Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Καλλές παρατηρήσεις.
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Ρε παιδιά... Ας σοβαρευτούμε λίγο Ο καθένας... Σόρυ Αντρέα, αλλά δεν αντέχω... διέγραψέ το αν θες το post μου αλλά πιστεύω ότι συμφωνείς μαζί μου.. Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Το καλό πάντως με τον αστρονομικό εξοπλισμό είναι ο,τι έχει μεγάλη αξία μεταπώλησης, κυρίως premium προσοφθάλμιοι και φίλτρα, οπότε σε πολλές περιπτώσεις, δεν χάνει κάποιος μεγάλο μέρος απο το αρχικό ποσό που έιχε δαπανήσει.
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 Το καλό πάντως με τον αστρονομικό εξοπλισμό είναι ο,τι έχει μεγάλη αξία μεταπώλησης, κυρίως premium προσοφθάλμιοι και φίλτρα, οπότε σε πολλές περιπτώσεις, δεν χάνει κάποιος μεγάλο μέρος απο το αρχικό ποσό που έιχε δαπανήσει.Νίκο νομίζω πως κάνεις λάθος.Είχα κ εγώ αυτή την εντύπωση αλλά βλέποντας τις αγγελίες εδώ κ πολλά χρόνια στο φόρουμ μάλλον οι περισσότεροι ξεπουλάνε ότι κ να είναι αυτό. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 Παναγιώτη, έχεις εν μέρει δίκιο. Αυτό ισχύει στις αγγελίες του astrovox αλλά όχι γενικότερα. Αγοράζοντας μεταχειρισμένα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις εξοπλισμό που δεν θα είχες εύκολα την ευκαιρία να δεις. Συγκεκριμένο παράδειγμα: αγοράζεις έναν nagler 9άρη για $200 + μεταφορικά - εγώ σου βάζω $35 για express. Τη στιγμή που καινούργιος έχει $290 + μεταφορικά - πάντα σε τιμές ΗΠΑ, άσε την Ευρώπη - πως μπορείς να χάσεις αν το μετανοιώσεις και τον μεταπουλήσεις; Αναγκαστικά θα τον δώσεις πάλι όσο περίπου τον πήρες.Στις αγγελίες του astrovox, στα 165 ευρώ είναι πιθανόν ότι θα μείνει για αρκετές μέρες και ΑΝ βρεθεί αγοραστής. Στο astromart είναι πολύ πιθανό ότι θα φύγει σε λεπτά - κυριολεκτώ!Μόλις προχθές το βράδυ έβαλα μια αγγελία στο astromart για έναν από τους δυο orion ultrascopic που χρησιμούσα σε ένα bino στα $65. Δέχθηκα email ζήτησης στα πρώτα 10" και κατά τη διάρκεια της νύχτας ήλθε η ειδοποίηση από το paypal για την πληρωμή. Αν τον έβαζα στις αγγελίες για 45 ευρώ πιστεύεις ότι θα έφευγε - και πότε; Ο μόνος κίνδυνος με αυτές τις αγορές είναι ότι ...ξεφεύγεις και αγοράζεις πράγματα που τελικά δεν χρειάζεσαι και καμιά φορά πράγματα ακριβά, που δεν μεταπωλούνται εύκολα, αλλά και πάλι είπαμε: *ανακύκλωση* και αν χάσεις και κάτι, ε μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτό Φιλικά,Ηλίας.
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2008 Εχεις δίκιο Ηλία.Δεν σκέφτηκα το astromart.Για την ακρίβεια ούτε καν το έχω τσεκάρει. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα