nansy Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Επίσης επειδή σήμερα έμαθα και για τα υπόλοιπα παιδιά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον AlexRiddle,στον Αθανάσιο Αλευρόπουλο όπως και στα άλλα παιδιά που δεν γνωρίζω.Εύχομαι την ίδια επιτυχία και του χρόνου!!! Όποιος θέλει να δει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της Εταιρείας: http://www.astronomos.gr Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Ευχαριστώ πολύ σε όλους!!!!Και πάλι σε όλους πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!( στους: Λαμπρινή,Αλέξανδρος,Nancy,Γιώργος,Γιώργος,Στέφανος,Θανάση και σε όλους τους άλλους που δεν γνώρισα ακόμα!!!!)Τώρα θα τα πούμε στο θερινό σχολείο(όσοι έρθουν)!!!!!!!Το σημαντικότερο είναι ότι θα είμαστε μια πολύ πολύ καλή παρέα!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Τα θερμά μου συγχαρητήρια και επισήμως!!! Εμ, εγώ στα έλεγα... εσύ ήσουν αυτή που έλεγε...δεν θα περάσω και δεν θα περάσω...χεχε... Αντε καλό ταξίδι και ....θέλω και γω κανα μπλουζάκι.. Αντε παιδιά και με μια μεγάλη επιτυχία στο πανεπιστήμιο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Να ειστε καλα ολοι!!!!Να ξερετε οτι και το αστροβοξ συνεβαλλε σε αυτην την επιτυχια των αστροβοξιτων Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια!!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
quendi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Συγχαρητήρια παιδιά!!! Και στους 5 πρώτους και σε όλους τους υπόλοιπους για την προσπάθεια! Εύχομαι να περάσετε τέλεια σε NASA και Ινδονησία! Να έχετε πάντα τέτοιες επιτυχίες (και μεγαλύτερες) στη ζωή σας! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Αθανάσιος Αλευρόπουλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Καταρχας συγγνωμη για την καθυστερημενη καπως δημοσιευση μου αλλα μολις χτες γυρισα απο 7μερη Συγχαρητήρια σ'όλα τα παιδιά που εζησαν την εμπειρια του διαγωνισμου πρωτα απολα και ειδικοτερα βεβαια στα παιδια που διακρίθηκαν στην 5αδα...πω πω πολυ ψυχρα το ειπα λες και μου ναι αγνωστοι Για να επανορθώσω τωρα.....Κoyote:Μεγάλε το περίμενα και πιστεύω οτι το περίμενες κι εσύ...Πολλα συγχαρητήρια και κοίτα να μας εκπροσωπήσεις επάξια αν και πιστεύω οτι θα το κανεις παρα το οτι εισαι θεωρητικα ο μικροτερος Λαμπρινη:Ε τώρα με στεναχωρησες...ακου τρισαθλια...Ειδες που έγραψες μια χαρά???Για μενα ήσουν η ευχάριστη έκπληξη του διαγωνισμού Maria Argyriou:Ειλικρινα δεν ξερω τι να πρωτοπω για τη Μαρία.....Τελικά όλες οι θυσίες που έκανε για τον διαγωνισμό έπιασαν τόπο.Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ειμαι σιγουρος οτι θα τα παει πολυ καλα και στην ολυμπιάδα γιατι το θελει κι η ιδια παρα πολυ και ειναι προθυμη να θυσιασει τα παντα για ενα σκοπο..Να ασχοληθει και να προσφερει πραγματα στην αστρονομια Μαράκι να μας θυμάσαι οταν θα φτάσεις πολύ ψηλα και τωρα που θα βγεις στην τηλεοραση μη σε πιασουν οι ντροπες που σε πιανουν οταν ειναι να σε βγαλει καποιος φωτογραφία George2:Ε καλα για μενα ηταν κατι το αναμενόμενο...Ειμαι σίγουρος ότι το 3 θέμα πρεπει να το λυσε καλυτερα απολους αφού ελυσε τα θεματα της ολυμπιαδας και πηρε χαλκινο Συγχαρητηρια Συγχαρητήρια και στο συμπολιτη Στέφανο που θα εκπροσωπήσει την πολη της Ελλάδος που βγαζει τα μεγαλυτερα ταλεντα(χωρις υπερβολες) στους περισσοτερους τομεις της τεχνης,του αθλητισμού και(φυσικά)της επιστήμης Επισης σολα τα νεα παιδια που γνωρισα όπως τον Alex πολλα συγχαρητηρια και μην ανυσηχειται γιατι εχετε ακομη δρομο μπροστα σας Για σας θα μιλαμε του χρόνου Παντως χαιρομαι πολυ που διακρινονται τα παιδια με τα οποια στο θερινο βγαιναμε για καφε τα πρωινα και εννοειται πως θα βγουμε και τωρα οταν εχουν το χρονο Α να μην ξεχασω να πω και λιγα λογια και για την φιλη μας την ουρανια που δεν καταφερε να περασει στη Β φαση και εκανε ζηλιες Ουρανίτσα τα είδες τα θέματα....Ποσο πιο δύσκολα να βάλουν απο αυτα για να σε κανουν να μη περασεις του χρονου??Κατσε προετοιμασου για τι εχεις ηδη το καταλληλο υλικο και θα εισαι ετοιμη γιΑ να τα πας καλα τις 2 χρονιες που σου μενουν Τωρα οκ για μενα ευτυχως που περασα στην 20αδα και θα μπορεσω ν παω βολο τον οκτώβριο για να περασουμε τελεια για αλλη μια φορα Αυτο το 14 τυχερος αριθμος θα μου γινει....14ος βγηκα και περσι πρωτη φαση Και καπου εδω πρεπει να τελειωσω.......ή μήπως οχι Θα ταν πολυ μεγαλη παραλειψη να μην πω κατι για μια κοπελα με την οποια μπορει να μην ειπαμε και τα καλυτερα λογια στο Βολο αλλα δεν μπορω να μην τη συγχαρω γιατι πραγματικα το αξιζει και λυπαμαι που δεν πραγματοποιηθηκε η επιθυμια της παρολο που διαφωνω μαζι της σε πολλα πραγματα Nansy(κατα κοσμον Ελένη)πολλα συγχαρητηρια και σευχαριστω για τις ενημερωσεις που μου κανεις καθε φορα στα θεματα του διαγωνισμου αλλα και σε αλλα Τωρα ηταν πολυ μεγαλο πληγμα να μην περασεις στο διαγωνισμο για λιγο αλλα πρεπει να το ξεπερασεις γιατι μπορεις να το κανεις κι αυτο πρεπει να κανεις Θα ρθουν αλλες ευκαιριες τις οποιες θα εκμεταλλευτεις στο επακρο Αλλα να θυμασαι οτι καποια πραγματα οσο περισσοτερο τα θελεις τοσο περισσοτερο σου ξεφευγουν αν προσπαθεις να τα πετυχεις με καθε θυσια και με καθε θεμιτο κι αθέμιτο μεσο Καλη επιτυχία απο δω και στο εξης σε οτι κι αν κανεις Καλη επιτυχια και σοσους δινουν φετος πανελληνιες και αφιερωσαν πολυ χρονο στο διαγωνισμο Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ για τα πολύ πολύ καλά σου λόγια!!!!Και σας ευχαριστώ και πάλι όλους σας παιδιά!!!!!!!!!!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Bell Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 μπραβο σε ολους σας παιδια!!!!!!!και πανω απο ολα σε γιωργο,μαρια,στεφανο,γιωργο κ λαμπρινουλα!!!!!!!κοιταξτε να απολαυσετε τα ταξιδια σας και πανω απο ολα να κανετε καλους φιλους γιατι περα απο τις ωραιες εμπειριες ειναι και οι φιλοι που μενουν...ειμαι σιγουρη οτι φετος θα παρουμε πολλα μεταλλια μιας και η προετοιμασια ειναι πολυ καλυτερη....και παλι μπραβο σε ολα τα παιδια!!!! "Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
mangelo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους τους επιτυχόντες! Καλή επιτυχία στο bandung και καλά να περάσετε στη NASA οι δύο κορυφαίοι! Λαμπρινή, που έγραψες πολυ χάλια, μπράβο σου! Θα πρέπει να πας και εσύ στη NASA (guest star) να σε εξετάσουν ως τον άνθρωπο με την υψηλότερη νοημοσύνη!!!!! Φαντάσου! Έγραψες τρισάθλια και θα πας στην Ολυμπιάδα! Που και να έγραφες καλά!!!! Μιλάμε για δεκαψήφιο αριθμό στο δείκτη του IQ σου! Υ.Γ. Είμαι και εγώ πολύ συγκινημένος για τη θέση μου!!!! Είμαι ο μόνος μαθητής που συμμετείχε στο διαγωνισμό και βγήκε 18ος και στις δύο φάσεις!!!! Μπορεί υψηλή θέση να μην είδα αλλά.... όσο να πεις... είναι και αυτό μια καταξίωση! Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
AlexRiddle Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Μου φαίνεται θα γεμίσουμε βιβλίο με όλες αυτές τις ευχαριστίες Οπότε ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με θυμήθηκαν...ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πώς έφτασα 8ος,χωρίς καμία τέτοια επιδίωξη!Θανάση φίλε μου σε ευχαριστώ για τα εμψυχωτικά σου λόγια και κυρίως για την υπέρτατη ικανότητά σου στην κιθάρα!Εκτός από τα παιδιά όμως που τιμήθηκαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε όσους προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν!(Αναστασία του χρόνου ο διαγωνισμός μας περιμένει!)!Και κάτι τελευταίο για αυτούς τους νικητές...κανονίστε να μην φέρετε χρυσό!!Ακούτε??Και Μαρία φρόντισε να προσγειώσεις χωρίς (πολλές) απώλειες το διαστημικό λεωφορείο!! Είναι τρελοί αυτοί οι κοσμολόγοι...[/b]
konstadinus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Γειά σας παιδιά και πραγματικά συγχαρητήρια στους επιτυγχόντες!!Μόλις ήρθα στο site σας και είμαι ενθουσιασμένος...απο το διαγωνισμό σας 2 πραμματα ένιωσα..Χαρά -για σας, αλλα και μια -αντε να το πω- ζήλια που δεν το ήξερα να συμμετάσχω..Να σας ρωτήσω κατι..αν διαβάζω απο δω και περα εντατικά το βιβλιο της Αστρονομίας + αλλα θέματα θα μπορώ να συμμετάσχω του χρόνου χαλαρά?? Είναι οι πανελλήνιες και όλα αυτά...τι μου προτείνετε ? σας παρακαλω ρε μαγκες μια βοηθεια
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Να συμμετασχεις οπωσδηποτε,η εμπειρια θα σου φανει αξεχαστη ακομα και αν δεν περασεις φιλε μου.Μην κανεις το λαθος να κλωτσησεις μια τετοια ευκαιρια. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
konstadinus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Ναι αλλα ξέρεις τι?? να ..βασικά το ενδιαφέρων για την Αστρονομία τωρα τελευταία άρχισε..(και βασικά αυτό σκοπεύω να σπουδάσω) Αλλα..να φοβάμαι μην νιώθω παρείσακτος με παιδιά σαν να, και σας, που ασχολείστε καιρό..
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Οχι προς θεου,μην νιωθεις τετοιες αναστολες.Ολα τα παιδια που ασχολουνται με την αστρονομια ειναι εξαιρετα και πραγματικα συνιστουν ολοι μαζι μια τελεια παρεα!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
AlexRiddle Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Λοιπόν konstadinus να σου πω,ούτε εγώ είχα σκεφτεί για τον διαγωνισμό μέχρι που ανακοινώθηκε φέτος.Πράγματι το βιβλίο του Ο.Ε.Δ.Β είναι αναγκαίο και χρειάζεται να έχεις ευχέρεια στα θέματα που διαπραγματεύεται.Έμενα προσωπικά μού πρότεινε η καθηγήτρια μου να διαβάσω τα βίβλια "Το Σύμπαν που αγάπησα"των Μάνου Δανέζη και Στράτου Θεοδοσίου,εκδόσεις Δίαυλος.Είναι δύο τόμοι,που αν και ολίγον τρομακτικοί στην αρχή,έχουν πολύ ενδιαφέρον και διαβάζονται εύκολα,αν υπάρχει θέληση.Αν δεν κάνω λάθος και η Μαρία που βγήκε δεύτερη φέτος τα είχε διαβάσει(και πολλοί άλλοι είμαι σίγουρος).Κατα τη γνώμη μου όμως πρέπει να έχεις και δυνατότητα επικοινωνίας με κάποιον γνώστη του θέματος,ώστε να λύνεις τις απορίες σου.Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική μου άποψη φυσικά,και εγώ φέτος είπα να ασχοληθω λίγο πιο σοβαρά με την αστρονομία.Τα υπόλοιπα παιδιά στο forum έχουν πολυ περισσότερη εμπειρία και μπορούν να σου δώσουν και άλλες πληροφορίες σχετικά με το Θερινό Σχολείο και άλλα βιβλία,κατάλληλα για το επίπεδο του διαγωνισμού.Και επίσης πρέπει να επισημανθεί ότι ο διαγωνισμός έκανε μία στροφή από φέτος και τα θέματα είχαν περισσότερες ασκήσεις από άλλες χρονιές,λόγω της Ολυμπιάδας.Άμα αποφασίσεις να το επίχειρήσεις το πράγμα πρέπει σίγουρα να έχεις τη θέληση και την προθυμία και να μην το δεις ποτέ σαν αγγαρεία.Δεν χρειάζεται βέβαια να αγχώνεσαι απο τώρα!Άξίζει σίγουρα πάντως! Είναι τρελοί αυτοί οι κοσμολόγοι...[/b]
konstadinus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Thanks ρε guys..τώρα πάει το πήρα απόφαση!! Του χρόνου θα πάρω μέρος σίγουρα!! Θα κάνω εννοείται προετοιμασία , έστω μια στοιχειώδη στην χειρότερη περίπτωση..Γιατί πρέπει να τα πάμε και καλά στις πανελλήνιες (Αλλιώς να τον βράσω τον διαγωνισμό αν δεν περάσω φυσικό και μετά αστροφυσικός!!) Το καλοκαίρι μαζι με τα βιβλία της Γ' θα διαβάζω και την Αστρονομία[ συν αστροπαρατήρηση που θα κάνω απο τον -μαμάει και δέρνει- ουρανό του χωριού μου..(το λέω γιατι συμμερίζομαι την κατάσταση σας στις πόλεις)]. Αα αγαπητέ Alex Γρίφε το βιβλίο αυτό το έχω (το σύμπαν που αγάπησα) Μόνο που σε μερικά σημεία δεν καταλαβαίνω Χριστό!!!! Σα να θέλει γνώσεις απο άλλες τάξεις...θα το διαβάσω βεβαιως βεβαίως και βλέπουμε..αυτά προς το παρόν αστρονόμοι φίλοι μου!!!!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 (το σύμπαν που αγάπησα) Μόνο που σε μερικά σημεία δεν καταλαβαίνω Χριστό!!!! Σα να θέλει γνώσεις απο άλλες τάξεις... χεχεχε. ...σωστός είσαι...πανεπιστημιακού επιπέδου είναι άρα dont worry!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Όντως διάβασα το σύμπαν που αγάπησα του Μάνου Δανέζη και του Ευστράτιου Θεοδοσίου..ΟΜΩΣ δεν περιορίστηκα καθόλου σε αυτό..Διάβασα το ''Εισαγωγή στην σύγχρονη αστρονομία'' του κ.Σειραδάκη και την ''Παρατηρησιακή αστρονομία''...τα βιβλία αυτά που διάβασα είναι πολύ υψηλού επιπέδου με ολοκληρώματα και παραγώγους αλλά για όσοι θα είναι τρίτη λυκείου θα τα καταλάβουν από ένα σημείο και μετά..Η αλήθεια είναι ότι οι ασκήσεις που έχει είναι αρκετά δύσκολες και ύπηρχαν ασκήσεις, κυρίως στην Ουρανογραφία που δύο μέρες με παίδευαν!!! (ευτυχώς όμως την είχα λύσει!!!)..Αυτά τα βιβλία συνιστώ να διάβασουν και τα παιδιά που περάσαμε μαζί στην ολυμπιάδα..!!!Είναι πάρα πολύ χρήσιμα..Βέβαια μετέπειτα θα αναφέρω και άλλα..Πάντως να ξέρετε όλα τα παιδιά που θα δώσετε του χρόνου, ότι ο διαγωνισμός (σύμφωνα με τον κ.Ζαχείλα)θα είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολος!!!Διότι έτσι θα επιδιώξουν τα παιδιά να περνάνε χώρις πανελλήνιες όπως στον μαθηματικό διαγωνισμό και στην φυσική..Γι' αυτο βάλτε τα δυνατά σας!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
AlexRiddle Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Μαρία,μπορείς λίγο να μας πεις τι ακριβώς σου είπε ο κύριος Ζαχείλας?Ήδη έχει αρχίσει να σχηματίζεται η ομάδα των παιδιών που θα δώσουν του χρόνου και συμπεριλαμβανομένου και εμού είμαστε λίγο αγχωμένοι με τις αλλαγές στο διαγωνισμό...Λογικά,του χρόνου θα δώσουμε εγώ,ο konstadinus,o mangelo,o koyote,ο george2 και η ourania,δεν μπορώ φυσικά να μιλήσω εκ μέρους των παιδιών,αλλά κατα πάσα πιθανότητα αυτοί θα είμαστε.Μας λες λίγο για τις εξελίξεις που προβλέπονται στο διαγωνισμό και πώς ακριβως θα συνδέεται με τις Πανελλήνιες?Δεν θα ήθελα να είμαι πάλι απροετοίμαστος και να βρεθώ προ εκπλήξεως,όπως φέτος....το πώς έφτασα 8ος παραμένει άλυτο μυστήριο.Ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια σε εσένα και στην αδερφή σου! Είναι τρελοί αυτοί οι κοσμολόγοι...[/b]
Kinezos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Ax ax Maria.... Kala.. eisai foberi! Sto telos tha arxiso na amfiballo an yparxei esto kai ena biblio sxetika me astronomia pou na min to exeis diabasei...!! Opos kai na xei to thema, file konstantinus, i ipothesi thelei diabasma, allios mi perimeneis xairi!!! Episeis polles plirofories tha breis toso sto internet (esa, nasa etc.) oso kai se diafora ntokimanter sxetika me to diastima, ta opoia einai poli periektika se diafora themata, kai tha apotelesoun mia omali eisagogi ston magiko kosmo tou simpantos, afou, opos eipes, einai proti fora pou asxoleisai! (Psakse sta Seven - exei sigoura! Proteino na koitakseis apo NationalGeografic, BBC kai DiscoveryChannel). Telos, mporeis na pas kai se kamia omilia sxetika me astronomia.. Kai fisika, tha einai xara mas na se gnorisoume sto Therino Sxoleio Astronomias, ton Ioulio ston Bolo (des sto sxetiko topic sto astrovox, kathos kai www.astronomos.gr). Βαδίζοντας τον δρόμο προς τα αστέρια, να Ζείςτην κάθε στιμή του ονείρου σου... ...και το όνειρό σουθα γίνει η κάθε σου στιγμή... .Δημήτρης.
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 παιδια μολις γινατε παραδειγμα προς μιμηση!!!σας ευχαριστουμε θερμα!!! stargazeshots.com
konstadinus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 Μμμμμμ... Θερινό σχολείο αστρονομίας ενδιαφέρων ακούγεται αλλά καπου στο διαδίκτυο βρήκα οτι είναι μόνο για μαθητές της Αθήνας ..ή επιλέγονται..θα το ψάξω περισσοτερ και θα σας πώ!! Πάντως το μόνο σίγουρο, λάθος όχι σιγουρο, αλλά κατά το 95,7%, το καλοκαίρι θα πάω στο θερινό σχολείο φυσικής που διοργανώνεται απο την ΕΕΦ..είναι για όλους (έχει μικροπρουποθέσεις, +400 ευρω ) και θα γίνει σε ένδιαφέρων τοποθεσίες..Επιπλέον θα έχει τα εξής θέματα α) Μηχανικήβ) Ηλεκτρομαγνητική Θεωρίαγ) Σχετικότηταδ) Αρχές της Κβαντικής Φυσικήςε) Κοσμολογία Το γ) και το ε) σας λένε τίποτα?
koyote Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 Μμμμμμ... Θερινό σχολείο αστρονομίας ενδιαφέρων ακούγεται αλλά καπου στο διαδίκτυο βρήκα οτι είναι μόνο για μαθητές της Αθήνας ..ή επιλέγονται..θα το ψάξω περισσοτερ και θα σας πώ!! Οχι φιλε μου,πουτο ειδες αυτο???Το θερινο ειναι για ολους κα9ι πληρωνεις μονο 20-50 ευρω.Παντως οι τομεις κοσμολογια και σχετικοτητα ειναι ενδιαφεροντες,το ποσό ασχολιαστο. Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
mangelo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2008 Εγώ μόλις χθες απέκτησα "το σύμπαν που αγάπησα" (τον πρώτο τόμο) ως δώρο για τη γιορτή μου! Αλλά με βάλατε σε σκέψεις! Μήπως είναι too much για εμένα? Μήπως δηλαδή δεν μπορώ να το διαβάσω??? Αν και από ό,τι το ξεφύλλισα φαίνεται Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο! Αλλά αν είναι να σπαταλήσω άσκοπα το χρόνο μου, καλύτερα να το αφήσω για αργότερα... ε? Τι λέτε και εσείς?? Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Anastasia G Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2008 Φιλε Αλεξ, σε ευχαριστω πολυ για τα συγχαρητηρια! Η αληθεια ειναι οτι στενοχωρη8ηκα λιγο, ημουν πραγματικα τοσο κοντα στον επαινο... Κυριως ομως συγχαρητηρια α3ιζουν σε εσενα, που χωρις βοηθεια τα καταφερες! θελω βεβαια να συγχαρω τη Μαρια, το ηξερα οτι θα τα καταφερνες Μαρακι! Η ΝΑΣΑ σε περιμενει!, αλλα και την Ελενη, που ηταν τοσο κοντα να μπει στην Ολυμπιαδα...δεν πειραζει ζουζου...! , και τη Λαμπρινη, που συνεχεια παραπονοιοταν οτι δεν θα τα καταφερνε, αλλα και τους δυο Γιωργος που ξεχωρισαν!Ολα ομως τα παιδια αξιζουν ενα μεγαλο μπραβο! Ειτε πηραν τον επαινο ειτε οχι, τους συγχαιρω που παλεψαν για να κερδισουν τον ουρανο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα