sheliak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 Ηθελα να δω ποσοι ''συναδελφοι'' ειμαστε στο forum???Οχι τιποτα αλλο να κανονισουμε και καμια συννατηση στο εγγυς μελλον..
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 Δηλώνω παρών για Φυσικό Αθηνών αν και εμείς τα λέμε και εκτός φόρουμ Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
sheliak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 Ελπίζω να μην είμαστε μόνο εμείς..
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 Αν έχετε πρόβλημα στον αριθμό ... μπορώ να σας φανω χρήσιμος σαν ρεζερβα, τι Αθήνα τι Σαλονίκη!
sheliak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 Ωραία, δύο και μια ρεζέρβα..
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 Αν και δίνω φέτος πανελλήνιες στο φυσικό Αθηνών θέλω να περάσω...!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 Με το καλό σου εύχομαι.Είναι απίστευτη σχολή,αν και δύσκολη και ανοργάνωτη. Κανείς άλλος ρε παιδιά;;;Μην ντρέπεστε Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
just_jim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2007 Και εγω για φυσικο με βλεπω... και θα περασω κατα πασα πιθανοτητα αθηνα γτ εχω 2 αδερφες, ετσι, σε οποιο φυσικο και να περασω στην ελλαδα σε σας θα ερθω... Οποτε τα λεμε απο του χρονου.... Να δουμε ποτε θα ξαναδουμε σκοταδι.... Ριμαδα φωτορυπανση...
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Μάλλον λίγοι είμαστε τελικά,αλλά με πολλούς υποψήφιους συναδέλφους!Καλή επιτυχία σε όσα παιδιά θα προσπαθήσουν για να μπουν στο Φυσικό. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το συντριπτικό ποσοστό των ερασιτεχνών αστρονόμων δεν είναι Φυσικοί...αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το συντριπτικό ποσοστό των ερασιτεχνών αστρονόμων δεν είναι Φυσικοί...αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό Αν σκεφτείς, βέβαια, μέσω ποιας διαδικασίας καταλήγουν οι περισσότεροι στο φυσικό (και σε άλλα τμήματα) συχνά δεν είναι ενδεικτικό των πραγματικών τους κλίσεων. Τώρα, αν τις αποκτούν μετά ή όχι εξαρτάται από το περιβάλλον κάθε σχολής. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
orion Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Άργησα; Μόλις τώρα είδα το thread! Καλή χρονιά σε όλους. Αυτό το έχετε υπόψη; http://www.cc.uoa.gr/~ctrikali/discus/messages/1/2381.html?1198685929 Εκτός από sheliak που υποψιάζομαι ότι είναι ο ίδιος Φιλικά,Γιάννης Μπελιάς In a world without fences who needs Gates?
sheliak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 orion καμια σχεση με το φυσικο?? Δυστυχως φαινεται να ειμαστε λιγοι..(αν και σιγουρα ειμαστε περισσοτεροι απο 2). Ο συλλογος αστρονομιας της σχολής μας, κατευθυνεται κυριως στο θεωρητικο κομματι της αστροφυσικης, με διαλεξεις,με πολυ ενδιαφερον που πραγματικα αξιζει να τις δεις. Περα απο αυτο δεν νομιζω να υπαρχει σημαντικη δραστηριοτητα πανω στην παρατηρησιακη αστροφυσικη (και μιλαω με βαση του τι εχει γινει μεχρι τωρα προς αυτην την κατευθυνση). Τελος παντων να πω και εγω καλη επιτυχια στους επιδοξους φοιτητες του φυσικου.
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Μάλιστα την Τετάρτη έχει ομιλία ο κ.Μουσάς. orion είσαι ακόμη φοιτητής; Είσαι ο ίδιος που γράφεις και στον Πίνακα του Τρικαλινού; Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
koyote Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Είσαι ο ίδιος που γράφεις και στον Πίνακα του Τρικαλινού; Του ποιου??Μαλλον ονομα ειναι..(?) Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 To forum του Φυσικού Αθηνών το έχει φτιάξει ένας καθηγητής,ο Τρικαλινός και γι'αυτό το λέμε "Πίνακας του Τρικαλινού". Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
orion Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Μόλις κατέβηκα από την ταράτσα Τελικά ευτυχώς δεν είχε και τόσο κρύο όσο νόμιζα... Foxmoor, καλά που μου το θύμησες. [Και ναι, το orion το έχω καβατζωμένο, όχι μόνο εδώ και στον Τρικαλινό ] Ο ΑΣτρονομικός Φοιτητικός Σύνδεσμος Αθηνών σας εύχεται Χρόνια Πολλά,καλές γιορτές και καλές Αστροπαρατηρήσεις!!! Σας υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί Ομιλία από τον κ. Μουσά Ξενοφώντα , Αναπλ. Καθηγητή τομέα Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Το Σύμπαν: από την αρχαιότητα έως σήμερα». Μετά το τέλος της ομιλίας θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου. Όσοι πιστοι προσέλθετε!!! Μετά τιμής το Δ.Σ. του Συνδέσμου--Όλες οι ομιλίες θα λάβουν χώρα στην αίθουσα διαλέξεων του Τομέα Αστροφυσικής στο τρίτο όροφο του Τμήματος Φυσικής στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών. Ώρα έναρξης 18:00. Πάμε; Εγώ θα το προσπαθήσω. @sheliakΈχεις δίκιο. Για να γίνει όμως παρατήρηση πρέπει να μαζευτούνε φοιτητές με τηλεσκόπια, αλλά για να μαζευτούνε πρέπει να γίνει παρατήρηση. Ο κάθε σύλλογος είναι τα μέλη του.Καλό είναι να μαζευτούμε σε μια από τις συναντήσεις και να τα συζητήσουμε. Σας αφήνω τώρα, γιατί έχω το φαγητό στο φούρνο Φιλικά,Γιάννης Μπελιάς In a world without fences who needs Gates?
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Εγώ συνήθως πάω στις τελευταίες διαλέξεις οι οποίες είναι απλά απίστευτες... Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Έχω μπει στο συγκεκριμένο site και είναι πάρα πολύ καλό..!!Εάν και δεν μπορώ να γίνω ακόμα μέλος διότι δεν είμαι στο πανεπιστημίο.... Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Μπορείς να γραφτείς και ας μην είσαι φοιτήτρια της σχολής.Δεν σου ζητά Αριθμό Μητρώου ή τίποτα τέτοιο για να εγγραφείς,μόνο nickname και κωδικό. Απλά δεν θα βρεις κάτι ιδιαίτερο να διαβάσεις εκτός από 2-3 πολύ καλά θέματα,γιατί πιο πολύ συζητάμε για μαθήματα κτλ. Αν το διαβάζεις συχνά θα προετοιμαστείς κατάλληλα για το χάος της σχολής Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Stella_K Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Ηθελα να δω ποσοι ''συναδελφοι'' ειμαστε στο forum??? Και καλά έκανες! Και γω στο φυσικό, 1ο ετής.Βλέπω απ του χρόνου να χουμε πολύ κόσμο απο αστροβοξ!!
sheliak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Και γω στο φυσικό, 1ο ετής.Βλέπω απ του χρόνου να χουμε πολύ κόσμο απο αστροβοξ!! Ωραια φτασαμε τους 3..Stella_K εσυ εχεις αστρονομικο εξοπλισμο?? Παντως η αληθεια ειναι οτι οτι απο το Φυσικο λιγοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με την αστρονομια. Και το λεω αυτο οχι με βαση το ποσοι απαντησαν στο ερωτημα μου, αλλα με το τι βλεπω στην σχολη μας. (Υ.Γ. μαλλον οι περισσοτεροι ασχολουνται με την αστροφυσικη )
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Βασικά το 90% δεν ασχολείται με τίποτα νομίζω,σε ότι αφορά την Φυσική.Και γι'αυτό φταίει η σχολή...αλλά είναι μεγάλη συζήτηση αυτή. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
koyote Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Επιθυμωντας να ασχοληθω με την αστρονομια επαγγελματικα λεω να περασω φυσικο(θεσ/νικης βεβαια) αλλα ακουω απο πολλους που μου λενε οτι τα φυσυκα ειναι διαλυμενες σχολες και οτι θα απογοητευτω κλπ.Τι εχετε εσεις να πειτε γι'αυτο,που το βλεπετε απο πρωτο χερι?? Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Μην διαλέξεις σχολή με βάση το πόσο διαλυμένη είναι,αλλά με το πόσο αγαπάς το αντικείμενο. Για το Φυσικό Αθηνών μπορώ να σου πω μόνο.Απ'τη στιγμή που είναι Πανεπιστήμιο,κρατάει τα προσχήματα για τον βαθμό οργάνωσης της.Μπορεί να απογοητευτείς (όλοι το παθαίνουν στο 90% των σχολών της χώρας) αλλά το ζήτημα είναι να μην το αφήσεις να σε επηρεάσει.Δηλαδή να μην παρασυρθείς απ'την σαπίλα.Σαν αντικείμενο,η Φυσική είναι απλά απίστευτο...και αυτό από μόνο του αντισταθμίζει την όποια "διάλυση" της σχολής.Για σκέψου να μπεις σε μια σχολή που είναι εξίσου προβληματική,και δεν σ'αρέσει αυτό που σπουδάζεις κιόλας.Στο υπογράφω ότι δεν θα τελειώσεις ποτέ. Με λίγα λόγια είναι δύσκολη,όμορφη και δύστροπη σχολή Μακάρι στο Φυσικό Θεσσαλονίκης να είναι καλύτερα τα πράγματα.Περιμένω να ακούσω γνώμες από κάποιον συνάδελφο εκεί! Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
koyote Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Μην διαλέξεις σχολή με βάση το πόσο διαλυμένη είναι,αλλά με το πόσο αγαπάς το αντικείμενο. Νομιζω αυτο τα λεει ολα! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα