djjohn1976 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 παιδια συγνώμη,ειμαι πολύ καινούργιος,ξέρω ασχετο το θέμα σε αυτό το section αλλά χρειάζομαι βοήθεια για κάποιεςεπόμενες κινησεις μου.Συγχαρητήρια για το forum και τιςπολλές βοήθειες που προσφέρεται.Να στε καλα.Ελπίζω να βρω ερασιτέχνες αστρονόμους από την περιοχή μου ΑΡΑ**ΑΙΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Αμέ, έχουμε και από εκεί! Δες εδώ:http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5517 «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
dimpap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Καλώς τον και καλή συνέχεια. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
JIMKIBOU Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Χαιρομαι οταν βλεπω και αλλα παιδια απο την περιοχη μας!Καλη συνεχεια και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε! Φιλικά Δημήτρης Κ. Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)
MPARLAS DHMHTRIOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Χαιρομαι και θα τα πουμε για οτι χρειαστεις. Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας) http://astropanorama-panorama.blogspot.com/
djjohn1976 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2007 Χαίρομαι που υπαρχουν φιλοι απο Ναύπλιο και Αργος,ευχαριστω για το καλοσόρισμα , ελπιζω να σας γνωρίσω από κοντά και να γίνω και εγώ ενας αστροπαρατηρητής μαζί σας.Επειδή ενδιαφέρομαι να αγορασω ενα τηλεσκόπιο θα ήθελα ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ να με κατατοπίσετε.Αν ειναι δυνατόν λοιπόν με κάποιο πμ να ανταλάξουμε κάποιο τηλ.ετσι ώστε αν ειναι εύκολο να βρεθούμε εξηγώντας μου κάποια πράγματα,ευχαριστώ πολύ. ΑΡΑ**ΑΙΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα