Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Με αφορμή αυτό http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2931&highlight=hartman+mask

είπα να κάνω δοκιμή σε κάποια απ τις φώτο που κατά καιρούς τραβάω.

14'' Ο-Ο DOB με την sony p73 4mp κ το σταθερό μου χέρι.Είναι παλιά οπότε μάλλον θα είχα κ τον 25mm προσοφθάλμιο της μάνας του επάνω.

999a.thumb.jpg.ee25362251b1bd77e48366e797d5ef7e.jpg

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Σίγουρα θα υπάρχουν κ καλύτερες επεξεργασίες.Δεν τις έβαλα για να σας δείξω τις ικανότητές μου.Ασε που άλλου είναι η τεχνική.Το έβαλα για να σας δείξω πως το φόρουμ είναι γεμάτο πληροφορίες.Διαβάστε το
Δημοσιεύτηκε

Ωραια ιδέα Παναγιωτη για να αξιοποιούμε τις νύχτες που έχει συνεφιά ή Σελήνη.

Η φωτογράφηση της σελήνης είναι σχετικά εύκολη ακόμα και με dob.

Η επεξεργασία των εικόνων της είναι διασκεδαστική και δημιουργική για τις συνεφιασμένες νύχτες.

=D> =D> =D>

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.Δεν το έβαλα όμως για να δείξω τις ικανότητές μου.Το έβαλα για να δείξω πως ένας άσχετος σαν κ εμένα στην επεξεργασία σελήνης μέσα από μία απλή αναζήτηση στο φόρουμ βρήκε αυτό που ήθελε.Δεν ξέρω γιατί αλλά τα νέα μέλη μάλλον δεν το έχουν ανακαλύψει αυτό κ κάνουν συνέχεια τις ίδιες χιλιοαπαντημένες ερωτήσεις.

Κ για να μην γίνει πόλεμος.Δεν την λέω σε κανέναν.Απλά μία συμβουλή δίνω.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης