pdomazin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 Για να δούμε εμείς με τα 10''Dob της Skywatcher πόσοι είμαστε για να μοιραστούμε εντυπώσεις απο τα θηρία μας. 10'''''''' Skywatcher DOBNagler EyepiecesNagler Barlow x2
pdomazin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 Ας αρχίσουμε να μετράμε συμμετοχες Dobsonαδες σις 10'' !!!!! 10'''''''' Skywatcher DOBNagler EyepiecesNagler Barlow x2
pdomazin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ SKYWATCHER 10'' DOB ΣΕ ΟΙΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?????? 10'''''''' Skywatcher DOBNagler EyepiecesNagler Barlow x2
lunar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Μονος και ερημος σαν την καλαμια στον καμπο Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
pdomazin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Μονος και ερημος σαν την καλαμια στον καμπο Φιλικα Δημητρηςνατος ο 1ος!!!καλησπερα φιλε 10'''''''' Skywatcher DOBNagler EyepiecesNagler Barlow x2
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Αυτό το τηλεσκόπιο ενδείκνυται για 1ο τηλεσκόπιο ενός αρχαρίου; Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
sheliak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Aν δεν εχεις προβλημα χωρου (ή χρηματων γιατι ειναι λιγο ακριβοτερο) ειναι ισως λιγο καλυτερη επιλογη γιατι μελλοντικα ισως σου δωσει κατι λιγο παραπανω.Αλλα μην το σκεφτεσαι..
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Προσπαθώ... Επικοινώνησα με το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης και μου είπε ότι τέλος Μαρτίου με αρχές Απρίλη θα ξαναφέρουν τα 8''...Λογικά θα κάνω υπομονή..λίγο η εξεταστική,λίγο ο καιρός...θα ξεχαστώ Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
filiatra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 Γιατί δεν κοιτάζει κ τα GSO?Την ίδια ποιότητα έχουν κ τα δύο κ δεν θα περιμένεις μέχρι την Ανοιξη. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Lagas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 σημειωστε ακομη ενα μελος και για μενα.το πηρα τελος Αυγουστου,τα χριστουγεννα λεω για μια καλη αναβαθμιση.
Efstathios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 Έχω το GSO το 10ιντσο το οποίο ποιοτικά είναι σχεδόν το ίδιο με το Skywatcher. Διαφορές μόνο στην κίνηση της βάσης. Καλύτερο θέμα θα ήταν ίσως ποίοι έχουν 10ιντσα, μίας και έχουν αρκετοί και όχι μόνο Skywatcher και GSO. starrynights.blog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα