planetman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Πωλείται το προαναφερθέν προσοφθάλμιο σε άριστη κατάσταση. 82 μοίρες πεδίο. Το φωτογράφησα και σας το δείχνω. 120€ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Bi2L Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Γιατι το πουλας;Η Uranometria παει πακετο Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
krisgym Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 θα τον παρω εγω. Φιλικα Χρηστοs.
planetman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα τόση ανταπόκριση. Και όχι, την Uranometria δεν την δίνω. Το προσοφθάλμιο πάει στον krisgym. Αν δεν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, θα ενημερώσω τον επόμενο. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Altinakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Planetman, να ρωτησω κατι και εγω: Γιατι πηρες (βρε ) ενα τετοιο προσοφθαλμιο και εννοω στα 4.8mm. Σκεφτοσουν την πλανητικη παρατηρηση ή καποιον αλλον λογο. Ειναι πολυ καλος αλλα δεν ξερω σε αυτα τα mm αν χωραει ενα νεφελωμα; Απλα ρωταω γιατι μου καρφωθηκε σαν απορια. Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
planetman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Γιώργο, έχεις παρατηρήσει ποτέ πλανητικά νεφελώματα; Πλανήτες; Μακρινά σμήνη γαλαξιών; Έχεις μπει ποτέ ΜΕΣΑ σε ένα σφαιρωτό σμήνος; Αν όχι, δοκίμασέ το. Θα εκπλαγείς! ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Planetman καλησπερα.Τελικα το εδωσες?Αν οχι με ενδιαφερει γιατι το τηλεσκοπιο μου εχει ε. μ. 812mm και θελω μεγαλη μεγεθυνση χωρις barlow. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΣΜΑΝΗΣΟμάδα Αστροπαρατήρησης Θράκης - Ο.Α.Θ.
planetman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Το προσοφθάλμιο φεύγει αύριο πρωί για Θεσσαλονίκη (krisgym). ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Altinakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Planetman: Και εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη και το ξερεις. Μηπως το στελνεις σε εμενα καλε; Μεσα σε σφαιρικα σμηνη κτλ. δεν εχω την τυχη να μπω ακομα αλλα περιμενω προσκληση!!!! (Α καλο ε!) Για πλανητες ενας ορθοσκοπικος σε 3-4mm θα εκαμνε καλυτερη δουλεια νομιζω αλλα το μεγαλο πεδιο του Nagler θα ειναι νομιζω πολυ προκλητικο για να το απορριψεις. ΟΚ, λοιπον Planetman, καταλαβα για τι πραγμα ειναι καλο ενας τετοιος προσοφθαλμιος. Μακαρι να παρω και εγω εναν τετοιον στο μελλον! Γεια χαρα Μανο και ευχαριστω για την επεξηγηση! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
krisgym Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 καλησπερα παιδια, τουs nagler δεν το σκευτεσαι πολυ για να τουs παρειs ,απλα περιμενειs την σωστη αγγελια .........γνωμη μου ετσι? καλο βραδυ. Φιλικα Χρηστοs.
Laskos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Η Uranometria παει πακετο ??? Μπααα... Πολυ καλη η τιμη για να πηγαινει και η uranometria πακετο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα