Ευάγγελος Σιώζος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 Καλησπέρα και πάλι από Ινδία. Ακόμα δε μαύρισα εδώ, αλλά το βλέπω ναγίνεται αν μείνω λίγο παραπάνω. Για να ταξιδέψετε πάλι, να και οι τελευταίες μου φωτογραφίες (λόγω επαναπατρισμού σε λίγες μέρες) από την περιοχή Mahabalipuram (μεγάλος+θυσία+χωριο). Στον Ινδικό Ωκεανό, στον ξακουστό Κόλπο της Βεγγάλης. Από τις πιο αρχαίες πόλεις (2000 ετών) με υπέροχα μνημεία, και στην αρχαιότητα βάση εμπορίου (ακόμα και Ελληνικοί κίονες σε μερικά μνημεία). Φωτογραφίες με την Ανατολή του Ηλίου από τον Ωκεανό, ενώ προσπάθησα να φωτογραφήσω με κυάλια και το Φεγγάρι κατά την Ανατολή. Είναι από τα καλύτερα σημεία αστροπαρατήρησης για τους Ινδικούς Συλλόγους. Και βέβαια (αν και χαμηλά) υπέροχη θέα του "Σταυρού του Νότου" και του Jewel Box δίπλα, όπως και του Αυστραλιανού Τριγώνου. Χαιρετώ, Βαγγέλης Σιώζος Ευάγγελος Σιώζος
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2008 Φίλε μου εύχομαι να περνάς καλά στο ταξίδι σου!Είναι και ο αδερφός μου στην Κίνα αυτή τη στιγμή και μου περιγράφει εκπληκτικά μέρη... Καλή συνέχεια σε όλους τους ταξιδιάρηδες! Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα