Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Τα θέματα ήταν σαφώς πιο δύσκολα απο άλλες χρονιές και απ ότι φαίνεται έχει αλλάξει τελέιως η νοοτροπία του διαγωνισμού... Εγώ μπερδεύτηκα στα πολλαπλής επιλογής. Καλά αποτελέσματα σε όλους μας...!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
  • Απαντήσεις 186
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά το 2ο θέμα μου φάνηκε βλακώδες να το βάλουν...Είναι καθαρά υποκειμενικό και αυτοί που πήγαν στο συνέδριο λογικά ήταν να γράψουν περισσότερο...όμως πλέον δεν έχει σημασία το τι έγινε παρά μόνο να περιμένουμε τα αποτελέσματα!!!

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Το δευτερο θεμα ηταν εκθεση ιδεων!

Εμενα το τεταρτο μου φανηκε τσιμπημενο. Δεν ειχα ακουσει ποτε για νομο μετρησης αποστασεων πλανητων. Αληθεια ξερετε που μπορω να ψαξω;

"Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε"

Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα

Δημοσιεύτηκε

Ο νομος των bode-titius αναφερεται στο σχολικο βιβλιο αστρονομιας της β λυκειου.Ακομη το θεμα καλυπτεται και στο βιβλιο το συμπαν που αγαπησα.Ακομη:

http://en.wikipedia.org/wiki/Titius-Bode_law

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Ο νομος των bode-titius αναφερεται στο σχολικο βιβλιο αστρονομιας της β λυκειου.Ακομη το θεμα καλυπτεται και στο βιβλιο το συμπαν που αγαπησα.Ακομη:

http://en.wikipedia.org/wiki/Titius-Bode_law

ισως σε καποιο ενθετο που εγω δεν προσεξα ](*,) ](*,)

thanks

"Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε"

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

BΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!Αλλά δεν είναι οι κανονικές θέσεις...Είναι ανακατωμένα..

www.astronomos.gr

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Ναι βγηκαν τα αποτελεσματα!!!Συγχαρητηρια σε ολους ακομα και σε αυτους που δν περασαν!! =D> =D> Ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι περασα 3ος!! =D> =D> (οι θεσεις ειναι αυτες οπως φαινονται στο site,οχι ανακατεμενες).

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Παίδες πολύ καλές θέσεις βλέπω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :D :D

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία σε αυτούς που πέρασαν στη δεύτερη φαση και καλά να περάσετε στο Βόλοο :mrgreen: :mrgreen:

Εγω δυστυχώς δε.. αλλά δεν πειράζει next time :D

Δημοσιεύτηκε
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!!!! Καλή αντάμωση στο Βόλο!! :cheesy: Υ.Γ. Μην στεναχωριέσαι Ουρανία.... Του χρόνου θα βγεις πρώτη, θα πας Nasa και θα μας φέρεις και φωτό!! :D
Δημοσιεύτηκε

ουτε κ εγω περασα :(

συγχαρητηρια σε οσους περασαν!

Δημοσιεύτηκε
μπραβο σας παιδια σε ολους...σε οσοι δν περασαν καλη τυχη την επομενη φορα! συγχαρητηρια σε οσους περασαν.μπραβο koyote! και 3ος μαλιστα...μπραβο... :cheesy:
keep going alone......
Δημοσιεύτηκε

Μπραβο παιδια σε ολους οσους εδωσαν.Ακομα πιο πολλα μπραβο σε αυτους που περασαν στην επομενη φαση. =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Ευχομαι σε αυτους που κοπηκαν καλη τυχη την επομενη φορα.

Παιδια γερα να παρουμε την NASA

Αμερικανοι τρεμετεεεεεεεε........Ερχονται οι Ελληνεςςςς

Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!!

http://www.astrothemis.gr

Greek Astrophotography Discord Chat!

https://discord.gg/2DUPacrNfM

Δημοσιεύτηκε

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά. :D

Καλή συνέχεια και καλό διάβασμα σε όσες/ους συνεχίζουν στην τελική φάση αλλά και σε εκείνες/ους που θα ξεκινήσουν προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

Επιτρέψτε μου ένα ξεχωριστό μπράβο στη Λαμπρινούλα μας, που έχω την τύχη να τη γνωρίζω και προσωπικά :cheesy:

Υ.Γ : Ουρανία και Ιωάννα, ηθικό ακμαιότατο! Είμαι σίγουρη πως η φετινή εμπειρία μόνο καλά είχε να σας δώσει. :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Το ξεχασα και εγω, Κατερινα μου το θυμισες....

Μπραβο Λαμπρινη αντε να το σηκωσεις το τιμημενο.....

Σου ευχομαι πρωτο τραπεζι NASA..... \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!!

http://www.astrothemis.gr

Greek Astrophotography Discord Chat!

https://discord.gg/2DUPacrNfM

Δημοσιεύτηκε

μπραβο παιδια!!!!πολυ χαρηκα για εσας!!!κ οι τρεις πρωτοι αστροβοξιτες!! (george2,λαμπρινη και koyote) αλλα κ σε ολους οσους πετυχαν.... ευχομαι το ιδιο καλες θεσεις κ στον ιππαρχο!(κ οσοι δεν τα καταφεραν μην απογοητευονται του χρονου θα σκισουν!!!

και παλι μπραβο!!!! \:D/

"Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
Δημοσιεύτηκε
παιδια μια ερωτηση...παιρνετε καποια συγκεκριμενα βιβλία και διαβάζετε για να δώσετε ή διαβάζετε διαφορετικά και δίνετε??μέχρι πόσο χρονον πρέπει να είσαι για να πας να δώσεις.αν ειναι μεχρι ενα οριο δεν υπαρχει καποιος διαγωνισμος και για μεγαλυτερους??μπραβο σας πραγματικα παιδια!
keep going alone......
Δημοσιεύτηκε

Σας ευχαριστω ολους!!!! :cheesy: :cheesy:

Φιλε xioti ενα βιβλιο που πρεπει οπωσδηποτε να διαβαστει για το διαγωνισμο ειναι το σχολικο βιβλιο αστρονομιας της β λυκειου.Απο κει και περα γνωσεις απο διαφορα εγκυρα βιβλια και περιοδικα.Δυστυχως ο διαγωνισμος ειναι γι'αυτοτυς π[ου ειναι μεχρι και Γ λυκειου.

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Συγχαρητήρια και από εμένα!!!Ευτυχώς πέρασα!!!Αλλα δυστηχώς το προγράμμα είναι τόσο επιβεβαρυμένο που πλέον δεν βρίσκω χρονο για να διαβάσω κάτι παραπάνω...Εγω το έλεγα στην Λαμπρινή το καλοκαίρι ότι αυτή θα πάει στην Νασα!!!Μην ξέχασεις να μας φέρεις μπλουζάκια!!!

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

Να δσω κι εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά απο το άστροβοξ που τα ξερω και προσωπικα τα περισσοτερα. :D 8) ...(george2,koyote,Lamprini,Maria Argiriou,Nansy Συγχαρητήρια!!!!!!!!!! =D> =D> =D> και ουρανία μην πτοεισαι του χρονου θα τα πας καλα :wink: :wink: )

Κι εγώ περασα παιδιά ευτυχώς αν και σε οχι και τοσο καλή θέση αλλά το θεμα ειναι απο δω και περα τι θα κανεις γιατι δεν εχω ριξει πολυ διαβασμα μεχρι στιγμης #-

Καλή μας Επιτυχία στο Βόλο αν και θα περάσουμε καλά ότι και να γίνει \:D/ \:D/ \:D/

Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
Δημοσιεύτηκε

Αρχικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια! Μαράκι μου, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, τα τελικά αποτελέσματα κρίνονται από τη Β΄φάση κ όχι από την Α΄. Γι αυτό μην περιμένεις να σου φέρω εγώ μπλουζάκι. Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί…!!

Καλή επιτυχία σε όλους μας!! :cheesy: :cheesy:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
ουφ... μόλις γύρισα σπίτι! Κουραστικότατο το ταξίδι! Κατά τη γνώμη μου τα φετινά θέματα ήταν για πολύ καλά διαβασμένους μαθητές! Ειδικά το θέμα 3 το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερα ούτε καν να ακουμπήσω! Πάντως καλή επιτυχία στους υπόλοιπους παδιά! Από ό, τι κατάλαβα, θα δυσκολευτεί η κριτική επιτροπή αφού οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι ξόδεψαν σχεδό ολόκληρο το χρόνο τους (Εμένα μου περίσσεψαν 40 λεπτά) Πάντως, αν κάποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του για το τρίτο θέμα, ας το κάνει... :)
Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Δημοσιεύτηκε
Φετος συνεχιστηκε η "αναβαθμιση"του διαγωνισμου,και το υφος των θεματων αλλαξε.Καλα εγραψα παντως,καλα αποτελεσματα τωρα!!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης