Gliko_Dakri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2008 Καλησπέρα καταρχήν... Ζητάω... ,αν θέλει να πουλήσει κανείς, έναν αχρωματικό 4ίντζο οπτικό σωλήνα... ή κάπου εκεί τριγύρω.Μόνο οπτικό σωλήνα... χωρίς προσοφθάλμια.. χωρίς τήποτα.Απλά θέλω να πειραματιστώ σε κάποια πράγματα. Αν δείτε και δίπλα είμαι από Κύπρο. (..και γιαυτό ζητάω μόνο οπτικό σωλήνα). Αν έχει κανείς καμία προσφορά ... ας στήλει προσωπικό μήνυμα ή e-mail: elpis1983@yahoo.gr Eυχαριστώ Έλπις
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2008 Στο "κάπου εκεί γύρω" σου συστήνω ΟΧΙ πάνω από 4 ίντσες λόγω χρωματικού σφάλματος! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Gliko_Dakri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 70αρι σου κάνει; αν δεν μου κάνει κανείς προσφορά.... θα σου απαντήσω..απλά γυρεύω κάπως μεγαλύτερο για πιο μεγαλή φωτοσυλλεκτικότητα Έλπις
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 Δεν είχε το lidl 102 μμ 230 ευρώ;
Gliko_Dakri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 Δεν είχε το lidl 102 μμ 230 ευρώ; εδωπέρα δυστυχώς δεν έχουμε Lidl..άλλη λύση που σκέφτομαι είναι το ebay Έλπις
Gliko_Dakri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 τελικά μη βρίσκοντας αχρωματικό οπτικό σωλήνα...αποφάσισα να στραφώ σε κάτι διαφορετικό.. ....δύο 4ίντζα διοπτρικά σε ένα! εννοώ 4ίντζα κυάλλια..όταν η παραγγελία μου έρθει θα κάνω review Έλπις
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 Ο Νομικός έχει τέτοια www.meade.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα