Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Hi μιας και εχω πολυ κακη ορατοτητα στο βορα εχω κατεβασει το WCS polar allignment και θελω να ρωτησω αν το εχει δουλεψει κανεις και ποσο ευχαριστημενος ειναι ωστε να κανει registration

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

• 5 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
επανερχομαι σε αυτο το post που εκανα πριν μερικους μηνες για να θιξω το θεμα των προμηθειων στις τραπεζες. δουλεψα το συγκεκριμενο προγραμμα και οντας πολυ καλο κανιντας γρηγορα πολικη ευθυγραμμιση μεσα σε 15 λεπτα ειπα λοιπον να κανω registration. απο το site ο υπευθυνος παρεχει ενα τραπεζικο λογαριασμο και καταθετοντας 21 ευρω παιρνεις το κλειδι και ξεκλειδωνεις το ποργραμμα. μεχρι εδω ολα καλα. παω στην τραπεζα να καταθεσω τα λεφτα και μου ζητανε προμηθεια ακουσον ακουσον 17 ευρω :shock: :shock: :shock: συν 5 με 6 ευρω για την μεταφορα που θα γινει και σε καν δυο μηνες μαλλον θα τα παρω πισω τα 5 - 6 ευρω. 47 ευρω ειναι πολλα. ρωταω γνωστο τι γινεται με τις προμηθειες αυτες και μου λενε οτι εντος ευρωπαϊκκης ενωσης δεν υπαρχει προμηθεια αλλα οι ελλινικες τραπεζες την παιρνουν. αποτελεσμα ΔΕΝ κανω registration. απλα κανω ενα post για την αισχροκερδια που μας βαραει. (αν ειναι εκτος κανονων του forum διαγραψτε το post)

Φιλικά Κώστας

Δημοσιεύτηκε

Εγώ το έκανα register με Paypal και δεν ειχα τέτοια προβλήματα

Αλήθεια, σου δούλεψε σωστα, και αν ναι, με αστέρια στο νότο; Γιατί εγω το πήρα για να κάνω εθυγράμμιση με αστέρι στο βορα (θεωρητικά το υποστηρίζει) και -μέχρι τώρα- δεν είμαι και πολύ ικανοποιημνένος (βέβαια δεν έχω βρει ακόμη τον χρόνο να το πάρω κομμάτι κομμάτι να δω μήπως τελικά κάνω κάπου λάθος, συνήθως ο χρόνος είναι πολυ λίγος και εχω ταυτόχρονα να μαθω χίλια άλλα πράγματα - δεν εχω φτάσει ακόμη εκεί)

Δημοσιεύτηκε
την ευθυγραμμιση την εκανα με αστερια στο νοτο και στην ανατολη απλα οταν κανεις την ευθυγραμμιση πορσεχε τισ οδηγιες που σου λεει και σε 10 λεπτα εισαι ετοιμος. την ευθυγραμμιση την εκανα με την heq5 syntrek και ηταν τελεια

Φιλικά Κώστας

Δημοσιεύτηκε
Ξέρεις ποιο προβλημα ειχα την τελευταία φορα (αστερι στο Βορα και στην Δύση); Ενω μου έλεγε να χρησιμοποιήσω τις βίδες του αζιμούθιου, δεν μπορούσα με τιποτα να το φέρω απο το "κόκκινο" στο "πρασινο" - αλλα των άλλων. Αντιθέτως το έφερνα αμέσως με τις βίδες του ύψους!! Και είπα, κάτι τελείως στραβό κάνω και τα παρατησα και έκανα πρόχειρη με μεθοδο drift - αλλωστε είχα χίλια άλλα να φιάξω (μέχρι να φτάσω στο σημείο που να μπορώ να έχω όλες τις λεπτομέρεις σωστές με αυτό το ρυθμό, θα περάσουν πολλοι μήνες :( )
Δημοσιεύτηκε
Αυτο εκανα, αλλα ενω οι βιδες του αζιμούθιου θα επρεπε να μετακινησουν απο αριστερα->δεξια, μετακινουσαν απο πανω προς τα κατω. Τελως παντων, μιας και λες οτι σου δουλευει, πιστευω ειναι απλα θεμα χρονου να μαθω το προγραμμα. Και το χρειαζομαι, αφενος γιατι δεν εχω προσβαση στον νοτο, αφετερου γιατι ειναι ποιο γρηγορο απο το να κανεις drift (και ποιο ξεκουραστο)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης