petroszaf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.
joxnniss Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Γεια σου, petroszaf καλοσορισες στην χαρουμενη και ανεμελη παρεα μας οπου ολοι ειναι καλοδεχουμενοι!!!!!!!!!!!!!!! "Nowadays in science there is no EUREKA!There is only ...hmm that''s funny..."
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 γεια σου πετρο καλως ηρθες.και εγω νεος ειμαι σχετικα ,εχω 3 βδομαδες. εχει καλα παιδια εδω και οι παλιοι βοηθανε
Kepler Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Να σε καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου.Αυτή η σελίδα είναι ανοιχτή για όλους όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά του σύμπαντος και να ξεφύγουν από τις πλάνες των αισθήσεων μας!! Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
petroszaf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή σας. Πράγματι, θεωρώ και γω ότι υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας πράγμα που συμβάλλει στην αναβάθμιση του γνωστικού μας επιπέδου.
planetman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Γεια σου. Έχεις τηλεσκόπιο; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
petroszaf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Ναι.Έχω τρία. Το μεγαλύτερο είναι το meade lxd55 8''
filiatra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Πέτρο. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
petrosl Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Αγαπητέ συνωνόματε, καλώς ήρθες στην "τρελή" κι εκπληκτική τροχιά μας.
petroszaf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Ευχαριστώ πολύ. Είμαι σίγουρος ότι η παρέα αυτή είναι εποικοδομιτική και γι΄αυτό επέλεξα και γω να ενταχθώ σ΄αυτή.
Bi2L Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Χαρα μας να σε βοηθησουμε σε οτι αποριες εχεις... Καλως Ορισες Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
petroszaf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 ευχαριστω πολύ για την προθυμία για βοήθεια.Μιας και το φέρνει η συζήτηση, θα ήθελα σχόλια για το τηλεσκόπιο που έχω. Σκέφτομαι να αγοράσω και μια ccd camera. Είμαι μεταξύ της ATTIK ATK-16IC και του DSI. Υπάρχει κάποια άλλη λύση σ΄υτό το επίπεδο χρημάτων;
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Welcome aboard. Για CCD camera ο καλύτερος που θα μπορούσε να σε βοηθήσει ήταν ο Δάσκαλος Αντώνης και ο πολύ καλός Γιώργος Ταρσούδης (ο ο ποίος αν δεν κάνω λάθος είχε και ένα LXD75 8'' SC), αλλά δυστυχώς δεν συμμετέχει πλέον στο forum. Υπάρχουν όμως αρκετοί που μπορούν να σε βοηθήσουν. Άνοιξε topic στην αστροφωτογράφηση. LXD55 8'' SN ή SC? Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
petroszaf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 SN είναι. Θα κοιτάξω τα σχετικά topics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα