astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Από ποια πηγή είναι το άρθρο αυτό; «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Astrovox εγω το εχω βρει σε ενα Ελληνικο site www.alfasecret.gr oπου γραφουν για παραξενα και περιεργα. Μερικες φορες σ αυτο το site εχω δει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα. Αν και γενικως μου αρεσει αυτο που αποδεικνυεται καμια φορα ειναι μερικα πραγματα που οντως ειναι παραξενα. "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Το παραπάνω άρθρο είναι γραμμένο κάπως παραπλανητικά. Θα παρακαλούσα να κάνουμε παραθέσεις από το κατά δυνατό αξιόπιστες πηγές. Δείτεο το άρθρο αυτό για λεπτομέρειες περί τίνος πρόκειται:http://en.wikipedia.org/wiki/BPM_37093 «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Καλα η wikipedia δεν παιζεται astrovox. Aλλα μπερδευτικα να πω την αληθεια. Και απο το Ελληνικο και απο το Αγγλικο αρθρο. Μας δουλευουν δηλαδη ? Ειναι ή δεν ειναι ενα τεραστιο διαμαντι ?Αν μπεις στον κοπο να μας το αναλυσεις... "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Λέει ότι το αστέρι αυτό είναι ένας κρυσταλοποιημένος άσπρος νάνος και το παρομοιάζουν με ένα πελώριο διαμάντι. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Κρατω την λεξη "παρομοιαζουν". Αρα δεν ειναι διαμαντι. Ειναι ενας κρυσταλος απλα.Οκ "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 H ειδηση ειναι απο την ρωσικη ΠΡΑΒΔΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα