Andreas2004 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 Καλημερα! Μπορεί κάποιος να μου πει τι είδους ccd να επιλέξω? Εγχωμη ή ασπρόμαυρη?Με την ασπρόμαυρη μπορώ να πάρω εγχρωμη φωτο? Χρησιμοποιόντας φίλτρα ενοώ. Στις έγχρωμες χρησιμοποιούμε φίλτρα ή όχι? Έχω ακούσει πως οι ασπρόμαυρες ccd δίνουν πολύ καλύτερης ποιότητας φωτο απότι οι εγχρωμες. Ισχύει κάτι τέτοιο? Γενικά, ποιές οι διαφορές και ομοιότητες μιας έγρωμης με μια ασπρόμαυρη ccd? Πολλές ερωτήσεις έχω ρε παιδιά αλλα... μια τέτοια αγορά προϋποθέτει ψάξιμο! William Optics ZenithStar 80mm ED IISkywatcher 130NEQ6 ProCanon EOS 450D & Orion Starshoot Autoguider
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 Γεια χαρα ! Προτιμοτερη ειναι η ασπρομαυρη . Εγχρωμη μπορεις να παρεις με τη χρηση φιλτρων . Οι εγχρωμες μπορεις να χρησιμοποιησεις φιλτρα . Οι εγχρωμες ειναι λιγοτερο ευαισθητες γιατι αποδιδουν το 50% της αναλυση στο πρασινο . Ενω αν χρησιμοποιεις εγχρωμη με φιλτρο παει ολη η αναλυση για ενα χρωμα, αυτο που εχει το φιλτρο . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα