akmakas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Ένα πολύ αξιόλογο Ελληνικό περιοδικό το οποίο αξίζει να θυμηθούμε ήταν το Night sky..Ο καλό φίλος και μέλος μας Viking310 μου χάρισε ένα διπλό του και σας το παρουσιάζω..Δεν ξέρω αν επιτρέπετε και είναι νόμιμο να το ανεβάσω στο φόρουμ γιαυτό ας μας απατήσει ο admin...Night Sky Νο 7 Σεπτέμβριος Οκτώβριος 1996 www.retrovisions.grwww.retrosystem.gr
joxnniss Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Βασικα εχει πολυ ωραιο εξωφυλλο και οντως θυμιζει περιοδικο 90's.Βεβαια το πλεον κορυφεο ειναι ο υποτιτλος "Το απολυτο αστρονομικο περιοδικο"!!!! "Nowadays in science there is no EUREKA!There is only ...hmm that''s funny..."
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Δεν ξέρω αν επιτρέπετε και είναι νόμιμο να το ανεβάσω στο φόρουμ γιαυτό ας μας απατήσει ο admin Κανονικά όχι, παρόλο που έχει σταματήσει να βγαίνει από καιρό καλύτερο να μην ανέβει ολόκληρο. Μπορείς όμως να αν θες να ανεβάσεις κάποια δείγματα ακόμα!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Το συγκεκριμενο περιοδικο ειναι πολυ ωραιο . Ποτε -ποτε επανακυκλοφορει σε τριαδες . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
MPARLAS DHMHTRIOS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Δεν ειχα χαση κανενα πολυ καλο, τωρα εχω μονο ενα τευχος. Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας) http://astropanorama-panorama.blogspot.com/
akmakas Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2008 Το τεύχος του Night Sky μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ..Δεν είναι ολόκληρο λόγο εντολής του admin.. http://rapidshare.com/files/112662460/astrovox_Night_Sky_No_7.zip.html Το τεύχος ασφαλώς υπάρχει και ολόκληρο.. www.retrovisions.grwww.retrosystem.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα