Laskos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 Πωλουνται 2 προσοφθαλμια Rini 2 ιντσων και Barlow ολα μαζι 60 ευρω. Ενα 32mm και 68 μοιρων φαινομενο πεδιο, τριων στοιχειων ,ενα 26mm και 62 μοιρων φαινομενο πεδιο, τριων στοιχειων καιενας φακος Barlow 2 ιντσων 4x, πληρως πολυεπιστρωμενος (λιγο υπερβολικος για οπτικη παρατηρηση..) Το καλυτερο κομματι της σειρας φυσικα ο 32mm με τις 68 μοιρες πεδιο και τον πολυ μεγαλο φακο, που ηταν το βασικο προσοφθαλμιο μου, για περιπου ενα χρονο.Πωλουνται λογο αναβαθμισης σε ακριβα προσοφθαλμια. Μπορω να τα στειλω πολυ ευκολα με αντικαταβολη των ΕΛΤΑ ή οπως αλλιως συμφωνησουμε, με τα εξοδα να ειναι του παραληπτη.Μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου με πμ ή στο mail: aeraaakai@yahoo.com O Rini ειχα διαβασει οτι ηταν ενας αμερικανος οπτικος, που στον ελευθερο του χρονο εφτιαχνε προσοφθαλμια, τα οποια ειχαν κανει ενα ονομα σαν πολυ καλα για τα λεφτα τους..Ο Barlow εχει λιγο μεγαλη μεγεθυνση για οπτικη παρατηρηση, αλλα νομιζω οτι μπορει να χρησιμοποιηθει για φωτογραφικους σκοπους.. Ευχαριστω!
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 ο φακος είναι 32μμ με 2ιντσων υποδοχη στον εστιαστη
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 Φίλε Lasko, με τέτοιο ευρύ πεδίο αλλά μόνο 3 στοιχεία, οι συγκεκριμένοι προσοφθάλμιοι δεν εμφανίζουν αρκετή κόμη;
Laskos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 οι συγκεκριμένοι προσοφθάλμιοι δεν εμφανίζουν αρκετή κόμη?Φυσικα στο f/5 νευτωνειο μου ο 32mm εμφανιζει αρκετη κομη..Στο f/10 SC μου μπορω να πω σχεδον καθολου..Αλλα με τοσα λιγα λεφτα που κοστιζουν ειναι μια καλη εισαγωγη στα ευρεια πεδια που δινουν οι 2¨ προσοφθαλμιοι.
Laskos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2008 Ο barlow πωληθηκε. Εμειναν τα δυο προσοφθαλμια, στην τιμη των 40 ευρω.
filiatra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2008 Φίλε Lasko 40 κ τα δύο ή το καθ ένα? Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Laskos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2008 40 και τα δυο μαζι φυσικα...
Laskos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2008 30 ευρω και τα δυο μαζι για οποιον τα θελει...Παιδια ειναι εξαιρετικα σε αυτην την τιμη, για οποιον δεν εχει χρησιμοποιησει ξανα δυο ιντσων προσοφθαλμια...
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 θέλω να μου πεις τι εικόνα αποδίδει στο σκαι γουωτσερ μου με εστιακή αποσταση 1000 εφ 5 203,2 κατοπτρο.τι ειναι η κομη και που παρουσιαζεταιτηλεσκόπια δηλαδη
Laskos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 Πωληθηκαν!Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!Καλοφορετα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα