Astrosita Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 Αν κάποιος ξέρει τίποτα για τις συναντήσεις που γίνονται...θα ήθελα πολύ να μάθω.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2004 Εγώ μένω κοντά στην Ιεράπετρα και θα ήθελα να κανονίσουμε να κάνουμε κάποιες συναντήσεις.
Astrosita Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΣΤΡΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΟΙΟ...-ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ;ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ 2841022025.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ...
ΔΙΟΝΥΣΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2004 Δεν έχω δει δυστυχώς κάτι γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο να ρωτήσεις θα ήταν ενδιαφέρον. Εγώ τώρα θα παραγγείλω το τηλεσκόπιο μου ένα CELESTRON Dobson 10’ δεν έχω πρόβλημα για συνάντηση εξάλλου δεν έχω παρατηρήσει ποτέ από τηλεσκόπιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα