roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2008 Αγόρασα από τον Πασχάλη Μπαρτζούδη την ήδη μετατρεμένη του (με φίλτρο Baader) EOS 300D http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=7326και έτσι βρέθηκα με δυο Εντάξει, είπαμε, την λατρεύω αυτήν την κάμερα, αλλά 2 πάει πολύ Συνδιάζω λοιπόν το σώμα της δικίας μου (που δεν είναι τροποποιημένη) με τα καλύτερα κομμάτια από τις δύο, και εγώ θα κρατήσω τα ποιό παλιά: Firmware undutchables 0.2.3 (για όσους δεν ξέρουν αυτό σημαίνει δυνατότητες της ποιο ακριβής 10D, ανάμεσα σε άλλα ISO 3200 και mirror lockup). Δουλεύει άψογα. Αν πάντως δεν σας "κάθεται" καλά, βάζω το αυθεντικό της Canon. Περίπου 6500 clicks (πως το μετράμε αυτό ; δίνω το νούμερο που δίνει στις φωτογραφίες, θεωρόντας ότι είναι συνεχές). Χωρίς καμιά βλάβη που να ξέρω. Προσεχτικά χρησιμοποιημένη, αγραντζούνιστη - (τόσο στα οπτικά της, αλλά ακόμη και στο εξωτερικό της). Η αλλαγή φακών γινότανε πάντα με απολυτο σεβασμό και την μηχανή προς τα κάτω. Όποτε δεν την χρησιμοποιούσα είχε ΠΑΝΤΑ το καπάκι της. Παρ'όλα αυτά έχει λίγη σκόνη στο καθρέπτη (ΟΧΙ στον αισθητήρα). Μέσα στο κουτί θα βάλω : Το φακό μου EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 (είναι ο λιγότερο χρησιμοποιημένος και σε πολύ καλή κατάσταση), μια αυθεντική μπαταρία Canon (δουλεμένη αλλά ακόμη κρατάει) και 2 immitation καινούργιες, τον φορτιστή, τα καλώδια (βιντεο, USB κλπ) τα 2 CDs του Πασχάλη ( περιλαμβάνει και το Adobe Elements, εγω δεν τα χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως), το ολοκαινουργιο λουράκι από την μηχανή του Πασχάλη (το δικό μου δείχνει χάλια από την πολύ χρήση), και τα βιβλία στα Γερμανικά (αν χρειαστεί ίσως βρω και τα δικά μου στα Αγγλικά κάπου παραχωμένα). Δεν έχω δεύτερη CF κάρτα να βάλω μέσα, αλλά είναι φτηνές στο ebay (αλλά τέλος πάντων το συζητάμε για την 1GB που έχω αν χρειαστεί). Τιμή 250 ευρώ Π.Μ. ή απάντηση στο θέμα παρακαλώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα