Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Είναι Nansy και oχι Nancy...όσο για τους αναπληρωματικούς μπορεί να΄πάνε οι 3 επόμενοι(7ος,8ος,9ος)!

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

• Απαντήσεις 194
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Θα αναλάβω αν και δεν εγγυώμαι τίποτα...τελικά ποιός θα έρθει στο θερινό????

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

Φυσικα και θα δωσω το παρον!!Οσοι δν ειχατε ερθει περυσι,να ξερετε οτι θα ζησετε ανεπαναληπτες στιγμες!!!

ΥΓ:Ελενη αστα αυτα :lol:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Φίλε planetman, η ερώτησή σου είναι λίγο...άτοπη! :roll: (αν και είναι επόμενο να μπερδευτείς!)

Το όνομα είναι Ελένη, και το nickname είναι Nancy! :wink:

Τώρα, το γιατί επέλεξε το Nancy, δεν μπορώ εγώ να στο απαντήσω αυτό!

Δεν μπερδεύτηκα, απλώς έτσι που το έθεσα σας μπέρδεψα. Το θέμα είναι γιατί επέλεξε το Nansy.

Και μην κάνεις τον κινέζο... :mrgreen: :-({|=

Δημοσιεύτηκε
Φίλε planetman, η ερώτησή σου είναι λίγο...άτοπη! :roll: (αν και είναι επόμενο να μπερδευτείς!)

Το όνομα είναι Ελένη, και το nickname είναι Nancy! :wink:

Τώρα, το γιατί επέλεξε το Nancy, δεν μπορώ εγώ να στο απαντήσω αυτό!

Δεν μπερδεύτηκα, απλώς έτσι που το έθεσα σας μπέρδεψα. Το θέμα είναι γιατί επέλεξε το Nansy.

Και μην κάνεις τον κινέζο... :mrgreen: :-({|=

Το Nansy το επέλεξα απο προσωπική μ επιλογή..δεν νομίζω όμως ότι πρέπει να συνεχιστεί περαιτέρω..

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

Δημοσιεύτηκε
Φυσικά θα έρθω κ εγώ στο Θερινό!! (Όπου γάμος και χαρά η Λάμπρω πρώτη...!!!) Θα περάσουμε τέλεια!!!!! :cheesy: :cheesy: Όμως έχω βάσιμες υποψίες οτι η 5άδα θα πρέπει να διαβάζει... Επίσης, με τα πρωινά μαθήματα πρέπει να ξεχάσουμε τα "χαζοξενύχτια του Βόλου..." Σας ξενέρωσα...;;;;;;;
Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
Δημοσιεύτηκε
Σας ξενέρωσα...;;;;;;;

Ε,ενταξει κανενα χαζοξενυχτι θα κανουμε:P .Το θεμα ειναι οτι η πενταδα μου φαινεται το καλοκαιρι πρεπει να δουλεψει...Αλλα τι να κανουμε,για την ελλαδα ρε γαμωτο :P

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Απιστευτα! Τι λες βρε Λαμπρινη? Εχετε τοσο καιρο να διαβασετε, εκεινες τις 5 μερες θα σας πιασει η προκοπη? Αντε τωρα... Χι χι!!! Ωραια παντως, μαζευομαστε σιγα σιγα!
Δημοσιεύτηκε

μην ακουω βλακειες!εγω αν δεν ξενυχτισουμε δεν ερχομαι!!(αν και τωρα που το ειπα φοβααμαι οτι κανεις δεν θα θελει να ξενυχτισει :roll: )

εχει δικιο η roz τοσες μερες θα εχετε εκεινες τισ 5 θα σας πιασει προκοπη...αντε γιατι συγχιστηκα [-( :)

"Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
Δημοσιεύτηκε
Φυσικά θα έρθω κ εγώ στο Θερινό!! (Όπου γάμος και χαρά η Λάμπρω πρώτη...!!!) Θα περάσουμε τέλεια!!!!! :cheesy: :cheesy: Όμως έχω βάσιμες υποψίες οτι η 5άδα θα πρέπει να διαβάζει... Επίσης, με τα πρωινά μαθήματα πρέπει να ξεχάσουμε τα "χαζοξενύχτια του Βόλου..." Σας ξενέρωσα...;;;;;;;

Aυτές τις βάσιμες κάντες σίγουρες...σας πληροφορώ ότι μόνο η ομάδα της ολυμπιάδας θα είναι στη Γ' βαθμίδα και οι αναπληρωματικοί της ολυμπιάδας οι επόμενοι τρείς και το πολύ αλλά δύο άτομα..Η προετοιμασία θα είναι σε μεγάλο βαθμό πιο δύσκολη και πιο οργανωμένη..εγώ θα πρότεινα να διαβάσετε όσο πιο πολύ μπορείται και θα ανταμειφθούν οι κόποι σας..οπότε και αν δεν ξενυχτήσετε φέτος του χρόνου πάλι..

Δημοσιεύτηκε
Εγω παλι πιστευω οτι ολοι οσοι ερθουν φετος στο θερινο και εχουν συμμετασχει σε καποια φαση της ζωης τους στον διαγωνισμο θα πανε στο τμημα ολυμπιαδας...
Δημοσιεύτηκε
Δεν γίνεται ο κ.Σειραδάκης το επέβαλλε...θα είναι πολυ λίγα τα άτομα στη Γ βαθμίδα..για να γινεται μάθημα..

Δημοσιεύτηκε
Ενδιαφερουσες πληροφοριες ελενη!!Εγω παλι πιστευω οτι θα κανω αυτο που κανω παντα,λιγο απ'ολα :wink:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Παντως μου κανει εντυπωση οτι περυσι στο θερινο οι αναπληρωματικοι δν ειχαν δωσει ουτε καν το παρον!!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
παιδια εγω που ειμαι αρχαριος ποσα λευτα πρεπει να παρω μαζι μου δλδ????και ποσες μερες ειναι????σορρυ που ρωταω ενω τα λετε πιο πριν αλλα δν καταλαβα... :-# γιατι κατι ειδα για 20 και μετα για 50 ευρω και δεν καταλαβα.......
keep going alone......
Δημοσιεύτηκε

Κάτι άκουσα για ξενύχτια... :P Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν όσοι θέλουν να πάνε στο τμήμα της ολυμπιάδας.. εγώ πάντως δηλώνω από τώρα συμμέτοχη, έτσι για να παρασέρνω τη Λάμπρω :mrgreen:

Κωνσταντίνα δε θα σου κάνουμε τη χάρη :wink: :P

Δημοσιεύτηκε
παιδια εγω που ειμαι αρχαριος ποσα λευτα πρεπει να παρω μαζι μου δλδ????και ποσες μερες ειναι????σορρυ που ρωταω ενω τα λετε πιο πριν αλλα δν καταλαβα... :-# γιατι κατι ειδα για 20 και μετα για 50 ευρω και δεν καταλαβα.......

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε...Τα 20 ευρώ είναι για α και β βαθμίδα όσοι σκοπεύουν να πάνε...τα 50 ευρώ είναι για τα 5 παιδιά της ολυμπιάδας και των αναπληρωματικών που θα επιλέξει η Εταιρεία!Το θερινό διαρκεί 5 μέρες...

Δημοσιεύτηκε
Μόνο πέντε θα είμαστε.....Και τρεις αναπληρωματικοί...Λίγοι θα είμαστε..σε μια κρύα αίθουσα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας...Κρίμα.. :cry:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε...Τα 20 ευρώ είναι για α και β βαθμίδα όσοι σκοπεύουν να πάνε...τα 50 ευρώ είναι για τα 5 παιδιά της ολυμπιάδας και των αναπληρωματικών που θα επιλέξει η Εταιρεία!Το θερινό διαρκεί 5 μέρες...

Επίσης η α και β βαθμίδα θα κάνουν μάθημα στο προαύλιο του 1ου σχολείου Βόλου και η γ στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας!!

Δημοσιεύτηκε

Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη οταν λες θα επιλεξει? :)

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη οταν λες θα επιλεξει? :)

Γιώργο η Εταιρεία θα επιλέξει στους επόμενους 5 του διαγωνισμού τους αναπληρωματικους και θα ειναι υποχρεωτικό να παραβρεθούν στη γ βαθμίδα!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης