Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Παντα βγαινουν κερδισμενοι καποιοι, σαν εκεινον τον γκουρου που επεισε τους πιστους του να αυτοκτονησουν γιατι κατι ελεγε οτι θα ρθουν εξωγηινοι να τους παρουν τις ψυχες κλπ βεβαιως ειχε κανονισει να μεταφερουν στην "εκκλησια" του τις περιουσιες τους πρωτα...

ΥΓ.Την ταινια παντως θα την δω μοιαζει να εχει καλα εφε

Περικλης

ΔS>0: A change we can believe in.

• Απαντήσεις 130
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Πολυ ενδιαφερον video . περιμενω σχολια

http://www.youtube.com/watch?v=ObYWgr30mYk&annotation_id=annotation_79337&feature=iv

Εγω δεν ειμαι πολυ υπερ τετοιων συνομωσιολογιων(ετσι γραφεται?) αλλα αν οντως υπηρχε κατι εκει δεν θα εβαζαν απλα μαυρα κουτακια για να το κρυψουν, γιατι ειναι σαν να λενε ή ακομα καλυτερα να κραζουν οτι "παιδια εδω κατι σας κρυβουμε"

Η αληθεια βεβαια ειναι οτι πολυ θα ηθελα να μπορουσα να τα πιστεψω ολα αυτα.

ΥΓ τι δικαιολογια εχουν οτι κανενας αλλοσ δεν εχει δει τον λεγαμενο πλανητη?

Περικλης

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Den ksero ti lete eseis , ego pantos vlepo pos edo kai 1 mina exoun erthei sto xorio m kati periergoi anthropoi kai exoun parei ola ta ospria kai ta frouta kai ta laxanika apo ta mikrokatastimata kai ta valane stis spilies sto vouno ... Epeidi oi MAGIAS exan provlepsei posto 2012 tha ginei mia plummira kai to vouno mas tha einai ena apo ta meroi pou tha meinoun abuthista... Kai proetimazounte apo tora.. den ksero ti lena autoi ... ego ksero pantos ppos then exoun meinei alla frouta na fame .......LOL......[/b]
Δημοσιεύτηκε
Den ksero ti lete eseis , ego pantos vlepo pos edo kai 1 mina exoun erthei sto xorio m kati periergoi anthropoi kai exoun parei ola ta ospria kai ta frouta kai ta laxanika apo ta mikrokatastimata kai ta valane stis spilies sto vouno ... Epeidi oi MAGIAS exan provlepsei posto 2012 tha ginei mia plummira kai to vouno mas tha einai ena apo ta meroi pou tha meinoun abuthista... Kai proetimazounte apo tora.. den ksero ti lena autoi ... ego ksero pantos ppos then exoun meinei alla frouta na fame .......LOL......[/b]

Καλησπερα Νικο, καλωσορισες στο Astrovox

επιδη δεν καταλαβαινουμε τα greekslish εδω εινα ενα λινκ για την μετατροπητους σε Ελληνικα.

http://services.innoetics.com/Greeklish/

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , εγώ πάντως βλέπω πως εδώ και 1 μηνα έχουν έρθει στο χωριο m κάτι περίεργοι άνθρωποι και έχουν πάρει όλα τα όσπρια και τα φρούτα και τα λαχανικά από τα μικροκαταστήματα και τα βάλανε στις σπηλιές στο βουνό ... Επειδή οι ΜΑΓΕΙΑΣ αιχάν προβλέψει πόστο 2012 θα γίνει μια πλημμύρα και το βουνό μας θα είναι ένα από τα μέρει που θα μείνουν αβύθιστα... Και προετοιμάζουνται από τώρα.. δεν ξέρω τι lena αυτοί ... εγώ ξέρω πάντως προς then έχουν μείνει αλλα φρούτα να φάμε .......LOL......[/b]

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

ΕΙπαν οι μαγιας για το δικο σας χωριο? Καλα αυτοι που το κανουν αυτο πρεπει να ειναι τρομεροι αινσταιν εκτος αν εχουν και ψυγεια στις σπηλιες για να αντεξουν 3 χρονια τα τροφιμα

Περικλης

Δημοσιεύτηκε

... προσωπικα τις τελευταιες μερες ακουω ολο και περισσοτερο για το πλεον περιβοητο "τελος του κοσμου"..τι να πει κανεις..

και πανω απο ολα-ηρθε φαινεται για να δεσει-η νεα ταινια που κυκλοφορησε(δεν ξερω αν το εχετε ακουστα),αναφερομενη στις 21 δεκεμβρη 2012... ](*,) -2012 ειναι και ο τιτλος-

τουλαχιστον αυτη ομως ειναι απλα μια ταινια..

Τα παντα ρει... :wink:
Δημοσιεύτηκε

2012

2012

2012

Εμεις Σοβαροι Άνθρωποι και ακούμε Σαχλαμάρες με Συνχωρείτε.

Αν είναι και τώρα μπορει να πέσει μία πέτρα στο κεφάλι μας η οτιδήποτε άλλο και να γίνει (Καταστροφη)Που για την Φύση είναι Μόνο μία Αλλαγη μεγάλη η μκρή.

Μπορει Όντως η Φυλή Μαγειας να Πρόβλεψε ίσως κάτι για το 2012 αλλα δεν Υπάρχουν να μας το πουν ΟΙ Ίδιοι τους.

Μας το Λένε δεν ξέρω ποιοι

Δεν Ασχολούμαι με αυτά αλλα μιας και υπάρχει το θέμα είπα την γνώμη μου

Ότι εμεις που κατέχουμε και ένα βασικό επίπεδο Αστρονομίας ξέρουμε ότι ανα πάσα στηγμή μπορει να γίνει μία μεγάλη αλλαγή απο κει που όλλα είναι Υσυχα

Αν ο Αποφης πως τον λένε τον βράχο που έρχεται στο Ηλιακό Σύστημα πρόκειται να πέσει πάνω στην Γη τότε δεν θα είναι τυχαίο καθόλου αφού έχει τόσο χώρο στο διαστημα να πάει.

Πάνω μας θα βρει να πέσει.

Εκτος αν δεν παει άλλο και πρέπει να σκάσει η Βομβα να Υσηχάσει ο Πλανήτης Γη Απο μας.

Βέβαια δεν μιλήσατε για κάποια απειλή απο το Διάστημα στην Συζήτησή σας και γιαυτό να με Συνχωρείται αν είμαι Εκτος Θέματος.

Οποιο δήποτε Σχόλιο Δεκτό.

Όποιον και να Μιλήσω κατα καιρό μου λέει όλο Σαχλαμάρες λες και δεν Κυνδινέυουμε κάθε στιγμή απο αποιαδήποτε καταστροφη.

Έχουν Χασει πολυ την Νοημοσύνη και ρωτάνε κάπως Χαζα

Δεν θα Γράψω αλλο για να μην Με Παρεξιγήσεται που δεν Νομίζω.

Δημοσιεύτηκε

128.jpg

Για τους μη αγγλομαθεις

"Και γιατι τελειωνει το 2012?"

"Γιατι μου τελειωσε ο χωρος στην πετρα"

Λεζαντα:Επιτελους ανακαλυψαμετα μυστηρια του ημερολογιου των μαγια

Περικλης

Δημοσιεύτηκε
... προσωπικα τις τελευταιες μερες ακουω ολο και περισσοτερο για το πλεον περιβοητο "τελος του κοσμου"..τι να πει κανεις..

και πανω απο ολα-ηρθε φαινεται για να δεσει-η νεα ταινια που κυκλοφορησε(δεν ξερω αν το εχετε ακουστα),αναφερομενη στις 21 δεκεμβρη 2012... ](*,) -2012 ειναι και ο τιτλος-

τουλαχιστον αυτη ομως ειναι απλα μια ταινια..

Λογω της ταινιας εχει γινει ντορος(γιατι να τους ερθει τωρα, τρια χρονια πριν?), δεν ξερω αν εχεις δει και την διαφημιση που σε προτρεπει να το ψαξεις στο ιντερνετ

Περικλης

Δημοσιεύτηκε

χμμ..διαφημιση οχι δεν εχω δει..αν την τσεκαρεις καπου στειλε μου link γιατι ειμαι περιεργη #-o :-k

εμενα βασικα μια φιλη μου το ειπε.."ξερεις βγηκε η ταδε ταινια,πηγαινε utube κ ετσι.." οποτε πηγα για να να μαθω πια γιατι ηταν τοσο περιβοητη! :roll:

Τα παντα ρει... :wink:
Δημοσιεύτηκε
χμμ..διαφημιση οχι δεν εχω δει..αν την τσεκαρεις καπου στειλε μου link γιατι ειμαι περιεργη #-o :-k

εμενα βασικα μια φιλη μου το ειπε.."ξερεις βγηκε η ταδε ταινια,πηγαινε utube κ ετσι.." οποτε πηγα για να να μαθω πια γιατι ηταν τοσο περιβοητη! :roll:

Η διαφημιση που εχουν τα μισα τρολλευ ειναι καπως ετσι

http://farm4.static.flickr.com/3241/3051150319_7418d7cd3f.jpg

Παντως εχουν χωσει απειρα λεφτα σε εφε και μαρκετινγκ

Τρειλερ: http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc

Περικλης

Δημοσιεύτηκε
Αν δεν απατώμαι σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Roland Emmerich που είχε επίσης γυρίσει τις: Ημέρα Ανεξαρτησίας,Gotzila,Η Επόμενη μέρα...Μιλάμε για πατάτες ολκής! Όχι ρε παιδιά ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Φιλικά Νίκος

Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης

Δημοσιεύτηκε

βασικα η ταινια ''2012'' δεν αξιζει αν και εκανε το πεμπτο μεγαλυτερο ανοιγα το περασμενο σ/κ .

απλα νομιζω οτι οσο πιο πολυ συζητιεται το θεμα τοσο καποιοι θα πλουτιζουν (ταινιες,βιβλια κτλ)

μου ειναι αδιαφορο αν θα καταστραφουμε το 2012,πολυ απλα διοτι δεν υπαρχουν ικανες αποδειξεις,το να μπαινουμε σε εικασιες νομιζω οτι μας απομακρυνει απο την αληθεια.

Δημοσιεύτηκε

Η θεωρια ειναι η Εξης

Το ημερολογιο των μαγιας τελειωνει το 2012 διοτι πεθανε αυτος που το εγραφε . και επειδη δεν ειχαν τιποτα καλυτερο να κανουν το αφησαν να αρχιζει απο την αρχη. :D :D :D :D :D

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε
Ρε παιδια σχετικα με το περιβοητο θεμα για το 2012 εδωσε καποιες εξηγησεις η ΝΑΣΑ. Σας τις παραθετω: "Η NASA αποφάσισε επιτέλους να διαψεύσει την γενικευμένη πλέον φήμη, ότι η γη πρόκειται να καταστραφεί την 21/12/2012, από τη σύγκρουσή της με κάποιον μυστηριώδη πλανήτη. Οι επιστήμονες της, ανάρτησαν άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας, δια του οποίου διαβεβαιώνουν την... ανθρωπότητα πως «τίποτα το κακό δεν θα συμβεί στη γη το 2012».Ο λόγος της δημοσίευσης του άρθρου, φαίνεται να είναι η πλημμύρα των ερωτημάτων που της απευθύνονται από το κοινό, και που έχουν σχέση με τη πολύ διαδεδομένη τελευταία, «προφητεία της καταστροφής».Το γεγονός ότι η δημοσίευση ήρθε μια μόλις εβδομάδα πριν τη παγκόσμια πρώτη προβολή της ταινίας 2012, δεν έβλαψε καθόλου το μπλοκμπάστερ του σκηνοθέτη Roland Emmerich. Η NASA διευκρινίζει, πως η άποψη ότι ο κόσμος θα τελειώσει το 2012, ξεκίνησε λόγω των ισχυρισμών ότι ο πλανήτης Nibiru, που είχαν ανακαλύψει οι... αρχαίοι Σουμέριοι, βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη γη. «Η καταστροφή αυτή είχε αρχικά προβλεφθεί για το Μάιο του 2003, αλλά όταν παρήλθε αυτή η ημερομηνία, άρχισαν να μιλάνε για τον Δεκέμβριο του 2012», λέει η NASA.Η λογική πίσω από αυτή την αλλαγή ημερομηνίας, ξεκινάει από το πολιτισμό των Μάγια, των οποίων το ημερολόγιο, που αρχίζει από το 3114 πΧ, φαίνεται να τελειώνει με το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχούμε, λέει η NASA. «Όπως δεν θα πάψει να υπάρχει το ημερολόγιο της κουζίνας σας μετά την 21/12/12, έτσι και το ημερολόγιο των Μάγια, δεν θα πάψει να υπάρχει. Η συγκεκριμένη ημερομηνία, απλά ολοκληρώνει μια μακριά περίοδο την οποία όμως θα ακολουθήσει μια άλλη».Έχοντας καταρρίψει τον κεντρικό πυρήνα του 2012, η NASA συνεχίζει με την αποδόμηση και άλλων καταστροφολογικών σεναρίων, πριν ασχοληθεί με αυτό της κινηματογραφικής ταινίας. Η εν λόγω ταινία βασίζεται στο σενάριο της μετατόπισης των πόλων, μιας μαγνητικής αντιστροφής των πόλων της γης, που συμβαίνει περίπου κάθε 400.000 χρόνια. Στη ταινία όμως, η θεωρία αυτή «ξεχειλώνετε» λιγάκι, καθώς η κρούστα της γης φαίνεται να μετατοπίζεται μέσα σε διάστημα ωρών, έτσι ώστε να προκληθεί ένα πελώριο τσουνάμι, που καλύπτει έως και τους πρόποδες των Ιμαλαΐων.Η άποψη της NASA είναι: «Από όσα γνωρίζουμε, μια μαγνητική αντιστροφή δεν προκαλεί ζημιά στη ζωή επάνω στη γη». (Αν όμως ήσουν κάποιο πουλί που βασίζεται στο μαγνητικό πεδίο προκειμένου να προσανατολισθεί…).Προς το τέλος της ανάρτησης, ο συγγραφέας της NASA μοιάζει να χάνει την υπομονή του με τις «τρελές» θεωρίες, λέγοντας «όλοι οι ισχυρισμοί για καταστροφές ή δραματικές αλλαγές το 2012, στερούνται επιστημοσύνης. Που είναι τα στοιχεία; Δεν υπάρχουν…».Δυστυχώς όμως, οι διαβεβαιώσεις της NASA, μάλλον δεν θα εξαφανίσουν τους φόβους κάποιων συνωμοσιολόγων οι οποίοι πιστεύουν ακράδαντα πως η αμερικανική διαστημική υπηρεσία καλύπτει τα όσα γνωρίζει για τον μυστηριώδη πλανήτη, και πως αυτή η δημοσίευση είναι απλά μια ακόμη προσπάθεια να μας κρύψουν την αλήθεια.Το μόνο στοιχείο που μπορεί να πείσει τους ανθρώπους, είναι το να περάσει αλώβητη η 21η Δεκεμβρίου του 2012. Αλλά μπορεί και όχι, καθώς ήδη υπάρχουν μερικοί που ισχυρίζονται ότι το ημερολόγιο των Μάγια, στη πραγματικότητα τελειώνει το 2220 μ.Χ. Το βέβαιο είναι ότι μέχρι τότε, μπορεί ήδη να έχουμε καταστραφεί από το πολύ πιο επιστημονικό ενδεχόμενο της ανεξέλεγκτης υπερθέρμανσης του πλανήτη''. Ζητω συγνωμη αν καποιος εχει αναφερθει στις παραπανω εξηγησεις της ΝΑΣΑ αλλα δεν προλαβα να διαβασω ολες τις δημοσιευσεις.
Δημοσιεύτηκε

Aγαπητοι μου φιλοι,ειναι δυνατον να πιστευουμε σε διαφορες αντιεπιστημονικες θεωριες;

Πρωτα οι Μαγιας...μετα οι Ινκας..και δεν ξερω ακομα τι αλλο θα μας παρουσιασουν!!!

Το Συμπαν,σαν ολοτητα,υπακουει στους ιδιους φυσικους νομους,εδω και δισεκατομμυρια χρονια!!!

Με αυτα που διαβαζω,αρχιζω να πιστευω οτι ο Λιακοπουλος εχει πολλους οπαδους!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ...

..ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΦΩΣ...

..ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΩ ΝΕΥΤΩΝ!!!

Δημοσιεύτηκε

Για...δειτε και λιγο αυτο

πηγη physics4u.gr

Γιατί ο κόσμος δεν ανησυχεί για το κλίμα παρά μόνο για την φανταστική καταστροφή του 2012;

<...7 σελιδες για αυτη τη μπουρδα ](*,) >

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

<...7 σελιδες για αυτη τη μπουρδα ](*,) >

Ποσο ισχυει...

Παλι ομως τρεφει την φαντασια, και ειναι ο τελευταιος τροπος που εχει μεινει για πολλους για να την κρατησουν ζωντανη

Περικλης

Δημοσιεύτηκε

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είμαστε στραμένοι σε ένα Ημερολόγιο κάποιας αρχαίας φυλής

Δεν πρέπει να πούμε τον λόγο που δίνουμε σημασία στους μαγιας και το ημερολόγιο τους.

Και σύνφωνα με την λογική καποτε τελιώνει όποιο ημερολόγιο και να φιάξει κάποιος ασχετα αν θα επαναληφθει η μέτρηση η αν θα τελιώσει

Εγω φιάχνω ένα ημερολόγιο και βάζω 2000 χρόνια διαρκεια περίοδο

Τι σημαίνει αυτό ότι όταν τελιώσει το Ημερολόγιο θα τελιώσουν όλα αν το υσχιρίζομαι στο Ημερολόγιο.

Επιδή βλέπω κακό Οιονο

Σαν να είναι κομάτι της τοτε θρησκείας το βλέπω αλλα λύγο Ιαχοβαδίστηκο γιατι μόνο ακεινοι λένε με ορισμο χρονικης περιοδου σε έτη ότι έρχεται το τέλος.

Σαν Αυτους Μοιάζουν.

απλα απο ότι κατάλαβα μας άφησαν να λύσουμε το ένυγμα του ημερογίου τους

Έβαλλαν ένα έτος για να τελιώσει αυτό είναι όλο

και απλά έπεσε ο χρόνος σε δικες μας γεννιές

Και αν φιάξουμε και εμεις ένα Ημερολόγιο και το σκαλίσουμε στις Πυραμίδες με κακα σύμβολα προειδοποίησης θα πιστέυουν αν είναι άνθρωποι που δέχονται ότι ακουν ότι θα Πεθάνουν απο κάτι!

Και όπως πάντα όλοι οι Άνθρωποι έχουν κακες αντιλήψεις για συγκεκριμένα πράμματα όπως πχ μην σκουπίζεις νύχτα, ενώ βλέπεις. για τι είναι κακό.. χωρις να έχει λογική βάση το λεγόμενο, έτσι και αυτοι δεν έχουν κάποια λογικη αλλα είναι Ιδεολογική

Τώρα αν θέλουμε να γίνουμε Παραμυθοπιοί μπορούμε σε όλα αυτά να ρίξουμε σάλτσα και να τα κάνουμε μία σούπα και να μην Βγάζουμε Άκρη μεταξύ μας και να μπερδευώμαστε.

Αν Θα Ανοισυχούσα για κάτι είναι για το περιβάλλον που είναι το σπίτι μας και καλύτερο απο αυτό δεν θα Υπάρξει για τους Ανθρώπους σε Αυτή την Ζωή που κάνουμε.

Δεν νομίζω να βρούμε πλανήτη με τέτοια ζωντάνια και ομορφια.

Που σε λίγο θα καταντήσει με Πετρέλαιο αέριας μορφης και κάθε λογης βρωμιά όπου Η Ιατρική δεν θα προλαβένει να λύνει Προβλήματα Υγείας σε Μικρά Πεδάκια αν δεν έχουμε καλά δέντρα Υγιεις πως θα Βγουν οι Επόμενοι καρποι Υγιεις.

Σιγά Σιγά με τον καιρό χαλάει το περιβάλλον και θα χαλάσουμε και εμεις ως Ακαίρεοι Οργανισμοι

Μιλάω και την Μόλυνση στο περιβάλλον πατώντας ένα γκάζι στο Αυτοκίνητο για να πάμε 10 μέτρα πιο πέρα αλλα και απο κάθε παράγοντα επιβλαβη

Και η Νασα μου ψάχνει ζωή αλλου

Ίσα ίσα που θα την βρουν κάπου και θα τελιώνει το δικό μας είδος.

χιχιχιχι Πλάκα έχουν αυτοί

Αν δίναν κανα φράγκο σε φτωχους απο τις αποστολες θα έτρωγαν οι Άνθρωποι για χρόνια

Μι λίγα λόγια τα λευτά που πετιούνται πέρα δώθε θα μπορούσαν να είχαν κανει φοβερά πράγματα σε μεγάλο αροιθμο του πληθυσμό της γης

Το Διάστημα όσο Ωραίο είναι ..αλλο τόσο χειρότερο είναι. αφού ζεις σε κουτι-Διαστημικό σκάφος. Όπως τα ζώα στα κλουβια

Επειδή ξεφέυγω του θέματος δεν γράφω άλλα.

Τι κάθονται και λένε όλοι για κάποιο τέλος που έρχεται αφου έχουμε Υπογράψει οι Ίδιοι μας το τέλος μας.

Δημοσιεύτηκε

Και η Νασα μου ψάχνει ζωή αλλου....

....Αν δίναν κανα φράγκο σε φτωχους απο τις αποστολες θα έτρωγαν οι Άνθρωποι για χρόνια

Μι λίγα λόγια τα λευτά που πετιούνται πέρα δώθε θα μπορούσαν να είχαν κανει φοβερά πράγματα σε μεγάλο αροιθμο του πληθυσμό της γης.....

Φιλε μου, γι'αυτο το σκοπο υπαρχουν και οι φιλανθρωπικες οργανωσεις...

Υπαρχει επισης και ο Εκκλησιαστικος κυκλος που αντι να κυκλοφορουν οι ιερεις

με τις κουρσαρες και να στολιζουν τις εκκλησιες με καθε λογης πανακριβα διακοσμητικα

και να εχουν τραπεζικες καταθεσεις με αστρονομικα μαλιστα ποσα,

θα μπορουσαν να βγαλουν πολυ κοσμο απο τη δυσκολη οικονομικη κατασταση μια για παντα,

δινοντας τους τα χρηματα αυτα, που στην τελικη ειναι τα χρηματα των πιστων..

Επισης, υπαρχουν και οι παμπλουτοι μεγιστανες οι οποιοι αν διεθεταν ενα μικρο μονο μερος

του πλουτου τους στα κατωτερα κοινωνικα στρωματα, τα πραγματα θα ηταν σαφως καλλυτερα

για ολους (και για τους ιδιους ακομη!).

Επισης φιλε μου υπαρχεις κι εσυ, που αντι να σπαταλας καθε τοσο καμποσες εκατονταδες

(ή και χιλιαδες καμια φορα) euro για την αγορα αστονομικου εξοπλισμου, θα μπορουσες

να βοηθησεις αρκετα την κατασταση... και τελος υπαρχω κι εγω, που θα μπορουσα να εχω ενα

παμφθηνο αυτοκινητο, ενα συστημα εικονας και ηχου της πλακας κι ενα τηλεσκοπιο που απλα

να μου δινει μια ιδεα του τι εστι νυχτερινος ουρανος...

Με λιγα λογια φιλε μου, η NASA ειναι η τελευταια που ευθυνεται για την ανεχεια

που επικρατει σε μεγαλο ποσοστο στον πλανητη..

Χρημα υπαρχει και μαλιστα αφθονο, αλλα μαλλον ειναι συσωρευμενο σε λαθος χερια..

Αλοιμονο μας αν θυσιαζαμε την επιστημονικη αναπτυξη για να λυσουμε το προβλημα της

ανεχειας στον πλανητη.. θα ζουσαμε ακομη σε μεσαιωνικες συνθηκες και πιθανοτατα

δεν θα ειμαστε σε θεση ουτε καν να γραφουμε τις αποψεις μας, οπως κανουμε αυτη τη στιγμη..

“Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.”

― Albert Einstein

Δημοσιεύτηκε

συμφωνω και με τους δυο προηγουμενους,οπως εχω ξαναπει το τελος του κοσμου μπορει να απασχολει μονο σηνομοσιολογους...απλα το ολο σουσουρο που εγινε εφερε αρκετες εκατονταδες χιλιαδες ευρω στις τσεπες μερικων ,τιποτα αλλο

και αληθεια νομιζετε η καταστροφη του 2012 ειναι πιο σημαντικη απο την καταστροφη του πλανητη μας???απορω πως επιτρεψε ο κ.ανδρεας να ανοιχτει ενα τετοιο θεμα ,ενω ενα θεμα για το περιβαλλον θα θεωρουνταν οφ..(τελοσπαντων δεν εχω δει καποιο...)

τελικα εχει δικιο ο αινσταιν.

προς αποφυγην παρεξηγησεων δεν αναφερομαι στα μελη που δεν πιστευουν σ αυτα τα αστεια ,αλλα σε κεινους που διαγραφουν σημαντικοτερα προβληματα για κατι φτιαχτο.

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης