kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 οπως λεει το θεμα θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το προσοφθαλμιο στα 99 ευρω απο aktis στην προφορα που εχει Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
filiatra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά στην ποσότητα έχει μια παυλίτσα που σημαίνει πως πουλήθηκαν όλοι. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
dimpap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Δηλαδή για το 12'' το παίζουμε...... ? Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Δηλαδή για το 12'' το παίζουμε...... ? Πολλά ξέρεις εσύ..... Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
dimpap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Έλα τώρα, πες το, μη ντρέπεσαι μη μας κάνεις τον δύσκολο Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Όπως είπαμε, η αναβάθμιση σε ιντσες πρέπει να γίνεται απο 4 και επάνω. Ετσι και εγώ από τις 8 ιντσες πήγα στις.... 12..... και από Skywatcher σε Orion Optics......λ/8......ε, λίγο δοκιμασμένο......αλλά σε ανελπιστη τιμη....... Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
dimpap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Όπως είπαμε, η αναβάθμιση σε ιντσες πρέπει να γίνεται απο 4 και επάνω. Ετσι και εγώ από τις 8 ιντσες πήγα στις.... 12..... και από Skywatcher σε Orion Optics......λ/8......ε, λίγο δοκιμασμένο......αλλά σε ανελπιστη τιμη....... Άιντε ρε παιδί μου με ΄σκασες. Είδες με λίγο σπρώξιμο όλα γίνονται Καλορίζικο, είναι ένα καλό τηλεσκόπιο με οπτικά που θα δείς και θα καταλάβεις, πανάλαφρο για τις ίντσες που δίνει και σε φοβερή τιμή Το καλοκαίρι στον Πάρνωνα θα στήσουμε το 14'' του Μπετόβεν, το δικό σου 12'', και το δικό μου 10'' και θα σας δείξω εγώ όταν ανοίγω το τούρμπο γίνεται 20'' Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Το καλοκαίρι στον Πάρνωνα θα στήσουμε το 14'' του Μπετόβεν, το δικό σου 12'', και το δικό μου 10'' και θα σας δείξω εγώ Να βάλουμε και ένα 16" τελευταιο και να είμαστε σαν τους Νταλτον Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
filiatra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Καλά δεν παίζεστε. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
planetman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Όπως είπαμε, η αναβάθμιση σε ιντσες πρέπει να γίνεται απο 4 και επάνω. Ετσι και εγώ από τις 8 ιντσες πήγα στις.... 12..... και από Skywatcher σε Orion Optics......λ/8......ε, λίγο δοκιμασμένο......αλλά σε ανελπιστη τιμη....... Το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό αλλά με πρόλαβες. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
PapGeo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 Όπως είπαμε, η αναβάθμιση σε ιντσες πρέπει να γίνεται απο 4 και επάνω. Ετσι και εγώ από τις 8 ιντσες πήγα στις.... 12..... και από Skywatcher σε Orion Optics......λ/8......ε, λίγο δοκιμασμένο......αλλά σε ανελπιστη τιμη....... Ωραίος! Αγόρασες εγγλέζικο σε τιμή… κινέζικου!Έχε χάρη που έχω ήδη 10ιντσο, αλλιώς… Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Ηλιόπουλος θα βγάλει κάποια στιγμή και μεγαλύτερες διαμέτρους. Καλορίζικο! Γιώργος
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Χε-χε, οι γρηγορούντες αμοιφθήσονται! Ωραία κομμάτια σε καλά χέρια βλέπω! Αν είδατε, παυλίτσα και στα fieldscopes Vixen Geoma ED80A... :-note (Καλά, τα Ultima 7X50 πως είναι ακόμα εκεί;;; ) "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Χε-χε, οι γρηγορούντες αμοιφθήσονται! Ωραία κομμάτια σε καλά χέρια βλέπω! Αν είδατε, παυλίτσα και στα fieldscopes Vixen Geoma ED80A... :-note (Καλά, τα Ultima 7X50 πως είναι ακόμα εκεί;;; )Στεφανε καλορίζικο και σε εσένα. Αν δεν ήταν το 12", θα το ήθελα και εγώ αυτό. Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Ωραίος! Αγόρασες εγγλέζικο σε τιμή… κινέζικου!Έχε χάρη που έχω ήδη 10ιντσο, αλλιώς… Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Ηλιόπουλος θα βγάλει κάποια στιγμή και μεγαλύτερες διαμέτρους. Καλορίζικο! ΓιώργοςΓιώργο για μεγαλύτερες διαμέρους χρειαζόμαστε ...κτήμα! Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα