο ενα χρονο, ανυπομονουσα ποτε θα ερθει να το ξεκοκαλισω. Τα πιο ενδιαφεροντα θεματα ειναι συνηθως αυτα του προτοσελιδου, καποιες αναλυσεις, εγκυκλοπαιδικου χαρακτηρα, πανω σε πολλα θεματα.

Αλλα η υπολοιπη υλη... πολυ βαρεμαρα θα ελεγα...

Αδυνατον για παραδειγμα να συγκριθει η υλη του με την υλη πχ αυτοκινητιστικων περιοδικων και μην μου πειτε οτι δεν ταιριαζει η συγκριση.

Λιγα θεματα απασχολουν τους αστρονομους?

Οποτε πραγματικα βαριεμαι να το παιρνω και να το διαβαζω καθε μηνα...

Μια βολτα στο internet ειναι οτι πρεπει...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης