kellner Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Παιδιά ο πρώτος φακός που αγόρασα σήμερα .TeleVue Barlow 3x , 31.8mm (1 1/4") Σε σηναρτιση με το dob 8 και τα προσοφθάλμια του Πιστεύω να έχω καλό αποτέλεσμα!!!!! Θέλω τη γνώμη σας παιδιά!!!! SkyWatcher Dobsonian 8\" TeleVue Barlow 3x , 31.8mm (1 1/4\")
DeepBlue Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Φιλε μου, Προκειται για αριστο φακο. Μην το σκεφτεσαι καν. εχεις κανει πολυ καλη αγορα. Συνδυασε τον με καλα προσοφθαλμια και θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος!. Τα δυο που συνοδευουν το Dob σου δεν ειναι, βεβαια, και οτι καλυτερο ( ο 25 ειναι αξιοπρεπης αλλα ειναι κριμα στα 25mm να εχεις 52 μοιρες) αλλα θα εχεις καλες παρατηρησεις! Aut dosce, aut disce, aut discede(Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...)
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Ναι ειναι πανεμορφος φακος . Κι εγω θα σου προτεινα αν μπορεις να παρεις ποιοτικοτερα προσφθαλμια ωστε να εκμεταλλευτεις τον Barlow ακομη πιο πολυ . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Altinakis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Τον εχω και γω και ειναι πολυ καλος. Κανενα αρνητικο μεχρι τωρα... Σου παραθετω (αν μπορει να μετρησει η γνωμη μου) μια λιστα που εκανα με το καλυτερο εξοπλισμο σε σχεση αποδοσης/τιμης. TeleVue Barlow 3x , 31.8mm (1 1/4") 125 ευρω (αγοραστηκε) Baader Hyperion 8-24mm Clickstop Zoom 169 ευρω Baader Planetarium GENUINE ORTHO 6 ή 9 mm 67 ευρω Exclamation Φίλτρο νεφελωμάτων Baader O-III 67 ευρω Baader MICROSTAGE 6030, Φωτ/κός Ανταπτ/ρας 47 ευρω Skywatcher ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΥ, O 31,8mm 35 ευρω Baader Neodymium Moon & Skyglow (+πλανητες) 38 ευρω Και επεται συνεχεια... Angel Angel Angel Angel [/i] Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 Και εγώ είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου φακού και δηλώνω άκρως ικανοποιημένος! Πολύ καλή αγορά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα