pascal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 Πωλείται ΜΕΑDE ΕΤΧ-70AT ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ με Autostar #494,κατάσταση άριστη σχεδόν αχρησιμοποίητο στη συσκευασία του ,κομπλέ.Με έυκολη χρήση για αρχάριους,εύκολο στη μεταφορά,μπαινει ολο και με το τριποδο σε ενα μικρό τσαντάκι.ή ακόμα μπορείνα χρησιμοποιηθεί ως οδηγητικό . Αγορασμένο απο το lidl το Φεβρουάριο του 2007υπάρχει και 2ετή εγγύηση ακόμα.Τιμή 160 Ευρώ. το τηλεσκόπιο. όλο το πακέτο. με τη συσκευασία. . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 pascal πάρεμε τηλέφωνο εάν θέλεις στο 6944847476 ή στείλε μου μήνυμα με τηλεφωνο να σε πάρω εγώ.Ενδιαφέρωμαι και μια και είμαστε απο Πάτρα μπορούμε να τα πούμε ακόμη και αύριο.Σ` ευχαριστώ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
pascal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2008 Φίλοι μου ,εφυγε το ΕΤΧΑΚΙ Ευχαριστώ... Φ'ιλε Δημήτρη Καλορίζικο και καλές παρατηρήσεις . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις