George Makris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 Από το newsletter του ΣΕΠΕ: http://www.sepe.gr/news.asp?NewID=00001117http://www.sepe.gr/images/news/ΣΕΠΕnewsIssue24_DNanopoulos.pdf Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
ΕΡΑΣΥΤΕΧΝΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2008 Πραγματικά συγκλονιστικά τα οσα ανφέρθηκαν στην συνέντευξη.Οι αλλαγές που θα επέλθουν φέρνουν τα πάνω κάτω.αν η ενέργεια και η συχνότητα αλλάζουν απο αδρανιακό σύστημα σε σύστημα αρα και η ταχυτητα του φωτός μεταβάλετε τοτε......χαμος.Πραγματικα παρα πολυ ενδιαφέρον.
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 Χωρίς να θέλω να ανοίξω τους ασκούς του Αιόλου,λάβετε υπόψιν σας ότι ο Νανόπουλος είναι αρκετά αμφιλεγόμενο πρόσωπο όσον αφορά στην επιστήμη. Τα πειράματα που έχει κάνει και τα συμπεράσματα που βγάζει έχουν αμφισβητηθεί από πολλούς.Με απλά λόγια λέγεται ότι από πχ. 100 μετρήσεις,διάλεξε τις 3 που τον βολεύουν για να επιβεβαιώσει πειραματικά αυτό που προέβλεψε θεωρητικά,και αγνόησε τις υπόλοιπες 97. Δυστυχώς εγώ προσωπικά δεν έχω το επίπεδο γνώσης για να το αποδείξω,αλλά κάποιοι κορυφαίοι Φυσικοί, με papers έχουν δώσει ισχυρό αντίλογο. Και κάτι παρασκηνιακό: Όταν ήρθε για διάλεξη στο Φυσικό Αθηνών τον Νοέμβριο,ελάχιστοι καθηγητές τον άκουσαν.Και δεν ήταν λόγω αντιζηλίας. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Laskos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Και κάτι παρασκηνιακό: Όταν ήρθε για διάλεξη στο Φυσικό Αθηνών τον Νοέμβριο,ελάχιστοι καθηγητές τον άκουσαν.Και δεν ήταν λόγω αντιζηλίας.Ναι σωστα, οι υπολοιποι Ελληνες φυσικοι ηταν απασχολημενοι με τις ερευνες τους και δεν προλαβαινουν...Δυστυχως δεν υπαρχει στα αριστερα κανενα ανθρωπακι που να πεθαινει απο το γελιο να το εβαζα...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Όταν ήρθε για διάλεξη στο Φυσικό Αθηνών τον Νοέμβριο,ελάχιστοι καθηγητές τον άκουσαν.Και δεν ήταν λόγω αντιζηλίας. Θα μου επιτρέψεις να έχω πολλές αμφιβολίες γι αυτό. Ο άνθρωπος διαπρέπει στο εξωτερικό και στην Ελλάδα δεν κρίθηκε αξιος να διδάξει στο πανεπιστήμιο...α ρε ΕΛΛΑΔΑΡΑ..... το μεγάλυτερο κατόρθωμα στον κόσμο ειναι να γίνεις ήρωας στον τόπο σου...ιδιαίτερα αν αυτός ο τόπος είναι η Ελλάδα.
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Απλώς για να επιβεβαιώσω τα άνωθεν.... Ο θείος μου είναι καθηγητής πανεπιστημίου στην Αμερική. Ειδικεύεται στα nanostructured materials..... Επίσης είναι κάτι σαν γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας (ή κάτι τέτοιο) στον τομέα του. Δουλεύει σε projects της NASA και του US Navy... πριν μια 12ετία ήρθε στην Ελλάδα για να "δει" τις πιθανότητες για μόνιμη εγκατάσταση στην "πατρίδα" έστω και μελιγότερες απολαβές και δουλειά (οι ετήσιες απολαβές του εκεί είναι πάνω από 250,000 USD). Όπως μπορείτε να καταλάβετε οι απαντήσεις ήταν τουλάχιστον αρνητικές..... Και για την ιστορία... ο άνθρωπος αυτός συνεχίζει και διοργανώνει τα καλοκαίρια συνέδρια του τομέα του σε Ελληνικά νησιά.... στην "πατρίδα" που τον κλότσησε..... Αυτά... Υ.Γ. Δεν έχω γράψει το όνομα του αλλά και τα ονόματα των πανεπιστημίων για ευνόητους λόγους... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
roz Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 To dokimanter poy eixe thn 25h Martioy gia to Cern, thn eidate? Milhse kai ekei o Nanopoylos kai kapoioi alloi Ellhnes episthmones!
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 ετσι ειναι αυτα.δυστηχως... οι ελληνες διαπρεπουν εξω απο δω.και δω μενουν οι ψωναρες που τρωνε τις επιδοτησεις των ερευνων και καθονται ταχα μου να ατενιζουν τη θαλασσα καπνιζοντας τη πιπα τους ταχα μου...
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 ναι το ειδα και ευτηχως ηταν και ο αδερφος μου διπλα να μου εξηγει που ειναι του πολυτεχνειου.πολοι ελληνες και φυσικα απολυτα πορομενοι με αυτο.ειναι σε αλλη φαση οι ανθρωποι σε αλλη κατασταση.αυτη ειναι επιστημη και επιστημονες ρε παιδια οχι οι παπανζες που διαβαζω εγω.εχω μετανιωσει πικρα.
Laskos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Ειδικεύεται στα nanostructured materials Και ηθελε να βρει δουλεια στην Ελλαδα????????????????Απο τορνο και σφυρια ξερει τιποτα????
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Φυσικός - Διδάκτωρ και τομέας του (εξιδίκευση της εξιδίκευσης) τα nanostructured... Οπότε άτοπο... Μια χαρά φυσικός είναι και κάτι πολύ μα πάρα πολύ χαμηλότερο ζητούσε από την Ελλάδα. Αλλά αντιμετωπίστηκε με γέλια και ειρωνεία.... Οποία έκπληξις...... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
ΕΡΑΣΥΤΕΧΝΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Η αλήθεια είναι μια.Ο Δ.Νανόπουλος αντιμετοπίζετε σαν επιστήμων απο το CERN και αυτο είναι γεγονός.Κακα τα ψέματα παιδια,στην Ελλαδα αν και δεν μου αρεσει να το λεω η επιστήμη απαξιώνετε και θυσιάζετε καθιμερινά στο βωμό της πολιτικής. Τέλος πάντων.... στην εκπομπη του Παπαχελά άκουσα για το σωματίδιο ΧΙΞ ή σωματίδιο του θεού.Ειναι το σωματίδιο εκεινο το οποίο προσδίδη μάζα σε κάθε φωτόνιο το οποίο διέρχετε μέσα απο αυτό. Απορία. Αν η μαζα ισούτε με την ενέργεια τότε η μάζα είναι ενέργεια.συσωρευμένη ενέργεια.Αν το λεγόμενο σωματίδιο δίνει μάζα στα φωτόνια τοτε τα φορτίζει μέ ενεργεια.για παράδειγμα.Αν σε ενα διαστημόπλοιο το οποιο κινήτε σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός χορηγήσουμε επιπλέον ενέργει για να τρέξει ταχύτερα το ΄μόνο που θα καταφέρουμε ειναι να αυξήσουμε την μάζα του.Επισης η μαζα συνδεετε άμεσα με την βαρύτητα.Τελικα μήπωσ το σωματίδιο ΧΙΞ είναι το βαρυτόνιο?Το σωματίδιο δηλαδή εκείνο το οποίο ευθήνετε για την βαρύτητα?Συγνωμη αν λέω μπούρδες....
Laskos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Αλλά αντιμετωπίστηκε με γέλια και ειρωνεία.... Ελπιζω να μην εννοεις απο εμενα...Τα σφυρια και ο τορνος μπηκαν για να δειξω σε ποιο επιπεδο νομιζω οτι ειναι η ερευνα φυσικης στην Ελλαδα.
Ιωάννης Γογωνάς Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Παιδιά γειά σας είδα πριν κάποιον να μην πιστεύει τον Νανόπουλο ...και πραγματικά αυτό είναι επιλογή του ...Όμως ας μην ξεχνάμε το πόσο δύσκολο είναι για τους Ελληνες του εξωτερικού να διακριθούν στο εξωτερικό ...Εγώ θα έλεγα να τους στηρίζουμε όλους ! Γιάννης << Το θάρρος μας ενώνει, το θάρρος μας πάει μπροστά >> Σ.Ε.Α.Α. ( Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας ) << Αφιερωμένο σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να φτάσουμε στα Άστρα >>
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Παραθέτω μια ανάλυση πάνω στην θεωρία του Νανόπουλου.Εγώ δεν είμαι σε θέση να αμφισβητήσω κανέναν Φυσικό πόσο μάλλον στο βεληνεκές του Νανόπουλου. Απλά πάντα μου αρέσει να ακούγεται και η άλλη άποψη που κυκλοφορεί ενδοεπιστημονικά και όχι στο ευρύ κοινό. Υ.Γ. Δεν είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου blog στο οποίο είναι το άρθρο που παραθέτω. http://mavro-oxi-allo-karvouno.blogspot.com/2007/12/51207-d-nanopoulos.html Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Vagelford Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2008 Το παραπάνω άρθρο το έχω γράψει εγώ. [ΜΑΥΡΟ - ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα