Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Hi

Μια ερωτηση.

Μιας και εχω ετοιμο τον εξοπλισμο για να ξεκινησω αστροφωτογραφηση μηπως ξερει κανεις κανα site ή link με φωτο απο τηλεσκοπιο 114/1000; απλα για παρω μια ιδεα για τις φωτογραφικες ικανοτητες του τηλεσκοπιου μου

thanx

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημοσιεύτηκε
Στην περίπτωσή σου οι δυνατότητες περιορίζονται από τη στήριξη η οποία δεν είναι και τόσο κατάλληλη για αυτή τη δουλειά. Μοτέρ/αστροστάτη έχει;
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Εχω φωτογραφισει κι εγω με την EQ1 .Ειχα το προβλημα οτι για καποιες περιοχες του ουρανου πρεπει να χαλασεις τη χοντρικη πολικη ευθυγραμμιση που θα εχεις κανει , αλλιως το αντιβαρο θα βρισκει στο μοτερ .

Κανεις δε μπορει να σε εμποδισει απο το να δοκιμασεις .

Απλως με την EQ1 ο στοχος σου θα μενει λιγο παραπανω στο οπτικο σου πεδιο απο ό,τι αν δεν ειχες μοτερ , σε αντιθεση με αλλες στηριξεις που τον ακολουθουν πιστα .

Εχεις καποια καμερα ;

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε

Μοτερ εχω τοποθετησει και εχω την SPC 900NC. Τους διαφορους περιορισμους σχετικα με το αντιβαρο τους γνωριζω και απο προηγουμενες αναφορες που εγιναν στο forum απλα θα ηθελα να δω ενα δειγμα εστι εωστε και εγω να ξερω πανω κατω τι πιοτητα φωτο θα μοπρω να παιρνω.

Και μια δευτερη ερωτηση: ψηνομαι και εγω να παρω το dob 8'' απο το πλανηταριο η ερωτηση μου ειναι ποσο ζυγιζει περιπου γιατι εψαξα τα specs αλλα κανενας δεν αναφερει βαρος

thanx και παλι

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης