Bi2L Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Καλησπερα φιλοι μου, καταρχας δεν ηξερα που να βαλω αυτο το post, στο Τηλεσκόπια και Εξοπλισμός, στο Mastrovox ή Λοιπές Αστρονομικές Συζητήσεις μαλλον το τελευταιο... Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ολο τον εξοπλισμο μου τον εχω στο σπιτι μου στο "χωριο", οποτε προεκυψε προβλημα χωρου με την βαση DOD μιας και δεν την χρησιμοποιω αλλα δεν θελω να την βαλω και στην αποθηκη (η οποια εχει υγρασια, σκονη, τρωκτικα και οτι μπορεις να βρεις στην εξοχη) οποτε την εχω στο δωματιο. Η μητερα μου ομως (αυτη μενει εκει) δεν της αρεσε ολη αυτη η κουμουτσα μεσα στο δωματιο και θελησε να την αλλαξει λιγο... Ελπιζω να μην ξεκινηση διαμαχη DOD vs Ισημερινης. Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι οι παρακατω φωτογραφιες ειναι καθαρα για την ενημερωση και την ψυχαγωγια σας, ουδεμια σχεση εχουν οι αποψεις που εχω για μια βαση DOB με τις παρακατω φωτογραφιες : Εδω βλεπεται ποσο ασχημη ειναι μια βαση DOB χωρις το τηλεσκοπιο καο ποσο μεγαλη ειναι, ουτε να περασεις δεν μπορεις. Εδω βλεπεται λυση που εδωσε η μητερα μου.Αρχικος τροπος να κανεται καλύτερη μια DOD,Εγινε εγινε ενα ομορφο εριστρεφομενο τραπεζακι. 1ος τροπος να κανεται καλύτερη μια DOD,Τα πρωινα μπορειτε να πιειτε το τσαϊ ή καφεδακι σας. 2ος τροπος να κανεται καλύτερη μια DOD,Μπορειτε να παιξεται μια παρτιδα σκακι με τον φιλο σας ή αν ειστε μονος μπορειρε να παιξεται μονος σας μιας και το τραπεζι μπορει και γυριζει.. 3ος τροπος να κανεται καλύτερη μια DOD,Μπορειτε να φατε ενα κολατσιο...πχ Σαλαμι αερος Κερκύρας ή πορτοκαλια και μια μπανάνα. 4ος τροπος να κανεται καλύτερη μια DOD,Εαν θελησεται να την βαλετε σε παιδικο δωματιο μπορειτε να τοποθετησετε επανω τα αρκουδια των παιδιων σας. 5ος τροπος να κανεται καλύτερη μια DOD,Ταιριαζει σε ολα τα σπιτια μοντερνα κλασσικα...Να μια φωτογραφια απο ενα σπιτι κλασσικου στυλ. 6ος τροπος να κανεται καλύτερη μια DOD,Μπορειτε να την χρησιμοποιησετε για πιο επησημες καταστασεις...κατι σαν ενα ρομαντικο δειπνο για δυο. 7ος τροπος να κανεται καλύτερη μια DOD,Μπορειτε ακομα και να βαλεται πανω τα κατοικιδια σας. Απολογια για παραπανω:Ξερω οτι ειναι λιγο υπερβολικα τα παραπανω αλλα οταν μπηκα σπιτι ειδα τον Αρκουδο πανω στην Βαση...ηθελα να την πνιξω αλλα ηρεμισα και το εριξα στον χαβαλε...ξερω...ξερω ειμαστε σοβαρο forum και ετσι πρεπει να παραμεινουμε...αλλα εχουμε εχουμε αναγκει και απο λιγο Χαρα, αστεια και γελια. Τουλαχιστον το μοιραζομαι μαζι σας και δεν φωναζω (βριζψ) στην μητερα μου, μιας και δεν ειναι καθολου σωστο αυτο... Ζητω Συγνωμη σε οσους ενοχληθηκαν.... Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Alderamin Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Μπράβο Bi2L !! Μας έφτιαξες τη διάθεση!! Δε βλέπω λόγο να ενοχληθεί κανείς, απεναντίας...Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος δημοσιεύει αστείο θέμα! Ήσουν ευρηματικός πάντως !!!
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Μια διευκρίνηση παρακαλώ...Στο κοφτό τραπεζομάντηλο, το κέντημα είναι στο χέρι ή είναι μηχανής;
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Καταπληκτικός!!! Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 hahaha φιλε τελειο χαχα!! keep going alone......
Altinakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Mακαρι να εχουμε μια μονιμη στηλη μονο με τετοια! Καλη ιδεα μου φαινεται αυτη... Χμμμ! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Bi2L Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Μια διευκρίνηση παρακαλώ...Στο κοφτό τραπεζομάντηλο, το κέντημα είναι στο χέρι ή είναι μηχανής; Kέντημα στο χέρι Φυσικα Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
quendi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Χαχαχα! Τέλειο θέμα! Σε ευχαριστώ για τις ιδέες για όταν θα πάρω dob!!!!!! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Δημήτρης Τσακαλής Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 ΦιλικάΔημήτρης CELESTRON Dob www.medicalmarket.gr
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Μπράβο ρε Bill... τέλεια..... Και έλεγα τι να κάνω με την βάση που απλώς χρησιμεύει για να αποθηκεύεται ο σωλήνας..... Ωραίος.... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
kimon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 ήδη το εφάρμοσα απο σήμερα. σας προτείνω και μια μικρή τηλεόραση εξεπηρετεί πάρα πολύ μιας και περιστέφετε.
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Βασίλη μας έστειλες! Πάλι λάθος αγορά έκανα; Εχασα την ευκαιρία να ριμάξω τα γόνατα μου κοιτάζοντας από τον ερευνητή του dob, να μου πάρει τρία χρόνια να κάνω αστροάλματα, να φτιάξω τραπεζάκι για να έρθει το dob στο ύψος μου και να βγάλω επιτέλους τις επιγονατίδες, για να μάθω στο τέλος ότι χάνω και το δεύτερο τραπεζάκι για την τηλεόραση που θα έβαζα απέναντι από τον καναπέ του ερασιτέχνη; Πως να το καταπιώ αυτό Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
JIMKIBOU Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 Καταπληκτικη η ιδεα!!!!Απορω που οι εταιριες δεν εχουν αρχισει ηδη να βαζουν αναποδα τα γραμματα. Φιλικά Δημήτρης Κ. Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα